icon

Ako prebieha interrupcia a čo k tomu potrebujem?

15. mar 2026

Ahojte, nenájde sa tu nejaká ktorá v blízkej dobe podstúpila interupciu?
Neviete mi prosím povedať ako to prebieha, čo všetko k tomu treba, plus približnú cenu.
Prosím nechoďte na mňa s tým, aby som si to rozmyslela a že to budem ľutovať.
Som si toho vedomá, ale žiaľ nepoznáte situáciu tak prosím nesúďte. Ďakujem

Strana
z5
anonym_f5c871
16. mar 2026
@mizoko

@anonym_f6dfc8 a zase osobné útoky 😂😂😂 keď dochádzajú argumenty nastupuje agresivita 😁

@mizoko šak si len úbohá 🙂

anonym_0c7de5
16. mar 2026
@anonym_484d99

Keby sa tak niektore zeny starali o svoje maternice 😉

@anonym_484d99 čo ženy. Ale najviac sa starajú chlapi.. Co vedia kkt o tom aké je to byť ženou

diaamax
16. mar 2026

Kolko moralizovania pod ruskom “zachrany zivota”, ale hanbi sa tl napisat pod vlastnym nickom 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

@autorka drzim palce, nech sa rozhodnes akokolvek.

anonym_58b8ef
16. mar 2026

Mizoko a anonym fc8... 🗽
Zabojovali sme tu o jeden kus potencialneho buduceho novorodenca, na dalsich 7 999 nemame dosah, pretoze ich "mamicky" sa ani nepytaju, ako to v potratovniach chodi, ale rovno tam idu a zabiju. Podla fc8 si nepokazia postavu a nemusia sa starat o urevaneho spratka🤣fc8, to si ty, gatko-ciganikova? Nuz, niektore zeny su darkyne smrti, niektore darkyne zivota. Nemy vykrik z 1984 vyzeral uz v 84.zastaraly,akoby z rokov 50. Taky film mal odvtedy vzniknut kazdy rok, ina krajina, iny reziser, ine nabozenstvo,ateistvo, ine pohlady na vrazdenie tych najbezbranejsich. Nech je jasne, ako sa rozhoduju "za potrat tie, ktore sa uz narodili" - Ronald Reagan. Ten film bol vtedy potrebny ako sol, amerika s Planned parenthood zasla pridaleko. Nebrali len rozhodnute, ale presviedcali nerozhodnute $$$ a niekto musel aspon poukazat na tuto genocidu. Vtedy este bola potrebna pracovna sila, dnes sa populacne prebytky elimuju v uliciach uss metropol, vtedy upt, dnes fentann. Taka J. Jiraskova v starobe olutovala 3 upt a majetok odkazala uplne cudzej osobe L. B. Tato tema je nevycerpatelna v samej podstate zitia, ci nezitia🌐

mizoko
16. mar 2026
@anonym_58b8ef

Mizoko a anonym fc8... 🗽
Zabojovali sme tu o jeden kus potencialneho buduceho novorodenca, na dalsich 7 999 nemame dosah, pretoze ich "mamicky" sa ani nepytaju, ako to v potratovniach chodi, ale rovno tam idu a zabiju. Podla fc8 si nepokazia postavu a nemusia sa starat o urevaneho spratka🤣fc8, to si ty, gatko-ciganikova? Nuz, niektore zeny su darkyne smrti, niektore darkyne zivota. Nemy vykrik z 1984 vyzeral uz v 84.zastaraly,akoby z rokov 50. Taky film mal odvtedy vzniknut kazdy rok, ina krajina, iny reziser, ine nabozenstvo,ateistvo, ine pohlady na vrazdenie tych najbezbranejsich. Nech je jasne, ako sa rozhoduju "za potrat tie, ktore sa uz narodili" - Ronald Reagan. Ten film bol vtedy potrebny ako sol, amerika s Planned parenthood zasla pridaleko. Nebrali len rozhodnute, ale presviedcali nerozhodnute $$$ a niekto musel aspon poukazat na tuto genocidu. Vtedy este bola potrebna pracovna sila, dnes sa populacne prebytky elimuju v uliciach uss metropol, vtedy upt, dnes fentann. Taka J. Jiraskova v starobe olutovala 3 upt a majetok odkazala uplne cudzej osobe L. B. Tato tema je nevycerpatelna v samej podstate zitia, ci nezitia🌐

