icon

Ako prebieha interrupcia a čo k tomu potrebujem?

Dnes o 06:06

Ahojte, nenájde sa tu nejaká ktorá v blízkej dobe podstúpila interupciu?
Neviete mi prosím povedať ako to prebieha, čo všetko k tomu treba, plus približnú cenu.
Prosím nechoďte na mňa s tým, aby som si to rozmyslela a že to budem ľutovať.
Som si toho vedomá, ale žiaľ nepoznáte situáciu tak prosím nesúďte. Ďakujem

Strana
z3
simsalabim
Dnes o 18:25
@mizoko

@simsalabim to nič nemení na Tom,že ten film je brak starý cez 40 rokov. A potratova tabletka je tu už nejakú dobu. A ženy na SK k nej nemajú prístup. A tiež to naťahovanie času keď žena chce ísť na potrat. To sa potom samozrejme robia v hraničnom termíne.

@mizoko ano, ved ja s tym suhlasim, pretlacila to katolicka lobby a tyka sa to aj tych, co nie su katolici…
Lebo tej hriesnici to treba dat vyzrat, co na tom, ze tbl je lacnejsia a setrnejsia

anonym_58b8ef
Dnes o 19:34
@anonym_89c73c

415eur som platila v septembri, plus u mojej gynekologičky 50eur a ešte mi papier na 51eur prišiel z unilabsu za vysetrenie krvy pre upt.Ale v štátnych je to lacnejšie.Prvy krok smerom gynekolog a on ti uz povie co a ako

@anonym_89c73c dobra palka, oplodnovac prispel?

anonym_064ab3
Dnes o 19:43
@anonym_autor

@pr85 a svoje prvé dieťa milujem najviac na svete. Ale viem že ma momentálne najviac potrebuje on sám..
Tak prosím nesúďte a nerobte svoje závery čo ako je.
Verte že som si už poplakala dosť. A stále niesom 100% rozhodnutá… ale proste viem ze momentálne je toto ľahšia cesta
A správy typu nemali sme si robiť dieťa alebo niečo prosím ani nepíšte

@anonym_autor https://alexisporadna.sk/
Skus zavolat sem, oni pomahaju aj financne.
Pomozu so vsetkym.

anonym_58b8ef
Dnes o 19:44
@mizoko

@anonym_58b8ef ty si dobre uchylny/a. Toto je už na psychiatra.

@mizoko lebo co? Lebo si vo vyskrabovni ako doma?

anonym_89c73c
Dnes o 19:52
@anonym_58b8ef

@anonym_89c73c dobra palka, oplodnovac prispel?

@anonym_58b8ef oplodňovač bol môj manžel, takze samozrejme.Bolo to dost, takze sme sa potom zhodli na vazektomii, mame uz deti a obaja vyssi vek

pr85
Dnes o 19:55
@mizoko

@ivicatolic jasneeee. Je to propagandistický film z roku 1984. Ja viem o čom to je. Púšťali nám to v škole! Rovnako choré mozgy ako ty! A to svoje moralizovanie si nechaj do kostola. Ona chce vedieť,ako to prebieha na klinike. Nie ako to vyzerá z pohľadu fanatika.

@mizoko V čom je prosím ťa propagandistický? Len verne zobrazuje ukončenie (nie prerušenie) tehotenstva.

anonym_f10cf8
Dnes o 19:56

@anonym_autor Autorka veľmi ťa chválim konečne normálna žena 👌🏻
Sama zistíš že to je najlepšia voľba
Decko by ti zničilo postavu všetko , starať sa o to , nevieš či bude zdravé , aké bude , náklady atď ...užívaj si života plnými dúškami a keď sa raz náhodou na to budeš cítiť spravíš si ďalšie , ale nemusíš mať žiadne nikto ťa nenúti
Aj tak sú ženy ktoré rodia ako cigáni 🤣
Ale správne rozhodnutie 💯
Nech všetko dobre dopadne

simsalabim
Dnes o 20:03
@pr85

@mizoko V čom je prosím ťa propagandistický? Len verne zobrazuje ukončenie (nie prerušenie) tehotenstva.

@pr85 citaj. Hlavne cast Medical community. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Silent_Scream

anonym_693fc9
Dnes o 20:10

@anonym_89c73c Vy musite mať super vzťah. Najprv zlikvidujete svoje dieťa a potom tvoj sa tvoj muž dá dobrovoľne zmrzacit. Fakt skvelá rodina. :(

pr85
Dnes o 20:12
@anonym_f10cf8

@anonym_autor Autorka veľmi ťa chválim konečne normálna žena 👌🏻
Sama zistíš že to je najlepšia voľba
Decko by ti zničilo postavu všetko , starať sa o to , nevieš či bude zdravé , aké bude , náklady atď ...užívaj si života plnými dúškami a keď sa raz náhodou na to budeš cítiť spravíš si ďalšie , ale nemusíš mať žiadne nikto ťa nenúti
Aj tak sú ženy ktoré rodia ako cigáni 🤣
Ale správne rozhodnutie 💯
Nech všetko dobre dopadne

@anonym_f10cf8 Tak toto je dosť hnusný príspevok, ktorý relativizuje interrupciu.

anonym_f10cf8
Dnes o 20:12
@pr85

@anonym_f10cf8 Tak toto je dosť hnusný príspevok, ktorý relativizuje interrupciu.

