Ako fungujú menštruačné nohavičky?
Ja keď čítam, že “mám ich cely deň” je mi normálne na grcanie. Nemám s tým skúsenost, neviem si to predstaviť byt v mokrých nohavičkach od krvi cely den! To ste cely deň vo vlhkom prostredí od krvi? Alebo tie nohavičky dokazu tak absorbovať krv, že sa cítite v suchu? Ako to funguje, prosím vysvetlite mi to, nech nemám tuto mienku, lebo tieto odpovede ma desia. Ešte kalisok daj-daj. Mám odskúšané, ale pre mna nepraktické. Ale nohavičky si nechcem kupovať hlavne kvôli tej predstave, že mám na sebe cely deň mokré spodné pradlo od krvi a ak by som si to chcela v práci vymeniť, tak v taške nosit krvavé nohavičky tiež si neviem predstaviť. Ďakujem za objasnenie
Ja mám tie najviac save od Perties a sú super. Používam ich na noc, lebo som veľakrát pretiekla v noci a keď mám silný menzes, viackrát som musela odbehnúť na wc.
Vôbec necítim pocit mokra ani zápach.
Za mňa super!
@273 ahoj ja som si chcela kupit tie perties, ale odradza ma to, ze sa mozu prat len na 40 stupnov, ty ich tiez peries len takto na nizkej teplote? Pride mi to nehygienicke, vsetky bakterie to nezabije.
@tehulka2011 ano, len na 40st. a bez aviváže. Dá sa k nim prikúpiť aj antibakteriálny pripravok do prania.
Ja mám z Aliexpressu a paráda. Fakt celý deň a pocit vlhka žiaden.
@tehulka2011 áno periem ich iba na 40° bez aviváže a po použití ich preplakam v studenej vode a nechám vysušiť kým nejdeme prať a naozaj to úplne stačí, používam aj priamo z tej stránky tie antibakteriálne prostriedky do prania a žiaden problém som nemala čiže naozaj to stačí

@katesocka pouzivala som ich hned ako som prisla domov, v porodnici som bola klasicky 3 dni