Aké zmeny na tele mi prinesie menopauza?
Baby aké zmeny na tele mi prinesie menopauza?
@deti95060810 presne, roky som ich jedla a nic, stale podvyziva a bach jedna menopauza co zo mna spravila 😁🤪 ale nestazujem si konecne nie som kost a koza
@kacena4 koľko si pribrala? že nech sa pripravím... konečne nebudem mať diery pod rebrami - to tvrdí mm .
Strasne som pribrala...a zle to ide dole...
@deti95060810 predtym 45-49 teraz 62-64 😉
Pribrala som najmä na brušku, vlasy začali vypadávať tie mám teraz pod KO vďaka doplnku, trápi ma aj pokožka hlavy. A keď chceš vedieť ostatné príznaky daj vedieť 😅
@stellarstar tak daj, nech sa už teraz bojím...
Vonkajšie, vnútorne.
Je tu skupina menopauza, tam sa dozvieš viac.
Potenie, návaly, poruchy spánku - spánok sa mi z 8 h skrátil na 5 - 6 h, niekedy ani toľko nespím, zábudlivosť, poruchy pamäti, začala som viac cikať, poruchy trávenia t.z pár dní dokážem ist na wc aj 3x v priebehu 1 h a potom pár dní zápcha, teraz ma začali trápiť opuchnuté prsty a nohy, búšenie srdca som tiež mávala to mám pod KO keďže užívam pravidelne mg. Bolesti hlavy sem tam, aj bolesti kĺbov sa mi tým zhoršili. Zmena nálady, precitlivenosť, o unave by som mohla roman napísať, ms my chodí každé 2 - 3 m, teraz mi meskala 77 d. Dúfam že som na nič nezabudla a cítim sa ako wrack 😂
Áno máme tu aj skupinu, keď chcete môžem vás pridať
mala som kolegyne a menopauza u nich na priberanie nemala žiadny vplyv,nepribrali.Mne sa podarilo schudnúť aj v menopauze,takže dá sa aj to.Ale prestala som robiť,som doma a znova som sa vyžrala,takže ja sa na menopuzu v tomto nevyhováram.
Veľmi mi zredli vlasy,ostatné veci ako návaly,nočné potenie,zlý spánok.....
Hlavne bacha na osteoporózu.
@stellarstar pridaj aj mňa,dik
@rozculena kuk spravu máš pozvánku
ja som v perimenopauze a zatiaľ čo mi vyskočilo je tlak a obťažuje ma časté cikanie. Začínam o pol piatej ráno a asi tri štyrikrát idem + plus mi opúchajú nohy . Večer ľahnem s opuchnutými nohami a ráno mám nohy ako baletka , možno aj preto tak často cikám že vylučujem zadržanú vodu počas dňa. Nepriberám zatiaľ ale bruško už nemám ako keď som mala 40.
@stellarstar Môžem poprosiť pridať aj mňa?
@maca2017 v správe máš pozvánku
@stellarstar ďakujem 😊
@stellarstar prosim pridaj ma do skupiny nech viem ze v tom nie som sama 😀
@tykat kuk do správy
So mnou nespravila nič. Mávala som trochu "návaly", ale nič hrozné. Osobne si užívam život bez krámov. A to mam "len" 44 a už druhý rok som v prechode...
@stellarstar poprosím pridať do skupiny, ďakujem
Dievčatá, môžete aj mna pridať prosím? 🙄
@janettdamian
@fajnova máte pozvánku v správe
@martinka13 závidím ti,ja som mala prvé prejavy v 38......jediná výhra u mňa bola tá,že menštruácia mi skončila naraz,žiadne návraty po pár mesiacoch.
Mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny?
@kristina74 👍
Priberanie určite a tie návaly otras
Môžem poprosiť o pridanie? 🙂
@stellarstar mám skoro všetky príznaky,😃 prosím, pridáte aj mňa? Ďakujem

vraj každá žena v tomto období priberie... takže si asi už prestanem kupovať tie Nutridrinky. 😉