Ako prekonať strach z pohlavných chorôb?
Mam pred 40kou, som momentálne slobodná, po dlhoročnom vzťahu. Nechcem sa vrhat do nového vzťahu, proste nechcem sa viazať ale chcela by som niekoho aspoň na sex. A tu nastáva problém. Bojím sa, že sa od milenca niečím nakazím. Ano, kondóm samozrejme použijeme ale aj tak. Proste telo by chcelo ale hlava a strach nepustia. Ako toto prekonať? Nechcem zostať na sucho už navždy lebo mi hrabe 🙈
si kratko po rozchode a zacina ti to chybat, alebo si uz dlho po rozchode a preto ti to uz aj chyba? V tom prvom pripade iked by si si to nepripustala, tak si lahka korist a hrozi sa rychle zalaskovanie (aj keby si zubami nechtami sa branila) a zaroven frustracia, lebo budes podvedome hladat, alebo porovnqvat voci standartu na ktory si bola zvyknuta... no a v tom druhom pripade uz zapajas tak vela rozum, ze pokial to nebude novodoby carodejnik, budes mat vzdy v podvedomi obavy a nevychutnas si to aj keby podal vykon ako prvotriedny akter...
Kazdipadne drzim ti palce, nech najdes k plnej spokojnosti nejake riesenie tvojho problemu 😉
@egonsk som vyše roka po rozchode, zmierena a zahojena. Nechcem žiadny vzťah, lásku, city, trávenie spoločného voľného času. Len sex a dovidenia. Idealne s jedným chlapom, potichu a pravidelne. Nemienim s nim nikam chodiť a vôbec sa mu venovať, proste len čistá fyzická ,,láska,,
@fido69 áno, ideálny by bol ženatý muž, ktorý je diskrétny a zrejme to nestrieda ako 30 ročný nevybureny slobodný mačo. Ale nájsť takéhoto ženáca asi nie je úplne ľahké 🙂
a to myslis ze v 40tke najdes?
@fido69 a musi to byt hlavne zenaty vegetarian!
Si ty v poriadku? Ženatého?? Daj si facku zlatko 🤦♀️
@ktochytavzite prečo myslíš ze nie? Keby som chcela, mala by som ich už niekoľko, za ten rok co som sama. Neviem aké ženy pred 40kou poznáš ale ja osobne vyzerám lepšie ako keď som mala 25. Paradoxne dostávam návrhy od oveľa mladších mužov, to ma ale vôbec neláka.
@sheila121
@stellarstar ďakujem za názor. O morálke kázať nepotrebujem a keď ste pohoršene, tak rolujte ďalej na iné témy. Moralizovat môžete tým ženatým mužom co zahybaju svojim ženám, ja som slobodná 😘
Tak chod radšej pracovať do laufhaus tam budeš mat habadej sexu 🤷♀️
Ah prepáč zabudla som ze ty sa bojíš pohl prenosných chorôb. Naj bude ak si obj silikónového chlapa a pár dildov a praktizuj doma, nemusíš sa báť o svoje zdravie 😉
@stellarstar treba čítat s porozumením, bavíme sa tu o pohlavnych chorobách. Tvoje odporúčanie na laufhaus je teda mimo.
Dávaj si pozor aby som nezbalila a nepretiahla toho tvojho 😅😅
Môjho ťažko 🤣🤦♀️ nežijeme na sk a neboj sa môj nie je taky 😉
Tak si precitaj môj kom vyššie, obj si silikón chlapa a pár dildov a praktizuj doma. Nebudeš mat žiadne pohl choroby z toho 🤷♀️
pretoze uz si starsia,muzov laka asi skor zbalit mladsiu.
@fido69 nie ked to budu dvaja vegetariani.
@stellarstar sorry ale Laufhaus si asi predstavujes ako hurvinek valku, pani nechce robit psychologa muzom, co sa bud nechcu rozviest, ale sa uz nemaju ani s kym rozviest ( jedna kamoska robi roky toto povolanie) a ked rozprava, tak bud je to 80tnik na dochodku alebo pripad pre psychologa
@kiki68 sú aj lepšie 🤣🙈
Mas podla mna asi najlepsiu volbu najst si milenca, chranit sa Kondomom a testovat kazde dva mesiace na STD. Nic lepsie asi pri beznom milencovi nevymyslis.
Ja mam tiez pomaly 40, vyzeram na 25, nie sme do srotu este. Ja mam nastastie v pohode muza. Ale tiez dostavam v praci navrhy. Samozrejme mna nezaujimaju, ale chapem, ze to mas podobne.
Ked mas strach z HIV , tak mozes best lieky na to ako prevenciu. Ale to myslim nebude az take vazne. Zas chces niekoho na sex a nie kazdy tyzden v swingers Club
@fido69 No vidis,dajte sa s autorkou dokopy.

Keď sa bojíš, choďte obaja na test alebo kondóm aj keď kondóm nie je 100%