icon

Ako oddilaliť menštruáciu?

marshmellow356
1. nov 2022

Ahojte baby. Chcem sa spýtať mám taký menší problém. Mám dostať svoje dni ale nechcem ich dostať v ten deň kedy ich mám dostať kvôli priateľovi..... No veď viete. Jedla som citróny a všetko aby som to oddialila a chcem sa spýtať čo je na tom pravdy že v tomto období respektíve 1 alebo 2 dni pred keď jeme červené veci že menštruáciu ľahšie a niekedy rýchlejšie dostaneme. Veľmi by ma to zaujimalo čo je na tom pravdy. Ďakujem za každú odpoveď

nika_val
1. nov 2022

Toto je velmi diskutabilne.. mam kamaratku ktora presne jedla citrony pred ms a vedela si ju oddialit.. ja som to skúšala ale mne to nezaberalo
A zase ja ked si par dni pred ms dam červene vino pride ms skôr aj horuci kupel/sprcha zabera u mňa.. moja sestranica tej nezabera ani vino ani cvičenie pred ms takže toto je veeelmi individualne

marshmellow356
autor
1. nov 2022

@nika_val no ja mám teraz dilemu veľkú lebo mám guláš chcela by som si dať a bojím sa že dostanem dnes z toho 😂

veronikaszabova
1. nov 2022

@marshmellow356 akoze zjes gulas a dostanes menzes? 😂😂😂 Vacsiu chujovinu som este nepocula

nika_val
1. nov 2022

@marshmellow356 tak tomu s tým gulášom nerozumiem ani ja 😁 ako to myslíš?

jaskolka
1. nov 2022

Absolútne hlúposť. Menštruáciu spúšťajú predovšetkým hormóny, aby nejako to účinkovalo, vieš, koľko citrónov by si musela zjesť? 🙈🙈
A už vôbec nechápem, čo s tým má guláš? Akože zješ guláš a prídu ti krámy? To fakt tej blbosti veríš?

janinka007
1. nov 2022

Správny šofér jazdí aj na cervenu🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
gejb
1. nov 2022

@jaskolka nie je to hlúposť, funguje to. Ale ako píšu hore je to individuálne. U mňa to funguje a stačí jeden-dva citrony. A nie je to placebo, už sa mi stalo, že som som sa nalievala v lete citronovou vodou a čudovala som sa, že ms nechodí...

veronikaszabova
1. nov 2022

@elizabet173 radsej nie 😂

marshmellow356
autor
2. nov 2022

@nika_val lebo som počula, že keď jeme červené veci že rýchlejšie dostaneme. Kamarátke sa to stalo, pila červené víno a hneď o deň na to dostala o 2 dni skôr

veronikaszabova
2. nov 2022

@marshmellow356 cervene vino podporuje prekrvenie... Nie gulas

nika_val
2. nov 2022

@marshmellow356 presne ako sa píše v komente vyššie červene víno ano môže "privolať" skôr ms ale nemusí ako som písala ja hore mne to zabera, sesternica môže aj 2l litre vypiť a nič sa nestane ja si dam 1pohar a pride ms skôr
Ale červene jedla to určite nie..