Ako prebieha interrupcia a čo k tomu potrebujem?
Ahojte, nenájde sa tu nejaká ktorá v blízkej dobe podstúpila interupciu?
Neviete mi prosím povedať ako to prebieha, čo všetko k tomu treba, plus približnú cenu.
Prosím nechoďte na mňa s tým, aby som si to rozmyslela a že to budem ľutovať.
Som si toho vedomá, ale žiaľ nepoznáte situáciu tak prosím nesúďte. Ďakujem
415eur som platila v septembri, plus u mojej gynekologičky 50eur a ešte mi papier na 51eur prišiel z unilabsu za vysetrenie krvy pre upt.Ale v štátnych je to lacnejšie.Prvy krok smerom gynekolog a on ti uz povie co a ako
@anonym_89c73c dobra palka, oplodnovac prispel?
@pr85 a svoje prvé dieťa milujem najviac na svete. Ale viem že ma momentálne najviac potrebuje on sám..
Tak prosím nesúďte a nerobte svoje závery čo ako je.
Verte že som si už poplakala dosť. A stále niesom 100% rozhodnutá… ale proste viem ze momentálne je toto ľahšia cesta
A správy typu nemali sme si robiť dieťa alebo niečo prosím ani nepíšte
@anonym_autor https://alexisporadna.sk/
Skus zavolat sem, oni pomahaju aj financne.
Pomozu so vsetkym.
@anonym_58b8ef ty si dobre uchylny/a. Toto je už na psychiatra.
@mizoko lebo co? Lebo si vo vyskrabovni ako doma?
@anonym_89c73c dobra palka, oplodnovac prispel?
@anonym_58b8ef oplodňovač bol môj manžel, takze samozrejme.Bolo to dost, takze sme sa potom zhodli na vazektomii, mame uz deti a obaja vyssi vek
@ivicatolic jasneeee. Je to propagandistický film z roku 1984. Ja viem o čom to je. Púšťali nám to v škole! Rovnako choré mozgy ako ty! A to svoje moralizovanie si nechaj do kostola. Ona chce vedieť,ako to prebieha na klinike. Nie ako to vyzerá z pohľadu fanatika.
@mizoko V čom je prosím ťa propagandistický? Len verne zobrazuje ukončenie (nie prerušenie) tehotenstva.
@anonym_autor Autorka veľmi ťa chválim konečne normálna žena 👌🏻
Sama zistíš že to je najlepšia voľba
Decko by ti zničilo postavu všetko , starať sa o to , nevieš či bude zdravé , aké bude , náklady atď ...užívaj si života plnými dúškami a keď sa raz náhodou na to budeš cítiť spravíš si ďalšie , ale nemusíš mať žiadne nikto ťa nenúti
Aj tak sú ženy ktoré rodia ako cigáni 🤣
Ale správne rozhodnutie 💯
Nech všetko dobre dopadne
@mizoko V čom je prosím ťa propagandistický? Len verne zobrazuje ukončenie (nie prerušenie) tehotenstva.
@pr85 citaj. Hlavne cast Medical community. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Silent_Scream
@anonym_89c73c Vy musite mať super vzťah. Najprv zlikvidujete svoje dieťa a potom tvoj sa tvoj muž dá dobrovoľne zmrzacit. Fakt skvelá rodina. :(
@anonym_autor Autorka veľmi ťa chválim konečne normálna žena 👌🏻
Sama zistíš že to je najlepšia voľba
Decko by ti zničilo postavu všetko , starať sa o to , nevieš či bude zdravé , aké bude , náklady atď ...užívaj si života plnými dúškami a keď sa raz náhodou na to budeš cítiť spravíš si ďalšie , ale nemusíš mať žiadne nikto ťa nenúti
Aj tak sú ženy ktoré rodia ako cigáni 🤣
Ale správne rozhodnutie 💯
Nech všetko dobre dopadne
@anonym_f10cf8 Tak toto je dosť hnusný príspevok, ktorý relativizuje interrupciu.
@anonym_f10cf8 Tak toto je dosť hnusný príspevok, ktorý relativizuje interrupciu.
@pr85 len ju podporujem a chválim , šikovná žena s rozumom
Viac žien by si malo brať príklad svet by bol krajší 😊
@anonym_f10cf8 Dúfam, že to je čistá irónia. Ináč nemám slov.
