icon

Ako dlho ste mali bolesti po kyretáži?

tinaslukaskom
6. máj 2020

Ahojte ako dlho ste mali bolesti po kyretazi? Alebo nejaké problémy po ...

c_est_la_vie
6. máj 2020

@tinaslukaskom prvy den som po 3 h a ibalgine bola okej. Ale cca tyzden som nemohla prejst viac ako 100 metrov, lebo som mala take ostre pichania. Na pn som nechcela lebo sama doma by som sa trapila, tak mi robil manzel sukromneho sofera. Inak super, ja som krvacala len den a spinila 2.

tinaslukaskom
autor
6. máj 2020

@c_est_la_vie ja som bola vcera, dnes som si myslela že už bude ok, ale po chvíli chodenia som mala bolesti, tak som bola zvedavá že ako na tom boli iné žienky. 🙂 krvácanie mám slabé. Ďakujem za skúsenosť 😉

c_est_la_vie
6. máj 2020

@tinaslukaskom to je normalne. Drzim palce 🙂

rachel36a
6. máj 2020

@tinaslukaskom ja som zial mala kyret niekolko krat lebo nam umrelo miminko, nikdy som nemala ziadne bolesti

lubka261
Autor odpoveď zmazal
kiki68
7. máj 2020

Prvy den to bolo zle a potom o cca 3 tyzdne to bolo strasne, to som musela na pohotovost.

tinaslukaskom
autor
7. máj 2020

@kiki68 čo sa stalo?

kiki68
7. máj 2020

@tinaslukaskom neviem co sa vtedy stalo, asi tam nieco este bolo . Alebo sa vytvaral zapal. Nasvihali mi lieky na docistenie sa a o den uz bolo o dost lepsie. Strasne bolesti to boli vtedy. A hlavne kontrolovali to aj na usg dost, lebo kyret bol po molarnom tehu.

tinka308
7. máj 2020

@tinaslukaskom ja ta mozno trochu vystrasim, po kyrete som mala bolesti,niekedy slabsie, niekedy silnejsie. Asi o tyzden na kontrole zistili ze ma dobre nevycistili,tak som isla opat na kyret a potom ma uz nic nebolelo.