Ako oddialiť menštruáciu u tínedžerky počas dovolenky?
Ahojte baby, prosím Vás tie co už máte staršie deti 15+ nedávali ste im tbl Norethisteron? Ideme na dovolenku a rovno vtedy ma dostať . Alebo ako oddialiť.
@laurinka27 myslela som ze ti dôjde ze dievcatam🤦♀️
@laurinka27 dávala si synom tabletky na oddialenie menštruácie ???? No pekne 😀
@laurinka27 dávala si synom tabletky na oddialenie menštruácie ???? No pekne 😀
@lenka7477 ved preto ju este nedostali 😆
Riešila by som to s gynekológom. Mne síce problém nerobí žiaden, ale poznám ženy ktorým úplne rozhádzali cyklus.
Nedavala som nikdy dcere. Chodime na 2 t dovolenky, menzes ma kratky, tie 2 dni prezije a potom na zvysne dni ma menstruacne plavky.
ved si sa pytala vseobecne na deti, tak co sa cudujes 🤦♀️
Riešila by som to s gynekológom. Mne síce problém nerobí žiaden, ale poznám ženy ktorým úplne rozhádzali cyklus.
@hsara99 povedal ze môže, ale chcela som skúsenosti u tak mladých...
Určite nie 15 ročnej takéto lieky. Nech si dá tampón, určite to zvládne, dcéra ak musí, tak v lete takto funguje od 13 rokov
@laurinka27 pre boha ale chlapci nemajú ms 🙈🤦♀️
@laurinka27 😀 sranduješ že ??? píšeš že si to dala synom .... tak asi ty si tá mimo ...
@laurinka27 pre boha ale chlapci nemajú ms 🙈🤦♀️
@stellarstar píše že jej chalanom dala ... asi majú teda 😀
@laurinka27 ja som myslela, že si troll, ktorý sa tu zábava, ale ty si tu 2 roky, takže sa snažis byť vtipná? Nevyšlo .....
@laurinka27 zo školy ????????????????????????????????????? čo si mala z biológie prosím ???
Alebo - synov Ti bocian priniesol ?
No neviem, radsej to enchat na prirodu aby menstruacia prisla ako ma ... Nech jej to skor viac neuskodi ako pomoze
@laurinka27 pozri si názov témy a nesnaž sa byť silou mocou vtipná...alebo máš doma synov - tínedžerky?... tak potom sorry😁
tak im kup men .plavky , tampony do vody,sakra teraz je tolko vychytavok že až , nedavala by som jej tieto lieky, anikoncepciu nemám problém ale toto fakt nie
@laurinka27 zo školy ????????????????????????????????????? čo si mala z biológie prosím ???
Alebo - synov Ti bocian priniesol ?
@lenka7477 robi si z vás proste prdel, to ste tak fakt vážne ... však to bolo jasné už z 1 prispevku 😂😂
@laurinka27 pozri si názov témy a nesnaž sa byť silou mocou vtipná...alebo máš doma synov - tínedžerky?... tak potom sorry😁
@ivett1 nie ona má 75 pohlavie a tretí zachod takže cajk 😂😂
Ja som si ich dala raz v 15 rokoch tiež kvôli dovolenke. Nikdy viac. Mne to tak rozhadzalo cyklus že až.
A teraz už je veľa pomôcok s ktorými to zvládne.
Kúp jej menštruačné plavky, kalisok, tampóny a určite to dá aj bez toho svinstva.
Pchať dieťa liekmi kvôli tomu? Chore
Co tak skusit menstruacne plavky?
Mama mi davala od tych 15+ a v pohode. Gynekolog s tym nemal problem. Mavala som na dovolenke aspon klud, inak dlhe a bolestivé trápenie pri mori by ma cakalo.