@pr85 len ju podporujem a chválim , šikovná žena s rozumom
Viac žien by si malo brať príklad svet by bol krajší 😊

pr85
Dnes o 20:14
@anonym_f10cf8

@pr85 len ju podporujem a chválim , šikovná žena s rozumom
Viac žien by si malo brať príklad svet by bol krajší 😊

@anonym_f10cf8 Dúfam, že to je čistá irónia. Ináč nemám slov.

anonym_f10cf8
Dnes o 20:15
@pr85

@anonym_f10cf8 Dúfam, že to je čistá irónia. Ináč nemám slov.

@pr85 nieje to žiadna irónia , prečo by mala mať deti keď nechce ? Za to je zlá že nechce urevaneho pankcharta ktorý stojí veľa času nervov a peňazí ?

pr85
Dnes o 20:19
@anonym_f10cf8

@pr85 nieje to žiadna irónia , prečo by mala mať deti keď nechce ? Za to je zlá že nechce urevaneho pankcharta ktorý stojí veľa času nervov a peňazí ?

@anonym_f10cf8 Škoda, že tvoji rodičia nezmyslali podobne. Už by si tu nič nepísala, ale bola rozdrvena na malé časti v kanáli.

anonym_f10cf8
Dnes o 20:20
@pr85

@anonym_f10cf8 Škoda, že tvoji rodičia nezmyslali podobne. Už by si tu nič nepísala, ale bola rozdrvena na malé časti v kanáli.

@pr85 máš komplexy alebo čo ? Slečnu podporím keď ju každý odhovára
Čo ste veriaci kde sa nemôže ani prdnúť či čo ? Drbnuty národ

pr85
Dnes o 20:25
@anonym_f10cf8

@pr85 máš komplexy alebo čo ? Slečnu podporím keď ju každý odhovára
Čo ste veriaci kde sa nemôže ani prdnúť či čo ? Drbnuty národ

@anonym_f10cf8 Toto už ani nie je o viere. Zabitie každej ľudskej bytosti je zle. V čom vlastne podporujeme slečnu? V zabití vlastného dieťaťa?

anonym_f10cf8
Dnes o 20:27
@pr85

@anonym_f10cf8 Toto už ani nie je o viere. Zabitie každej ľudskej bytosti je zle. V čom vlastne podporujeme slečnu? V zabití vlastného dieťaťa?

@pr85 kým je to " malé " je to len zhluk buniek , žiadne dieťa
Nemá orgány ani nič to až po určitom čase

riky_rower
Dnes o 20:33

@anonym_autor Ako prebieha interrupcia a čo k tomu potrebujem? - odvahu hlavné ☝️

pr85
Dnes o 20:48
@anonym_f10cf8

@pr85 kým je to " malé " je to len zhluk buniek , žiadne dieťa
Nemá orgány ani nič to až po určitom čase

@anonym_f10cf8 Je to ľudská bytosť už od momentu počatia, nie zhluk buniek.

anonym_55081e
Dnes o 20:50
@pr85

@anonym_autor Viem, že to nechceš počuť, ale nedá mi to. Daj tomu novému ľudskému životu v tebe šancu. O 3 roky ti bude hovoriť mama. A predpokladám, že "otecko" sa nezachoval ako chlap, ale to nie je dôvod, aby si sa svojho nenarodeného dieťaťa zbavila.

@pr85 Podľa mňa si ľahšie nájde vzťah ako slobodná žena než ako slobodná matka s dieťaťom - celkovo taký život je sťažený, keď má byť na všetko sama.

anonym_f10cf8
Dnes o 20:51
@pr85

@anonym_f10cf8 Je to ľudská bytosť už od momentu počatia, nie zhluk buniek.

@pr85 je to uhol pohľadu , nastuduj si biológiu
Od takmer 3 mesiacov je to plod
Dovtedy je to zhluk buniek ( bunkové štadió) , embryo

anonym_ec191c
Dnes o 21:09

@anonym_autor potrebuješ hlavne absenciu svedomia. Dieťa ti roztrhaju v bruchu a potom ho vyberu. Iste percento detí to prežije....

pr85
Dnes o 21:19
@anonym_f10cf8

@pr85 je to uhol pohľadu , nastuduj si biológiu
Od takmer 3 mesiacov je to plod
Dovtedy je to zhluk buniek ( bunkové štadió) , embryo

@anonym_f10cf8 Z biológie som maturoval, takže o tom niečo viem. Ľudská mužská pohlavné bunka (spermia) a ľudská ženská pohlavné bunka (vajíčko) dokážu vytvoriť len ľudskú bytosť, nič iného.

elisebah91
Dnes o 21:23

Daj na adopciu, anonymný pôrod. Nemusíš hneď zabiť život dieťaťa ako muchu na okne. Už tu je, žije, len mu daj šancu pokračovať ďalej v žiti. Daj ho na adopciu. A raz, keď bude dosť staré a skúsené pochopí že život je dar a poďakuje ti aj keď ťa nepozná.

Strana
z3