Ako bojujete s priberaním pri PCO?
ahojte este by som na vas mala otazocku prosim ako bojujete s rapidnym priberanim pri PCO? Okolie sa poza chrbat vypytuje ci som tehotna a dost som uz z toho zle na tom...
@ada7777777777 polycysticke vaječníky. Znamená to, že na vaječníkoch sú malé cysty. Väčšinou žena nemáva ovulaciu
No ja som pri pco pribrala za pol roka 15kg,fakt bolo to sialene z velkosti 38 na 44. Psychicky ma to deptalo ale nic som s tym nevedela robit,brala som metformin ale nepomahala,potom este stimulacia clostylbegytom a duphastonom...chudnut som zacala az po porode a na povodnu dievcensku vahu. Teraz cakam tretie drobciatko a viem,ze po porode to pojde rychlo dole...drzim prsty ale neporadim moc
@mravvcek dakujem za odpoved takze rychlo otehotniet aby som schudla? :D .....ale psychicky to depta dost aj mna pretoze som mavala vahu tak max 58kg a teraz mam 65 a furt to ide hore a to cvicim prqvidelne skoro kazdy den minimalne 5krat do tyzdna niekedy aj dvakrat do dna a jem malo na to aby som priberalw
Ja som pribrala pri pco za rok 40 kg, a to som jedla presne tak ako predtym , nikto mi neverí že aa neprejedám
ano presne tak aj mne kazdy hovori ze ako som pribrala a posmesky srandicky ....a co vam pomohlo?
Tehotenstvo pomoze,lebo tie vajecniky sa akoby spamataju na nejaky cas. Ja som malinko jedla,cvicila....nic nepomoze,proste ta vaha rapidne ide hore,je to vedlajsi ucinok pco
@paulisko ja sa tiež nato liecim a v poslednej dobe som fakt pribrala a tiez neviem ci PCOS alebo stitna žľaza uz som z toho na nervy fakt;(takže ti verím ze si zúfalá tiež...

@paulisko ja som tiež strašne pribrala ... no neviem či z pco alebo so štítnej žľazy 🤷♀️