icon

Ako prekonať strach z pohlavných chorôb?

30. máj 2024

Mam pred 40kou, som momentálne slobodná, po dlhoročnom vzťahu. Nechcem sa vrhat do nového vzťahu, proste nechcem sa viazať ale chcela by som niekoho aspoň na sex. A tu nastáva problém. Bojím sa, že sa od milenca niečím nakazím. Ano, kondóm samozrejme použijeme ale aj tak. Proste telo by chcelo ale hlava a strach nepustia. Ako toto prekonať? Nechcem zostať na sucho už navždy lebo mi hrabe 🙈

kiki68
30. máj 2024

@stellarstar myslis lepsie bordely? Nemyslim. Ti ludia chcu vsade to iste. Hlavne nechcu vidiet svoje problemy, co maju doma a svoju samotu.

stellarstar
30. máj 2024

@kiki68 len či jej to Prep aj len tak predpíšu

autor
30. máj 2024

@ktochytavzite 🤣🤣😅 paradoxne dostávam návrhy vlastne len od mladých cca 30-37 všetko slobodní a takí viem, že pretiahli už pol mesta. Ja chcem kľude aj 50tnika ale nech to nie je kur*evnik co má 3 milenky za mesiac ako tí mladí.

duunlo
30. máj 2024

Tak napis odkial si, nejak si ta ten pravy najde, alebo nejaka ti dohodi kamarata😅😁

stellarstar
30. máj 2024

Autorka tak si obj domáce testy na hiv a predtým nez sa s tým chlapom pustíš do divočiny tak mu urobíš ten test a do 20 m máš výsledok

drake122
30. máj 2024

50tnik poväčšinou dá len jedno kolo. Nájdi si okolo 30-35, tam bude isto lepšia výdrž...

stellarstar
30. máj 2024

@drake122 🤣 zabil si 👍

ktochytavzite
30. máj 2024

No tak kure nik pretiahne asi vsetko,ci mladsie alebo starsie nie?Tak skus este nejaky chat,ale podla mna zbalit solidneho je dost obtiazne,presne ako pises povatsine su to zaletnici.

kiki68
30. máj 2024

@stellarstar predpisu, len to bude musiet platit v plnej vyske. Preco by nemali predpisat? Staci ked lekarovi povie, ze ma na to dovody. Berie to snad kazdy teplos, pripadne ludia, co robia sexwork a pod. Ci heterosexualne zeny nemozu dostat HIV? Alebo si nemozu nezriadene uzivat bez nasledkov?

duunlo
30. máj 2024

Presne tak zober ponuku mladsieho, 50tnik dostane akurat infarkt alebo sa mu postavi len po pilulke 🤣

autor
30. máj 2024

@drake122 ďakujem za radu 😃 budem si ju pamätať.

stellarstar
30. máj 2024

@kiki68 ale bude rozdiel keď to užíva gay alebo lesba a ona čo chce sex s mužmi. Neviem ako to funguje, s týmto som sa ešte nezaoberala. Balenie prep stojí aj do 1000 euro 1 balenie ale koľko sa dopláca atď nvm.

kiki68
30. máj 2024

@stellarstar plati sa plna suma, ak nie je pacient s HIV.

mojemenonikto
30. máj 2024

Hehe, tak toto je top téma za posledný rok, čo sem občasne chodím 😀😀 Ti si ale že úplný sen mnohých ženatých mužov okolo 50, na ktorých ženy kašlú, nevšímajú si ich a oni túžia po objatí ako nikdy predtým. Ak si niekoho takého nájdeš, tak si zaslúžiš vyznamenanie, lebo zachrániš minimálne jedno manželstvo. Mnohí z tých odstrkovaných mužov by privítali presne taký vzťah ako popisuješ, ale väčšinou si nájdu tak o 20 rokov slobodnú mladšiu partnerku. Tá samozrejme muža nechce len na sex, ale túži po rodine a tak kvôli nej potom neváhajkú rozbiť svoje 30ročné manželstvo. Ak toto myslíš naozaj vážne, tak by si mala mať na výber minimálne desať chlapov na jeden prst. 😉

stellarstar
30. máj 2024

@kiki68 pozrela som si to na rýchlo ona nespadá pod to takže dr infektolog by jej to ani nepredpisal

https://www.aerztezeitung.de/Medizin/PrEP-auf-R...

