Ako prekonať strach z návštevy gynekológa?
Ahojte ženy idem ôsmeho ku gyn.po veľmi dlhej dobe a mam hrozný strach mám aj psychické problémy aj preto som dlho nebola ale mám strach že mi niečo najdu je tu nejaká čo je alebo bola na Tom podobne ?
@anonym_fc662b ze je niekto empaticky neznamena, ze ma tolerovat taketo lajdactvo
@anonym_1a5cb6 co už, niekto nechodí gynekológovi, niekto nechodí obvodakovi, niekto zubárovi. Každý by sa mal starať sám o seba lebo nepoznáme dôvod 🙂
@anonym_1a5cb6 co už, niekto nechodí gynekológovi, niekto nechodí obvodakovi, niekto zubárovi. Každý by sa mal starať sám o seba lebo nepoznáme dôvod 🙂
@anonym_fc662b lajdactvo
@mateson2004 tak kamarátka mi povedala že ona tiež rok vynechala a na ďalšej návšteve už mala veľmi zlú cytologiu
@anonym_autor To, ze mala kamaratka neznamena,ze budes mat aj ty. Kazda zena je ina. Iny organizmus. Prestan si dopredu robit zbytocne nervy, lebo skor sa ti nieco zdravotne prihodi z tych nervov...Neuseknu ti pipku, neboj sa a nebola si tak davno, aby si nevedela co ta caka. Clovek si panikou, stresom a nervami skor nieco privodi, co by mal byt skor pokojny a zdravie si šanovat . A dalsia vec, aj keby nedajboze nebolo nieco ok, tak to neporiesis stresom takto dopredu, ked este ani vysetrenie a vysledky nemas, az keby dopadli zle, tak tam je prvotny stres na mieste...Tak nerob paniku, ukludni sa a mysli na to,ze vsetko budes mat ok🙂
@anonym_autor skôr by som sa bála toho sadistického doktora než nejakého nálezu.
@anonym_329341 Ja som bol takto u jedného urológa ohľadom problémov s močením a samotné vyšetrenie bol čistý horror. Taký blok som dostal, že som si povedal, že má k urologovi už nikdy nikto nedostane. Nakoniec som si našiel iného, počas preventívny mi tam samozrejme niečo našiel (s močením to až tak nesúvisí) a idem o pár mesiacov na urologicky zákrok (mám z neho obavy, hlavne z bolesti po, ale však veľa chlapov to už absolvovalo).

@anonym_1a5cb6 áno poďme sa všetci strašiť lebo keby bolo keby. Niektorí ľudia nechodia ani na krv na prehliadku obvodakovi či zubárovi... Moja gynekológicka je empatická a presne kvôli tomu nemám strach tam chodiť
@anonym_fc662b ze je niekto empaticky neznamena, ze ma tolerovat taketo lajdactvo