icon

Ako podstúpiť interrupciu v inom meste?

patrricia
8. júl 2026

Dobrý deň, mám 22 rokov a zistila som že som tehotná. Chcem podstúpiť interrupciu a chcela by som vedieť, čo robiť ak mám gynekologičku v inom meste a ja chcem podstúpiť interrupciu úplne v inom meste. Čo treba, aké papiere alebo čo treba vybaviť? Ďakujem za každú radu🙂

Strana
z2
anonym_db4bb5
9. júl 2026
@anonym_a5f822

@anonym_db4bb5 pozri, pokiaľ sa nejednalo o znásilnenie, tak treba vedieť niesť zodpovednosť.. keď sexujem, rátam s tým, že môžem aj otehotnieť, a budem primerane niesť zodpovednosť za to.. nie, že užívam si, a keď sa stane, tak si vlastné dieťa zabijem ..

@anonym_a5f822 niest zodpovednost moze znamenat aj ukoncenie tehotenstva. A dieta to este zdaleka nie je.

patrricia
autor
9. júl 2026

Chcela som poradiť ohľadom interrupcie. Nežiadala som o to, aby ma tu niekto šiel prehovárať. Pokiaľ mi tu niekto nechce odpovedať, na tú vec o ktorú sa zaujímam, tak neodpovedajte vôbec. Nečakala som, že z jednej malej prosbičky, vznikne teraz diskusia o tom, čo mám robiť so svojim telom a životom.
Takže ďakujem tým, čo sa mi snažili aspoň trochu poradiť ohľadom toho, na čo som sa pýtala.

Strana
z2