icon

Ako často si vymieňate spodnú bielizeň?

4. aug 2022

Ahojte, preto sa pytam, lebo mne svokra povedala, ze gatky sa kazdy den menit nemusia, ze iba vtedy ked ma zena kramy. Zeny, mam dost :((

Strana
z2
anita1978
Odpoveď bola odstránená
luciasveckova
4. aug 2022

Kazdy den

luciasveckova
4. aug 2022

A ty si nesvojpravna,ze ju posluchas?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simona1306
4. aug 2022

@elizabet173 Ako vsetky temy o svokrach. Moja svokra tiez nieje anjel z nebies, ale hold, vedela som do akej rodiny sa vydavam tak s tym zijem. Ina nebude, ked sa mi nieco nepaci, jednym uchom dnu, druhym von a zijeme dalej.

sante81
4. aug 2022

14teho v mesiaci točím na Ruby a koncom mesiaca opieram do kúta. Tak isto aj ponožky

prasiatko30
4. aug 2022

@sante81 presne ma napadlo to iste najprv spredu potom zadok na predok, na treti den obratis naruby a zse ides - najmenej 4 dni jedny😂😂😂

mandarinka555
4. aug 2022

Len aby si ten humusák nebola ty....Leštíš si ego na svojej svokre? Je ti už lepšie? Ešte len počkaj, čo o tebe bude rozprávať tvoja nevesta....teda, ak nejakú niekedy budeš mať...

zuzliq
4. aug 2022

Rozmýšľam, ako sa dá dôjsť v rozhovore so svokrou k tomu, ako často si mení gaťky....

sante81
4. aug 2022

@zuzliq moja exsvokra raz spomenula, že švagor keď sa nemôže vy....tak si dáva do zadku trochu indulony / a to sme mali kedysi nadštandardné vzťahy

cacianka
4. aug 2022

Nechápem čo vás vytáča téma.
Normalne sa spýtala, lebo ju zarazila svokrina hláška.
A možno videla pri návšteve prádlo na sušiaku, videla veľa gatiek a začala múdrosť.
Nič viac nič menej. Tu je v skupine kde je normálne sa spýtať, viď názov, nie je v skupine Ach ťa svokra.
80% tém je tu o iných ľuďoch, autorka je anonym, jej svokru nepoznáte, tak čo vás poburuje ?
Ahaaa, je dusno, nervy v prdeli, tak si potrebujete kopnúť a zhodiť niekoho

ukulela
4. aug 2022

Pozri, svokra moze byt humusak, ake ty si fest ukazkova nevesta, co si robi srandu,ako jej pachne funa.... snad je jasne, ze kazdy s hygienickymi navykmi si spodary meni min1x denne. Ak kvoli tomu musis zakladat temu, tak bud v tom nemas jasno, alebo len potrebujes ohovorit svokru.

ava11
4. aug 2022

Spodné prádlo si dávam čisté vždy, keď sa osprchujem. Takže 1-2x denne.

firuzelale
4. aug 2022

Ja osobne mením každy den. V noci som bez vraj je to lepšie .. Každe ráno čiste... niekedy sa stava že mením aj dva krát do dna ked sa citim neprijemne .. samozrejme aj intimna hygiena by sa mala dodržovať. :D ..

zdenkastanka
4. aug 2022

To mi pripomenulo vtip co nam kedysi vravel kamarat...
"Slecna mate naopak nohavicky."
"Ooo 🤭kvietockom dozadu?"
"Nie. Osratym von. "
😂😂😂😂

googwife
4. aug 2022

No vždy v nedeľu si mením keď sa všetci okupeme v tej istej vode 🤣🤣

janetinka27
5. aug 2022

a tebe kto perie trencle?

zuzi0911
5. aug 2022

Gatky?to sa aj vymieňa?ja,že sa čaká kým úplne nezhniju na riti...A potom az nové
Prázdniny,ale však už len 3 týždne

elen28
6. aug 2022

Ja neviem, ale asi preto niekto vymyslel sadu nohavičiek s názvom Pondelok, Utorok atď, aby sa vymieňali každý deň, nie? Č to bolo z recesie? Ale teraz vážne, každá žena má isté hygienické návyky , ktoré ju učila jej mamka. Nuž, ponechávam na každej z nás koľkokrát si ich vymení.

mikadooo
6. aug 2022

Denne. Deti detto, a to ešte nemajú ani menzes (!!!). A dokonca aj malému vymieňam a ten menzes nebude mať dokonca nikdy 😱😱😱. Neviem, čo by na to tvoja svokra povedala...

stanulienkat
6. aug 2022

@sante81 si sa dozvedela aj to, co si nechcela.😁 Predpokladam, ze vzdy, ked ho vidis, si na to spomenies.🤣

Strana
z2