fido69
Autor odpoveď zmazal
autor
30. máj 2024

@mojemenonikto teším sa, že niekto to vidí aj z tejto strany reálneho života. A ze sa neozvali len frigidne, agresívne manželky brániace svojho nadržaneho nešťastného manžela, pred takými hrozbami ako ja 😅 už len nájsť toho sexuchtiveho ochotneho ženáca co si chce so mnou zachrániť svoje manželstvo 😄😃

duunlo
30. máj 2024

@fido69 no neviem, ale ja si viem uzit jazdu aj v aute s vykonom 250kW a neprekrocim rychlost… take reci uz maju len “dedkovia” a su radi, ked im aspon pevne visi 🤣 ked uz pevne nestoji…

mojemenonikto
30. máj 2024

Vyzeráš, že je s tebou sranda 🙂 Tak držím palce a prajem šťastnú ruku pri výbere. Nechceš urobiť casting? Niečo na spôsob Česko-Slovensko má talent? To by bola pecka 😅

mili2016
30. máj 2024

Nie som žiadna moralistka ale prosím ťa pekne nenič niečiu rodinu len kôli tomu že nevieš byť bez sexu.

autor
30. máj 2024

@mili2016 kriste pane a kto chce zničiť rodinu?! Prečítaj si všetky príspevky co som napísala. Nestojím o nic len o sex. Žiadne záväzky, žiadne trávenie voľného času, absolútne diskrétne. Nemienim nikomu ničiť rodinu. A viem byť bez sexu, som bez neho už vyše roka. Odmietla som niekoľko návrhov a to len preto, že sa neriadim pudmi ale hlavou.

kavasaki370
30. máj 2024

A čo tak v poho vypadajúci čerstvý vdovec? Mám 47. Vyšší skor štihly. Cvičím a tak..... Zavisi aj odkial si hehe a či bude aj tá povestná chémia.

drake122
30. máj 2024

@kavasaki370 A zbíjačku máš? Lebo priechodnosť bude obmedzená, ak je dráha vyše roka bez údržby...

anabel2341
30. máj 2024

Takže ty nechceš žiadne pohlavne choroby, ale ženateho muža ano 😫 teda bojiš sa pohlavnych chorôb ale ženaty muž spava aj zo svojou ženou
Keď už chceš sex bez zaväzkov hľadaj inde sú veľa takych čo to neodmietnu
Ale ženaty nie tam je najväčšie riziko že možeš chytiť pohlavne choroby v dobrom to píšem 🙂

dualsense
30. máj 2024

Ahoj autorka,nápis mi prosím správu ak môžeš...🙂

autor
30. máj 2024

@drake122 nemyslim si, údržba aká taká je. Existujú pomôcky pre ženy, ktorymi sa dajú nahradiť iste veci, keď nie je k dispozícii chlap...

autor
30. máj 2024

@kavasaki370
@dualsense pani, ďakujem vám za záujem ale netušila som, že sa to tu zvrhne na online zoznamku. A rande na slepo za účelom sexu úplne nie je pre mňa. Nemám s tým dobrú skúsenosť.

dualsense
30. máj 2024

Autor ja som tu není kvôli online zoznamke🙂nechcem to riešiť verejné,ak to čo píšeš,myslíš seriózne,napis mi prosím správu.

mojemenonikto
30. máj 2024

Vidíš vidíš... čo som hovoril 😀 Presne to som čakal, že to spôsobí takúto búrku. A máš šťastie, že si tú tému založila anonymne. Inak by si v tomto čase už mala v správach tak minimálne 150 ponúk. Od romantického sobáša až po vulgárne návrhy. Budeš to mať ťažké dievča... 😉 Medzi priateľmi sa nenájde nik, kto by mohol byť s výhodami? Alebo nemáš aspoň niekoho, komu sa môžeš zdôveriť a kto ti môže nenápadne pomôcť? Lebo srandu nabok, púšťaš sa do vôd, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné ak si nedáš na seba pozor.

autor
30. máj 2024

@mojemenonikto medzi priateľmi sa nájdu ale buď ženatí a do toho sa montovať nejdem, poznám ich manželky. Alebo potom mladší z prace. No a o tých viem, aký život vedú, za rok vystriedajú niekoľko žien, viem len o ktorych sa zmienia. Koľko ich je reálne neviem ale bavíme sa tu 30-37 ročných slobodnych, zabezpečenych mužoch, takže žien majú určite dosť, keď chcú. No a na rande na slepo z online nejdem, to nepripadá do úvahy. Asi hej, budem to mat ťažké 😄