icon

Ako prebieha odstránenie znamienka na intímnom mieste?

thirstymonk
18. mar 2026

Hellou, predpokladám, že tu zas budú blbé reči, ale tak skúsim to. Mám od narodenia vypuklé znamienko na blbom mieste - pod vajkami, v podstate na tom mieste ako ženy majú hrazdu. A chcem ho už konečne dať vybrať. Vybraných už mám aspoň to 7-8 znamienok, takže viem čo ma čaká a ničoho sa nebojím, moje nádobíčko už videlo toľko doktoriek, že mi to nič nerobí, žiadna hanba.
Len si nejako neviem predstaviť, ako by ten zákrok prebiehal. Jak budem, aby sa k tomu chirurg dostal? Keď by som ležal na chrbte, niekto by mi musel celý zákrok trimať mešec. Keď si ľahnem na chrbát, podľa mňa sa k tomu nedostane. Jak si to mám predstaviť?
Miestna chirurgička, ak pôjdem tu k tej našej, je už staršia pani a nejako si neviem predstaviť jak tam budem rozložený, aby sa k tomu dostala.
Diky za rady.

biba_18
18. mar 2026

tak keď raz je to na blbom mieste - tak budeš musieť byť rozložený tak, aby sa tam dostala ... čo s tým akože chceš robiť? podľa mňa budeš na boku. pravdepodobne.

thirstymonk
autor
18. mar 2026
@biba_18

tak keď raz je to na blbom mieste - tak budeš musieť byť rozložený tak, aby sa tam dostala ... čo s tým akože chceš robiť? podľa mňa budeš na boku. pravdepodobne.

@biba_18 to som chcel vediet

kalifka
18. mar 2026

@thirstymonk bezproblémov, ja som mala tiež na intímnom mieste. Ležala som na chrbte a rozkročená 🤣

anonym_3bc34e
18. mar 2026

@thirstymonk s najvacsou pravdepodobnostou budes na 4.... tiez som mala na intimnom mieste, sedela som na koze, vybral... no stres. chod do toho

anonym_3bc34e
18. mar 2026

a teda mozes ist na inu kliniku ako k miestnej starsej pani, ale ta zas za svoju prax videla ovela viac ako si dokazes predstavit a ulozi ta tak, aby sa tam dostat vedela. dostanes umrtvovak, vyreze, zasije, prides na stichy a vybavene.. ziadna velka veda

anonym_3790d1
18. mar 2026

Prinajhorsom ti to vyberu aj s vajkami aj s hrazdou a konecne tu budes na spravnom fore,

cacianka
18. mar 2026

Keď bude treba, natiahne na škripec 🤣
Použije leukoplast

janinah
18. mar 2026

S v.listkom id koznej dr.chod na plasticku chirurgiu a vyber si muza,ak ti zena vadi.Ale budu tam sestricky a tie uz videli aj drzali vselico. Vies,ze sa robi napr.aj plastika penisu?

anonym_f75512
18. mar 2026

@thirstymonk no to ti nikto nepovie v akej budeš polohe. To sa rozhodne lekárka na mieste ako si ťa uloží 🙂 možno skúsite aj viacero polôh kým sa rozhodne 😁

anonym_3bc34e
18. mar 2026
@janinah

S v.listkom id koznej dr.chod na plasticku chirurgiu a vyber si muza,ak ti zena vadi.Ale budu tam sestricky a tie uz videli aj drzali vselico. Vies,ze sa robi napr.aj plastika penisu?

@janinah neviem ci myslis statnu, ale teda po poslednej skusenosti... to najprv niekomu ukazujes, tam je lekar podla sluzby + 2 sestricky... priamo na operacke iny lekar, 4 medici (3baby 1 chalan), dalsie lekarky v prepojenych salach, dokumentacna sestra atd atd...

janinah
18. mar 2026
@anonym_3bc34e

@janinah neviem ci myslis statnu, ale teda po poslednej skusenosti... to najprv niekomu ukazujes, tam je lekar podla sluzby + 2 sestricky... priamo na operacke iny lekar, 4 medici (3baby 1 chalan), dalsie lekarky v prepojenych salach, dokumentacna sestra atd atd...

@anonym_3bc34e myslim sukr.amb. v statnej si lekara nevyberaš
Ja presne viem kde to ako chodi a ver mi,zaujima ich prislusny nalez,ktory maju riesiť a nie kto ma kde co ako vyvinute,oholene take ci onake.

anonym_3bc34e
18. mar 2026
@janinah

@anonym_3bc34e myslim sukr.amb. v statnej si lekara nevyberaš
Ja presne viem kde to ako chodi a ver mi,zaujima ich prislusny nalez,ktory maju riesiť a nie kto ma kde co ako vyvinute,oholene take ci onake.

@janinah jasne, to nie je nejaky velky vykon... na to staci chirurgia :D

thirstymonk
autor
18. mar 2026
@anonym_3bc34e

a teda mozes ist na inu kliniku ako k miestnej starsej pani, ale ta zas za svoju prax videla ovela viac ako si dokazes predstavit a ulozi ta tak, aby sa tam dostat vedela. dostanes umrtvovak, vyreze, zasije, prides na stichy a vybavene.. ziadna velka veda

@anonym_3bc34e Ako som písal v úvode témy, mám vybratých das 8 znamienok, takže viem presne ako sa to robí. Z brucha tri, z krku dva, z ruky a nohy po jednom. Ešte som možno čosi zabudol.

thirstymonk
autor
18. mar 2026
@janinah

@janinah Za prve - načo mi je listok od kožnej? Netreba.
Za druhé - práve naopak, viac by mi vadilo hompáľať vajcami pred mužom než pred ženou. Mám dve urologičky. Žiaden problém.

thirstymonk
autor
18. mar 2026
@anonym_3bc34e

@anonym_3bc34e Jakej operačke, nezveličuj zbytočne :D Všetky znamienka doposiaľ mi vyberali ambulantne, trvalo to 15 minut aj so šitím a všetkým.

pr85
18. mar 2026
@anonym_3790d1

Prinajhorsom ti to vyberu aj s vajkami aj s hrazdou a konecne tu budes na spravnom fore,

@anonym_3790d1 Toto mu nerád. Ešte odradia všetkých chlapov z tohto fóra.

janinah
18. mar 2026
@thirstymonk

@janinah Za prve - načo mi je listok od kožnej? Netreba.
Za druhé - práve naopak, viac by mi vadilo hompáľať vajcami pred mužom než pred ženou. Mám dve urologičky. Žiaden problém.

@thirstymonk vzdy som VL potrebovala ja aj moje okolie,aj v sukr.ndmocnici aj v statnej. Ale mozno ak si vsetko sam platiš tak netreba s tym nemam skusenost

thirstymonk
autor
18. mar 2026
@janinah

@thirstymonk vzdy som VL potrebovala ja aj moje okolie,aj v sukr.ndmocnici aj v statnej. Ale mozno ak si vsetko sam platiš tak netreba s tym nemam skusenost

@janinah To je ale dobra hluposť, veď ty si môžeš znamienko dať vybrať aj len z estetickych dôvodov, napr. sa ti nepáči a vtedy do toho kožná nemá čo kafrať.
Platil som za každý výber 10€.

anonym_3790d1
Autor odpoveď zmazal