Ako prebieha odstránenie znamienka na intímnom mieste?
Hellou, predpokladám, že tu zas budú blbé reči, ale tak skúsim to. Mám od narodenia vypuklé znamienko na blbom mieste - pod vajkami, v podstate na tom mieste ako ženy majú hrazdu. A chcem ho už konečne dať vybrať. Vybraných už mám aspoň to 7-8 znamienok, takže viem čo ma čaká a ničoho sa nebojím, moje nádobíčko už videlo toľko doktoriek, že mi to nič nerobí, žiadna hanba.
Len si nejako neviem predstaviť, ako by ten zákrok prebiehal. Jak budem, aby sa k tomu chirurg dostal? Keď by som ležal na chrbte, niekto by mi musel celý zákrok trimať mešec. Keď si ľahnem na chrbát, podľa mňa sa k tomu nedostane. Jak si to mám predstaviť?
Miestna chirurgička, ak pôjdem tu k tej našej, je už staršia pani a nejako si neviem predstaviť jak tam budem rozložený, aby sa k tomu dostala.
Diky za rady.
tak keď raz je to na blbom mieste - tak budeš musieť byť rozložený tak, aby sa tam dostala ... čo s tým akože chceš robiť? podľa mňa budeš na boku. pravdepodobne.
@biba_18 to som chcel vediet
@thirstymonk bezproblémov, ja som mala tiež na intímnom mieste. Ležala som na chrbte a rozkročená 🤣
@thirstymonk s najvacsou pravdepodobnostou budes na 4.... tiez som mala na intimnom mieste, sedela som na koze, vybral... no stres. chod do toho
a teda mozes ist na inu kliniku ako k miestnej starsej pani, ale ta zas za svoju prax videla ovela viac ako si dokazes predstavit a ulozi ta tak, aby sa tam dostat vedela. dostanes umrtvovak, vyreze, zasije, prides na stichy a vybavene.. ziadna velka veda
Prinajhorsom ti to vyberu aj s vajkami aj s hrazdou a konecne tu budes na spravnom fore,
S v.listkom id koznej dr.chod na plasticku chirurgiu a vyber si muza,ak ti zena vadi.Ale budu tam sestricky a tie uz videli aj drzali vselico. Vies,ze sa robi napr.aj plastika penisu?
@thirstymonk no to ti nikto nepovie v akej budeš polohe. To sa rozhodne lekárka na mieste ako si ťa uloží 🙂 možno skúsite aj viacero polôh kým sa rozhodne 😁
S v.listkom id koznej dr.chod na plasticku chirurgiu a vyber si muza,ak ti zena vadi.Ale budu tam sestricky a tie uz videli aj drzali vselico. Vies,ze sa robi napr.aj plastika penisu?
@janinah neviem ci myslis statnu, ale teda po poslednej skusenosti... to najprv niekomu ukazujes, tam je lekar podla sluzby + 2 sestricky... priamo na operacke iny lekar, 4 medici (3baby 1 chalan), dalsie lekarky v prepojenych salach, dokumentacna sestra atd atd...
@janinah neviem ci myslis statnu, ale teda po poslednej skusenosti... to najprv niekomu ukazujes, tam je lekar podla sluzby + 2 sestricky... priamo na operacke iny lekar, 4 medici (3baby 1 chalan), dalsie lekarky v prepojenych salach, dokumentacna sestra atd atd...
@anonym_3bc34e myslim sukr.amb. v statnej si lekara nevyberaš
Ja presne viem kde to ako chodi a ver mi,zaujima ich prislusny nalez,ktory maju riesiť a nie kto ma kde co ako vyvinute,oholene take ci onake.
@anonym_3bc34e myslim sukr.amb. v statnej si lekara nevyberaš
Ja presne viem kde to ako chodi a ver mi,zaujima ich prislusny nalez,ktory maju riesiť a nie kto ma kde co ako vyvinute,oholene take ci onake.
@janinah jasne, to nie je nejaky velky vykon... na to staci chirurgia :D
a teda mozes ist na inu kliniku ako k miestnej starsej pani, ale ta zas za svoju prax videla ovela viac ako si dokazes predstavit a ulozi ta tak, aby sa tam dostat vedela. dostanes umrtvovak, vyreze, zasije, prides na stichy a vybavene.. ziadna velka veda
@anonym_3bc34e Ako som písal v úvode témy, mám vybratých das 8 znamienok, takže viem presne ako sa to robí. Z brucha tri, z krku dva, z ruky a nohy po jednom. Ešte som možno čosi zabudol.
@janinah Za prve - načo mi je listok od kožnej? Netreba.
Za druhé - práve naopak, viac by mi vadilo hompáľať vajcami pred mužom než pred ženou. Mám dve urologičky. Žiaden problém.
@anonym_3bc34e Jakej operačke, nezveličuj zbytočne :D Všetky znamienka doposiaľ mi vyberali ambulantne, trvalo to 15 minut aj so šitím a všetkým.

tak keď raz je to na blbom mieste - tak budeš musieť byť rozložený tak, aby sa tam dostala ... čo s tým akože chceš robiť? podľa mňa budeš na boku. pravdepodobne.