Ako oddialiť menštruáciu prirodzenými metódami?
ako oddialiť menštruaciu? ( stači o 1-2 dni ) bez tabletiek? dá sa to?…
Spoľahlivo to bez tabletiek nepôjde. V akej fáze cyklu si? O 1-2 sa ti môže oddialiť ms aj sama ak príde o trošku neskôr ovulácia. Babské rady sú napríklad citrón ale to ak niekomu posunulo ms tak je to skôr náhoda.
vela, vela cecka...aj kazdu hodinujeden gram
vela, vela cecka...aj kazdu hodinujeden gram
@anonym_f19f84 isto? Prebytok C vyciká a efekt nijaký
@anonym_autor mne sa raz podarilo posunúť o 2 dní, pila som veľa citrónovej šťavy
Mne sa to darilo vždy vtedy, keď som sa zdravo stravovala a načas som obmedzila cukor, sladkosti, nasadila som vitamíny a sa mi predĺžil celkovo cyklus aj o osem dní. Keď som na to kašľala, tak sa cyklus skrátil.
@anonym_f19f84 isto? Prebytok C vyciká a efekt nijaký
@janinah ty musis byt najmudrejsia v kazdej teme...predstav si, ze to efekt ma, hlavne ed pise o 1-2 dnoch
Hladovka pár dni alebo znížený príjem kalórií na hranici bazalu až pod, bude ti meškať aj 3 týždne. Overené. 🤣
@janinah ty musis byt najmudrejsia v kazdej teme...predstav si, ze to efekt ma, hlavne ed pise o 1-2 dnoch
@anonym_f19f84 v kazdej? Tak to nas tu bude aspon 10 s mojim nickom....ale nemám na anonymov,tých je tu na mraky...
Poradila som ako zdravotnik,je na autorke čo urobí.
Prirodzene nijako. A to C-čko je blbosť. Hádam 1 z miliona to zaberie. Nechcem vidieť moju tvár, po takejto kúre. 🤣

Biologia ZS : cely proces je riadeny hormonalne a teda len zvonku dodane hormony ho zmenia.