icon

Ako riešiť časté zápaly močových ciest?

9. jan 2025

Baby, ja som už zúfalá, čo mám ešte robiť? Trpím častými zápalmi močových ciest. Do roka minimálne 4-5x. Zápal ale nie je z prechladnutia, ale po sexe s manželom a je bakteriálneho pôvodu (z kultivacie vyjde vždy bakteria). Ja som fakt zúfalá, náš intímny život je na bode mrazu, lebo sa bojím zápalu. Pre tých pár minút radosti, potom trpieť ako kôň. Vždy sa s muzom osprchujeme, sme čistí, pred aj po idem na wc. A aj tak mávam časté zápaly. Muž bol na urológii, kde mu lekár povedal ze je v poriadku (aj keď mu nerobil žiadne stery, len sono brucha a doniesol moč, ktorý otestoval papierikom). Mňa na urologiu Dr poslať nechce. Momentálne zasa už týždeň trpím, snažila som sa to vyliečiť urologickymi časmi, blokurinou, aby som sa vyhla atb a nepomáha. Zajtra musím k Dr, mám ukrutne bolesti, boli ma už aj podbruško, kríže, dnes nabehla aj triaška a teplota. Takže pravdepodobne znova atb. Ja som zúfalá. S mužom sme boli spolu po asi 3 mesiacoch, minulý týždeň streda, štvrtok, piatok a v piatok večer som už cítila problém. Ja už ani s manželom nechcem spať, nedokážem si to užívať, keď som mysľou pri tom, či znova nebudem mat zápal 😢

vorkola
9. jan 2025

No zalezi od toho, ako dlho trva sex.Podla mna 15 az 20 min staci,mozno u teba max 10 min.Ja som toto mavala ,a zistila ,to na sebe,ked kratko,tak problem nebol,.alebo mate rychlu frekvenciu..alebo mas anatomicky matercnicublizko mocoveho mechura, a samozrejme ze sa vsetko sexom drasa, az sa mocovy mechur teda sliznica predrazdi a vznikne zapal.Alebo si daj urobit kompletne vysetrenie celeho podbrusia, maternicu vaginu,mocovy mechur,a aj hrube crevo, treba hladat pricinu ..Ja som v mladosti tiez trpela na zapaly mechura..a na sone mi mudr nasiel polyp.Nastasie nezhubny, Akonahle mi ho zoperovali asi,2 mesiace,pokym sa mi vytvorila v mechuri nova ochranna flora ,, som zapal mocoveho mechura nemala, az doteraz,,lebo to mi zase sposobilo asi
od creva,,stale hladame pricinu,,Ja mam krute bolesti podbruska.Tak ma zase posielaju na neurologiu,.lebo moc bol negat,kolono negat.Potom keby ti to nepreslo napis mi do ip.este mam jednu radu, SKus zatial toto

muminka27
10. jan 2025

Blokurima+ a Uro-Vaxom ti pomoze 😉

lubkovaandrejka
10. jan 2025

Ja ti zase poradim kvapky rowatinex, ja som mala tiez vkuse problem so zapalom a ked si ich nasadim,ani nestihne prepuknut.

ronie338
10. jan 2025

Ja som mala aj 2x mesacne zapal. Treba ísť ku urologovi, normálne lekárovi povedať a si vyžiadať. Uroril blokurima, urovaxom, mne daval urolog ialuril priamo do močového a veľmi to pomohlo. Ja mám tiež z avšak problém po sexe, preto beriem po vždy blokurimu a mam kľud zatiaľ. Ale ja som bola komplet preliecenq u urologa

sperling1
19. jan 2025

D-manoza, objednaj si na stránke Amazon. To čo predávajú na Slovensku stojí za houby, zabralo len toto. 3 roky som sa trápila + neviem ako to máš s chôdzou, ale čo najviac chodit, prekrvovať končatiny.