Ako riešiť neustále problémy po intímnom styku?
Ahojte,
neviem, ci ste sa s tym niektora stretli, ale s partnerom sme spolu už niekoľko rokov a opakovane mavame po styku problemy, zacervenanie na pohl. organoch obaja, ja vytok a podrazdenost v okoli. Neuzivam hak, prave naopak, nedavame si ani pozor, sme otvoreni tomu, co pride. Po vysetreniach chodim, ale okrem mykozy, nam nic nenasli. Ide o to, ze sa preliecime a potom zase. Uz som zacala zistovat, ci to nemoze byt znak niecoho ako je alergia, vraj nieco take existuje, co sa tyka telesnych tekutin.
@lallla nie je na teba velmi velky? Ja som sa kvoli tomu musela rozist.
moze to byt alergia tvoja - na muzove spermie, ale kazdopadne odporucam vypit pred stykom pohar az dva vody, idealne s d-manozou
pre mna je to mozno uz aj placebo efekt ale zvacsa mi to pomoze
mam podobny problem akurat ze sa to prejavuje len mne + mam antinu
mozno aj nejaku preventivnu liecbu (su capiky ze si ich zavadzas tyzden a potom len raz tyzdenne) akurat ze neviem odporucit, mne nevyhoveli na 100% zatial ziadne
vela probiotik a vody, menej cukru a bielej muky (plati pre oboch)
vela stastia, hadam sa podari sa toho zbavit, je to strasna pliaga
@lallla je to skor problem v traviacom trakte , bakterie sa z nejakeho dovodu musia predsa premnozit
a tiez nie je dobre brat antimykotika neustale lebo budu bakterie rezistentne voci liecivu
treba pit vela vela vody a naozaj si o tom precitat (aj ked ja tiez neviem, mam nacitane snad vsetko po strankach, uz asi len knihy)
trebars navstivit imunologa a pod.
@lallla ja som mala niečo veľmi podobné, plus po styku hneď pocit, že mi začína zápal moč., partner tiež občas problém - ale keď som si to ja akotak dostala pod kontrolu, partnerovi tiež všetko vymizlo.. po styku hneď vypiť blokurimu uro, a canesten krém, ak som čokoľvek cítila, a ešte by som si dala urobiť kultiváciu moču, mala som stafylokoka, vtedy to bol ale brutál, že som plakala pri tom (samozrejme, že sme nič nepraktizovali)
Vôbec to nemusí byť mykóza, môže to byť zlatý stafylokok. To sa ale robi kultivácia na baktérie. Neviem či ti to robili lekári, respektíve nepoužívaš lubrikačný gél?
Tak pouzivajte kondom, nieco je niekde nedoliecene na 100% a tocite sa v kruhu
Skus hned po styku si zvyknut ist na wc vyprazdnit mechur, vzdy . Moc je sterilny a vyplachne vsetko ied nebudes moc vyckavat s tym