Aké sú voľnopredajné lieky na mrľu ľudskú?

18. nov 2019

Už dlhší čas ma trápia mrle, ktoré ako keby v časových odstupoch vymizli a neskôr sa opäť vrátia. Vždy si poviem, že ak sa nejaký čas neobjavia, že je asi po nich. Ale potom o pár týždňov je to späť niekedy až na nvydržanie. Som dospelá, ale je mi to nepríjemné ísť s tým za lekárom. Niesú nejaké voľnopredajné lieky na tento problém? Ďakujem.

piskootka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pips
18. nov 2019

ahoj , skoc si k lekarovi a nech ti predpise vermox. ten velmi dobre na to zabera.
volnopredajne asi nic nenajdes, lebo farmafirmy nemaju zaujem na tom aby boli odcerveni. nakolko ked clovek nema parazitov, nema problemy a lieky nekupuje 🙂 je to velky business

simona92101
18. nov 2019

Je to neprijemne ale prenasa sa velmi rychlo a lahko,dotykom aj vdychnutim.treba ist k ldkarovi,vermox na predpis zaberie do par hodin,po 3 tyzdnoch treba opat preliecit.odporucam prve dni menit denne spodne pradlo,aj pyzamo,casto sprchovat,nesadat nikde na wc.nejest sladke.

bibina32
18. nov 2019

Skús si kúpiť v lekárni vermophyt.

lulu0123
18. nov 2019

Parazitex
U nas mala len mala a stale sa jej vracali aj po vermoxe.Navyse jej z neho byvalo strasne zle.Kupili sme parazitex sirup,pre dospelych su tablety a davali jej v kuse 30 dni.A pomohlo to.Prw istotu sme brali tablety aj my s muzom.