@anonym_58b8ef už je ti lepšie keď si tu hodila túto zlataninu bez hlavy a päty? Cítiš sa ako lepší človek keď odsuzdujes niekoho koho ani nepoznáš? Vy ste tu riadna banda uboziakov kt nevedia nič iné len odsudzovať bez poznania druhého. A stále mi tu nebolo odpovedáme na otázku koľko detí si tri,čo tu vláčia že potrat je vražda vzali z decaku. Koľkým robia pestúnov. Koľkým osamelým matkám fyzicky pomáhajú. Koľkým pomáhajú materiálne. Zase len hlúpe reči. Vy viete len blur ten hnoj kt považujete za morálku ale pomôcť už narodeným tak to nie. Nehanbite sa za také pokrytectvo?

anonym_22b517
16. mar 2026
@anonym_autor

@pr85 a svoje prvé dieťa milujem najviac na svete. Ale viem že ma momentálne najviac potrebuje on sám..
Tak prosím nesúďte a nerobte svoje závery čo ako je.
Verte že som si už poplakala dosť. A stále niesom 100% rozhodnutá… ale proste viem ze momentálne je toto ľahšia cesta
A správy typu nemali sme si robiť dieťa alebo niečo prosím ani nepíšte

@anonym_autor svoje prvé dieťa miluješ, druhé si zabijes. Aj tak sa dá...

mizoko
16. mar 2026
@anonym_22b517

@anonym_22b517 koľko detí z decakov si si vzala domov? Koľkým osamelým matkám pomáhas fyzicky alebo materiálne? Koľkým deťom robíš buddyho? Koľkým rodinám v núdzi pomáhas? Ako sa staráš o tie už narodené deti ktoré tu toľko "zachraňujes" takýmito útokmi na ženu kt ani nepoznáš?

mizoko
16. mar 2026
@anonym_f5c871

@mizoko šak si len úbohá 🙂

@anonym_f5c871 takže opäť žiadna odpoveď koľkým matkám si pomohla alebo pomáhas alebo koľko detí z decaku si si už vzala ☺️ úbohá si ty. Vieš len útočiť a moralizovať ale sama nepohnes ani prstom aby si pomohla

mizoko
16. mar 2026
@anonym_58b8ef

Mizoko a anonym fc8... 🗽

@anonym_58b8ef keď už tu píšes o darkyniach smrti,niektorí to volajú kultúra smrti - ako sa ti páčia v kostoloch rozkuskovane tela akože svätcov? 😌 To je ten kult života? Máš doma tiež nejakú nohu,ruku,prst alebo niečo iné od nejakého svätca? 😂

mizoko
16. mar 2026

@anonym_autor kľudne to môžme zhrnúť: tie,čo tu najviac moralizuju nepohnú ani prstom,keď už sa to dieťa narodí aby danej žene pomohli. Už ich to narodené dieťa nezaujíma. Ich úloha skončila. Nepomáhajú v detskych domovoch,nepomáhajú rodinám v núdzi a nepomáhajú ani matkám ktoré ostali na dieťa samé. Hlavne že dotlačili ženu k tomu,aby to dieťa mala. Zatlieskajte si. Keď už nemôžete pomôcť tak aspoň neškodte. A to je to,čo vy robíte - len škodíte. Ak začnete konečne takým ženám,deťom, rodinám pomáhať budete mať morálne právo aspoň k tomu niečo povedať. Inak je to len pokrytectvo

autor
16. mar 2026
@anonym_22b517

@anonym_22b517 ja som už pevne rozhodnutá? 🙂
Neviem o tom ale ďakujem 🙂

anonym_f6dfc8
16. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_22b517 ja som už pevne rozhodnutá? 🙂
Neviem o tom ale ďakujem 🙂