@pr85 nieje to žiadna irónia , prečo by mala mať deti keď nechce ? Za to je zlá že nechce urevaneho pankcharta ktorý stojí veľa času nervov a peňazí ?
@pr85 nieje to žiadna irónia , prečo by mala mať deti keď nechce ? Za to je zlá že nechce urevaneho pankcharta ktorý stojí veľa času nervov a peňazí ?
@anonym_f10cf8 Škoda, že tvoji rodičia nezmyslali podobne. Už by si tu nič nepísala, ale bola rozdrvena na malé časti v kanáli.
@anonym_f10cf8 Škoda, že tvoji rodičia nezmyslali podobne. Už by si tu nič nepísala, ale bola rozdrvena na malé časti v kanáli.
@pr85 máš komplexy alebo čo ? Slečnu podporím keď ju každý odhovára
Čo ste veriaci kde sa nemôže ani prdnúť či čo ? Drbnuty národ
@pr85 máš komplexy alebo čo ? Slečnu podporím keď ju každý odhovára
Čo ste veriaci kde sa nemôže ani prdnúť či čo ? Drbnuty národ
@anonym_f10cf8 Toto už ani nie je o viere. Zabitie každej ľudskej bytosti je zle. V čom vlastne podporujeme slečnu? V zabití vlastného dieťaťa?
@anonym_f10cf8 Toto už ani nie je o viere. Zabitie každej ľudskej bytosti je zle. V čom vlastne podporujeme slečnu? V zabití vlastného dieťaťa?
@pr85 kým je to " malé " je to len zhluk buniek , žiadne dieťa
Nemá orgány ani nič to až po určitom čase
@anonym_autor Ako prebieha interrupcia a čo k tomu potrebujem? - odvahu hlavné ☝️
@anonym_autor Viem, že to nechceš počuť, ale nedá mi to. Daj tomu novému ľudskému životu v tebe šancu. O 3 roky ti bude hovoriť mama. A predpokladám, že "otecko" sa nezachoval ako chlap, ale to nie je dôvod, aby si sa svojho nenarodeného dieťaťa zbavila.
@pr85 Podľa mňa si ľahšie nájde vzťah ako slobodná žena než ako slobodná matka s dieťaťom - celkovo taký život je sťažený, keď má byť na všetko sama.
@anonym_f10cf8 Je to ľudská bytosť už od momentu počatia, nie zhluk buniek.
@pr85 je to uhol pohľadu , nastuduj si biológiu
Od takmer 3 mesiacov je to plod
Dovtedy je to zhluk buniek ( bunkové štadió) , embryo
@anonym_autor potrebuješ hlavne absenciu svedomia. Dieťa ti roztrhaju v bruchu a potom ho vyberu. Iste percento detí to prežije....
@pr85 je to uhol pohľadu , nastuduj si biológiu
Od takmer 3 mesiacov je to plod
Dovtedy je to zhluk buniek ( bunkové štadió) , embryo
@anonym_f10cf8 Z biológie som maturoval, takže o tom niečo viem. Ľudská mužská pohlavné bunka (spermia) a ľudská ženská pohlavné bunka (vajíčko) dokážu vytvoriť len ľudskú bytosť, nič iného.
Daj na adopciu, anonymný pôrod. Nemusíš hneď zabiť život dieťaťa ako muchu na okne. Už tu je, žije, len mu daj šancu pokračovať ďalej v žiti. Daj ho na adopciu. A raz, keď bude dosť staré a skúsené pochopí že život je dar a poďakuje ti aj keď ťa nepozná.

@simsalabim to nič nemení na Tom,že ten film je brak starý cez 40 rokov. A potratova tabletka je tu už nejakú dobu. A ženy na SK k nej nemajú prístup. A tiež to naťahovanie času keď žena chce ísť na potrat. To sa potom samozrejme robia v hraničnom termíne.
@mizoko ano, ved ja s tym suhlasim, pretlacila to katolicka lobby a tyka sa to aj tych, co nie su katolici…
Lebo tej hriesnici to treba dat vyzrat, co na tom, ze tbl je lacnejsia a setrnejsia