icon

Aké zmeny na tele mi prinesie menopauza?

17. júl 2024

Baby aké zmeny na tele mi prinesie menopauza?

rozculena
18. júl 2024

@subartic ja už tolko doplnkov užívam,že návaly neriešim

sisi587
18. júl 2024

Aj ja poprosím pridať do skupinky, ďakujem

luccija
18. júl 2024

@walentina7 treba ísť na meranie hustoty kostí denzitometriu a dostaneš prípravky.Gynekologovia to príliš neriešia, ale kamarátka teraz prechádza menopauzou a hneď ju poslal na 47 r a 4 m bez menzesu len občas spini.Ona pociťuje opuchy nôh, pribrala 8 kg, nervózna je, že sa aj ja to vnímam len, keď s ňou telefonujem🙂)no a klasika vysušená sliznica pošvy musí používať lubrikant, všetko a všetci jej vadia, vztahovacna a predtým to bol pozitivny človek veľká zmena v nálade.Plus brala lieky na tlak a musela ich zmeniť, lebo mala stále vysoky.A ešte začala mať inkontinenciu, že si kychne či zoskoči a cvrkne si.Cvicila na trampolínach a skončila, že ju to frustruje chodiť s vložkou teraz rieši urológa či má ísť na zákrok. Druhej nie je nič iba má občas návaly, tá už je rok po úplnom vynechaní 49 r, ale ona veľa športuje je tak pozitívne naladená.Ja nechcem ísť do skupiny😉mne bude určite všetko, lebo viem ako zle znášam stav len pred menzesom.

cloviecka
18. júl 2024

Prosím aj ja mi pridať do skupiny🙏

luccija
18. júl 2024

@subartic moja kolegyňa má návaly a má 57 r a úplne skončila v 53 r., ale vraj zase nemala žiadne iné nepríjemnosti.Tiez som bola zhrozená som si myslela, že ok rok, dva to bude horšie a nie, že pomaly 10 r🙂)ty máš viac detí, tak si nejaké vajíčka ušetrila🙂tehotenstvom, kojenim...moja teta má 4 deti a išla do menopauzy v 58 r samozrejme nie je to pravidlo nikto nevie akú má zásobu a kedy je koniec plodnosti.

renata1405
18. júl 2024

@stellarstar prosim ta co pouzivas na vlasy proti padaniu v memopauze?dik.

marlenka112
18. júl 2024

Môžem poprosiť o pridanie do skupiny @stellarstar

stellarstar
18. júl 2024

@renata1405 teraz používam dr.max biotin plus

beloved
18. júl 2024

@stellarstar Aj ja si prosim pozvanku, dakujem 🙂

stankadu
19. júl 2024

Mne teraz asi 4 mesiace dozadu začala haprovať mrcha, ale nie že kratšia ale práve naopak, dlhšia. A mám neskutočné problémy s trávením. Črevá mi neskutočne krúti a zhoršila sa mi intolerancia na laktozu. Mám 44r. 😑 Ja ju nechcem, radsej budem vložky nosiť.
@stellarstar mozem aj ja poprosit pozvanku do skupiny?

stellarstar
19. júl 2024

@stankadu máš pozvánku v správe

yusmart1971
28. júl 2024

@stellarstar dobrý deň, poprosím si aj ja pozvánku do skupiny. Ďakujem🙂

cloviecka
30. júl 2024

@stellarstar prosím o pozvánku🙏

stellarstar
30. júl 2024

@cloviecka 👍

maratonka
30. júl 2024

@stellarstar Aj ja si prosim pozvanku, dakujem 🙂

cloviecka
3. aug 2024

@stellarstar ďakujem 😘

lejja
3. aug 2024

@stellarstar môžem poprosiť o pozvánku? ďakujem 😊

wicka5
3. aug 2024

tiež by som si prosila pozvánku, ďakujem 🙂

stellarstar
3. aug 2024

@wicka5 ty si už v nej
@lejja máš pozvánku

lejja
3. aug 2024

@stellarstar ďakujem 😊

alenka111234
22. aug 2024

Ahojte baby, ak uz nahodou niektore s menopauzou bojujete, tak mne osobne boli od kamaratky odporucane vaginalne capiky GYNTIMA menopausa. Pomohli mi so suchostou, svrbenim a palenim. 🙂

macilaci
14. nov 2024

@stellarstar môžeš ma prosím pridať.? 🫶

stellarstar
14. nov 2024

@macilaci kam? 🤔 ty už si v tej sk

macilaci
14. nov 2024

@stellarstar aha. 🙈Ďakujem.

sofia1979
14. nov 2024

@stellarstar aj mňa ďakujem

tiezjedna
14. nov 2024

Super téma, díky, ženy!😍 ja vlastne neviem kde som, dúfala som, že v menopauze, ale môj gynekológ ma vyviedol z omylu...(cca tri mesiace mi hapruje menzes) 😝 Rada si prečítam vaše skúsenosti a možno sa v niečom nájdem, 40 je za mnou už nejaký piatok 😉 🙏 tak ak dovolíte... @stellarstar

vivi1984
6. dec 2024

@stellarstar môžem poprosiť pridať do skupiny . ďakujem

luccija
6. dec 2024

@tiezjedna a kde si?🤪v perimenopauze?tam sme asi všetky úderom 40 tky.Ja som tiež mala v 44 r nejaké problemy a lekár mi povedal, že vidí vajíčka, ale čo mám kamarátky 47,48 to už je des a hrôza tie problémy cez nespavosť, nervozita ja vám veľký rešpekt pred týmto všetkým snáď to príde čo najneskôr😛

tiezjedna
6. dec 2024

@luccija ja vôbec netuším, kde som😂 nemám žiadne príznaky zatiaľ, len ma trochu vykoľajil ten rozhádzaný cyklus, ale zas je pravda, že v každom tom mesiaci som dosť výrazne striedala časové pásma a mudr sa vyjadril, že v našom veku môže aj toto narobiť bordel😂

katrusab
11. jan 2025

@stellarstar poprosím pridať do skupiny 😊 vďaka 😉