@anonym_autor Veríme, že si pevne rozhodnutá a necháš to na osud. A keby ti sem písali len pekné veci, možno by si podstúpila najhoršiu vec svojho života.

anonym_58b8ef
16. mar 2026
@mizoko

@anonym_58b8ef už je ti lepšie keď si tu hodila túto zlataninu bez hlavy a päty? Cítiš sa ako lepší človek keď odsuzdujes niekoho koho ani nepoznáš? Vy ste tu riadna banda uboziakov kt nevedia nič iné len odsudzovať bez poznania druhého. A stále mi tu nebolo odpovedáme na otázku koľko detí si tri,čo tu vláčia že potrat je vražda vzali z decaku. Koľkým robia pestúnov. Koľkým osamelým matkám fyzicky pomáhajú. Koľkým pomáhajú materiálne. Zase len hlúpe reči. Vy viete len blur ten hnoj kt považujete za morálku ale pomôcť už narodeným tak to nie. Nehanbite sa za také pokrytectvo?

@mizoko uz sa s tym nejak zmier, ze si vyrastla v Zlatovciach. Aj Congy tam vyrastol a kam do dotiahol, ty zlatanina🤣

lucia147852
16. mar 2026
@mizoko

@duricova06
@lucia147852 vy ste vychodili aspoň základnú školu? Lebo evidentne čítanie s porozumením vám nejde. Hneď v úvode písala že takéto komentáre si tu neželá. Ale nie,vy musíte moralizovat. Si proti potratom? Tak naňho nechoď! Jedná sa o tvoje telo? Ak nie tak sa nestaraj! Je to také jednoduche. Nevieš poradiť ohľadom otázky tak radšej mlc.

@mizoko hlavne, že ty sa tu rozdrapovat mozes, že? Toto je verejne fórum s každý tu môže napísať čo chce. Nikde autorku neurážam, tak si vyprosím tvoje vyskakovanie. Ak nechce aj iné komentáre, nemá pisát ma verejne fórum. Keďže na verejne fórum píše, musí čakať ak odpovede, ktoré sa jej nemusia páčiť. Takisto aj ty. Interupcia nie je odstránenie znamienka.

anonym_ec191c
16. mar 2026
@mizoko

@anonym_ec191c jasneeeeee. Ak by naši bigotni kresťania v politike povolili potratovubtabletku alebo aspoň nenatahovala čas kedy žena môže ísť na potrat tak by sa nerobil často v hraničnom termíne. Mám pre teba radu: si proti potratom? Tak naňho nechoď! Ide o tvoje telo? Ak nie, tak sa do toho nemáš čo starat

@mizoko keď to nechceš je to plod, keď to chces, je to dieťa.

anonym_57e04f
16. mar 2026
@anonym_autor

@pr85 keďže máme už 6 mesačného syna a toto sa stalo bohužiaľ neplánovane…
Priateľ pracuje v zahraničí a aj tak to ledva pokryjeme.
A žiaľ si neviem predstaviť fungovať sama s malým, popritom byt tehotná a koncom roka priviezť druhé babo… aj keby veľmi chcem viem že by som to nezvládla ani psychicky ani finančne
Žiaľ sme dospeli k tomuto záveru
Proste nie je správny čas na druhé bábätko
A kľudne ma odsúdte ako chcete. V konečnom dôsledku je to o našom rozhodnutí
A teda verte že to ľahké nie je..

@anonym_autor všetko je len na tebe a priateľovi, vy dvaja viete, ako to je u vás doma. Nesudim, prajem veľa síl.

Strana
z5