Ako dlho môžem užívať Wobenzym proti mykózam?
Zdravím,
Prosím vás ako dlho môžem užívať wobenzym? Začala som 10 marca. Najskôr som brala 3x10 kvôli operácii. Potom som postupne znižovala. Občas som samozrjeme aj zabudla užiť keďže sme boli aj na dovolenke a tak. Ale moja otázka znie. Dlhodobo trpim chronickými mykozami a wobenzym je jedine čo mi pomohlo. Keďže pôjdeme na dovolenku môžem kúpiť ďalšie balenie a užívať ďalej? Trebárs aj pól roka? Dakujem
Inak cudujem sa, ze ti to vyhovuje
Liek predrazeny, aby vooobec si spozorovala nejaky efekt musis ladovat strasne mnozstvs lieciva a je neskutocne tazky na zaludok
@taktotedanie prečo sa čuduješ že jej vyhovuje? Mne tiež veľmi pomohol
@tim23 lebo na trhu su lepsie 👍🏻 pekny den
@taktotedanie kľudne daj tip čo vam pomohlo a čo je lepšie 😉 myslím že 100 ľudí 100 názorov. Keď vam napíšem čo všetko som absolvovala a že mi nič iné nepomohlo na mykózy tak čo mi odporučiť? Ste lekár? Lekárnik? Brala som všetky antibiotiká ktoré sa dali. Postupne som na väčšinu zostala rezistentná, mala som všetky probiotika. Bola som u šamanov, čínska medicína, akupunktura, bylinky atd… o bavlnenom prádle, jogurtoch, cesnaku, teatree oleji sa baviť nemusime lebo topiciaci sa aj slamky chytá. Bola som na imunoalergologi, gastroentrologi a všetko je v poriadku. Mala som snáď doslova všetko čo sa dalo. A jedine čo mi zabralo je wobenzym a aj s tým som išla že som tomu neverila. Tak teraz neviem. Buď je to placebo ako tu podaktorí píšu alebo to pomaha tam kde má. Ja nevravim niektorým ľuďom tom nemusí pomôcť. Mne to pomohlo. A moja otázka znela ako dlho to môžem brať. Vôbec ste sa k tomu nemuseli vyjadrovať pokiaľ ste mi nechceli odpovedať na otázku. To je typ aj do budúcna ak nemáte odpovedať na otázku, scrollujte ďalej 😉 pekný deň 🙂
Ano som lekar
A nehovorim, ze to nefunguje to som nikde nenapisala pozor!
Ak ste neporozumeli precitajte este raz
Ja som ho svojho času brala pol roka. A pred ďalšou operáciou mi baba, čo robí pre farmafirmu poradila, že si mám kúpiť profizym - že účinok rovnaký v lepšom dávkovaní. Mala pravdu 🙂
@taktotedanie ste očná dr, neviem prečo sa vyjadrujete ku gynekologickým problémom ako lekár. A navyše, napísala ste že sú omnoho lepšie produkty ale nevidím že by ste nejaký aj odporučila. A mimochodom, ste dosť arogantná 🙂
@tim23 mam vystudovane vseobecne lekarstvo a narozdiel od vas mam asi viac vedomosti a ano aj statnicu z gynekologie - mate ju aj vy? a bohuzial aj skusenosti snad aj bohatsie ako autorka
Bohuzial ze si vy vylozite moj komentar po svojom za to ja nemozem, to je vasa bujna fantazia a predstavivost nie moja arogancia, to je nevyhoda tejto formy komunikacie
A tu sa moze vyjadrit ktokolvek od predavacky v lidli, upratovacky az po lekara
Ked bol vypadok wobenzymu bola nahrada a to je vsade napisane a bezne v lekarni dostupne
@taktotedanie prosím tak mi dajte typ na niečo čo mi naozaj pomôže 🙂 úprimne vám poviem ja a povie vám to aj milión iných ľudí že keď vám niečo vyhovuje a zaberá tak nebudete predsa hľadať náhradu. Vy neviete čím som si prešla tak ako mna nezaujíma čo ste vyštudovali. Vy ste videli môj zdravotný záznam ked viete posúdit čo mi zaberá alebo nie? Keď máte take bohaté skúsenosti tak mi tu pomôžete ste predsa lekár a očividne teda ste lekár všeobecný, podľa iných komentárov aj oftamolog a dokonca máte atestáciu z gynekológie tak teda určite ste sa stretli s takým prípadom ako ja 🙂 žiaden typ nedala a navyše ste mi ani neodpovedali na otázku, neviem naco ste sa vobwc zapájali do mojej diskusie.
Prosím prečítajte si môj otázku ešte raz.
“Dlhodobo trpim chronickými mykozami a wobenzym je jedine čo mi pomohlo. Keďže pôjdeme na dovolenku môžem kúpiť ďalšie balenie a užívať ďalej?”
Keďže ste lekár máte pomáhať ľuďom a vám príde pacient s týmto vyhlásením ,,wobenzym je jediný liek, ktorí mi pomohol ako dlho ho môžem užívať? Pok roka, rok?” Čakám iba odpoved môžte to užívať toľko a toľko lebo toto a toto. Ostatne veci si môžte nechať pre seba. Ja si to aj tak poriešim so svojim lekárom ale keďže sa tam dostanem najskôr za 2 týždne myslela som si že keď sú tu tak študovaní lekári dokážu mi poradiť 😉
Autorka, podľa tabuľky sa na opakované mykozy užíva 3-6 týždňov 🙂
@tim23 áno to viem. Ale nikde nie je písané či to môžem užívať aj dlhsie ako je uvedené na letáku. Cize dlhsie ako 8 týždňov. Myslím že 8 týždňov tam bolo najdlhšie pri nejakej diagnóze. Či to môžem užívať aj dlhodobejšie. Preto som sa pýtala tu či to niekto užíval alebo teda či o niečom takom nevie.
Aha, tak počkaj na skúsenosti. Ja osobne by som dala pauzu
Dobry den, ak by ste mali zaujem, mam tri tyzdne otvoreny velky balik 800 tabliet a vybrala som z nich cca 150 tabliet, ale zial mi nepomohli, tak rada by som ich posunula niekomu, kto ich vyuzije, cenu si predstavujem 115€

https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/dejte-si-en...