Ako riešite veľké množstvo výtoku?
Ahojte, je mi to nepríjemné takto písať. Mávam pomerne silný vytok mne intimky na toto nepomahaji a ani nevyhovuju. Tak som začala nosiť na normálne nohavičky ešte + menštruačné ale to vie byť veľmi nepríjemné keď tam mám vlhko. Ešte keď sa niekedy niekde náhlim tak potom sa do toho da aj pot. No so samostatnými nohavičkami si to neviem predstaviť byť celý deň. Ako to vy riesite?
Gynekológ čo na to?
Gynekológ čo na to?
@anonym_ade991 že je to v norme a že sa to dá upraviť liekmi ale tie lieky majú toľko vedľajších účinkov že sa mi do toho popravde moc nechce
@anonym_ade991 že je to v norme a že sa to dá upraviť liekmi ale tie lieky majú toľko vedľajších účinkov že sa mi do toho popravde moc nechce
@anonym_autor tak nič iné ti neostáva, intímky alebo vložky
@anonym_autor men nohavičky viac krát do dňa
Ja mam taký nadmerný výtok počas užívania antikoncepcie. Výtery vyšli ukážkovo a spôsobuje mi to antikoncepcia. Ja musím mať vždy intímky a meniť viac krát do dňa.
Prečo na normálne nohavičky dávaš menštruačné? Jasne, že tam máš vlhko potom. Daj len menštruačné a budeš mať sucho.
@anonym_autor neznasam to. Cele vytoky a to mokro. Neprijemne. Ako sa vravi vsetko zle je na nieco dobre takze v menopauze ocenim to sucho o ktorom hovori mnozstvo zien ze vtedy maju
Prečo na normálne nohavičky dávaš menštruačné? Jasne, že tam máš vlhko potom. Daj len menštruačné a budeš mať sucho.
@tilly lebo ich zasa nemám veľa a prať a sušiť ich každý deň skrátka nevychádza
@tilly lebo ich zasa nemám veľa a prať a sušiť ich každý deň skrátka nevychádza
@anonym_autor tak to je asi jedno, aj tak , keď ti pretecu normálne nohavičky, musíš oprat aj tie menštruačné. Ja mám dim, sú tenucke a nie sú drahé, skus pozrieť. Stačia ti 4, to stihneš oprat q vyschne to za noc určite