icon

Ako riešiť opakujúci sa problém?

11. apr 2025

Ahojte, objavila sa mi taka divna "vyrážka" alebo uz neviem co to je. Je to take dost vydute, no na dotyk neboli, ked stlacim alebo prepichnem ihlou ide bud hnis a potom cira tekutina, raz som to cele vypucila, no ale objavilo sa to znovu. Co to moze byt? Nachadza sa to na intimnom mieste

Strana
z2
autor
12. apr 2025

A nemoze to byt nejaky príznak rakoviny?

bielasovicka
12. apr 2025

Ježiš nestresuj, žiadna rakovina, žiadny HIV a pod. Ved si ešte panna tak to nebude nič hrozné.

stellarstar
12. apr 2025

Mala si niekedy sex? Ak si ešte nemala a si panna tak hiv a hpv nemôžeš mať. Ak sa v tom nevyznáš dievča tak otvor google a začni študovať

autor
12. apr 2025

@stellarstar studujem, len cim viac ja citam tym to je horsie a uz normálne mam stress z toho

stellarstar
12. apr 2025

Tak nečítaj, zavri G aj mk a chod von

stellariaaquatica
12. apr 2025

Ty niesi normálna... Pýtaš sa či to nemôže byť príznak rakoviny? Dievča, aj kašeľ môže byť príznak rakoviny. My niesme online lekári. Keď sa bojíš, povedz to mame a choďte to riešiť k doktorovi. Toľko k tomu preboha...

stellariaaquatica
12. apr 2025

@autorka môže to byť obyčajná vyrážka a ty riešiš ultrazvuk a hpv vírus a rakovinu... Prosím ťa fakt deti by nemal mať ani internet asi. Cudzie ženy majú riešiť na tvojej vagíne vyrážku? Vážne?

moz
Odpoveď bola odstránená
moz
Odpoveď bola odstránená
stellariaaquatica
12. apr 2025

@moz nehejtim ju, hovorím jej pravdu

autor
13. apr 2025

Sa mi to podarilo odfotit a zmensit obrázok aby zobrazoval len to, co treba. Je to take do krvi, lebo som sa v tom sparkala. Ozaj sa bojím ze to je rakovina

autor
13. apr 2025

Mozem ist na kozne aj sama?

stellarstar
13. apr 2025

S týmto môžeš ist aj ku pedr ci kam chodis

autor
13. apr 2025

@stellarstar co to podla toho moze byt? Je to ta rakovina?

stellarstar
13. apr 2025

Bože môj dievca daj si facku a preber sa a láskavo prestaň. To koľko máš rokov, 10? Nie rakovina to nie je a s tým už prestaň. Hneď zajtra smer dr inak volám tvojej mame

autor
13. apr 2025

@stellarstar je to nieco vazne?

stellarstar
13. apr 2025

Áno je 🤦‍♀️ spokojná?

autor
13. apr 2025

@stellarstar a co to moze byt ked to je take vazne?

stellarstar
13. apr 2025

Bože neber všetko vážne, nič vážne to nie je. Zajtra ti to dr povie a láskavo už skonči

modrykolibrik
13. apr 2025

@autor ak ťa to upokojí ja som to mala tiež keď som si odskrabla....netreba do toho škrabať špinavými nechtami. Normálne si daj na kúsok tamponu nalej tam kvapku betadinu. Na masti si to sudokremom a opakuj to každý deň, ráno a večer za týždeň ti tam ostane len jazva

autor
13. apr 2025

@modrykolibrik dakujemm, skusim, len nechcem na to davam ziadny krem lebo som tam pichala s ihlou, zajtra vecer budem to tam davat

stellarstar
13. apr 2025

Ty si sa tam dnes zas špárala? Nečudujem sa ze to máš také aké to máš, si si tam s ihlou vpichla aj špinu. Použila si dezinfekciu? Nappsledy píšem choď zajtra k dr a ona ti predpíše atb masť a už tam do toho nebabraj lebo môžeš mať z toho neskôr väčší problém

autor
13. apr 2025

@stellarstar ano, pouzila som dezinfekciu a dneska som sa do toho nesparala, vyzera to menej červené ako na tej fotke zo vcera. Neviem ci mam chut ukazovat doktorke a este ma posle do prdele

modrykolibrik
13. apr 2025

@autor sudokrem alebo rybacia masť obsahujú striebro ktoré práve takéto rany dokáže rýchlejšie zahojiť. Musíš to premastit lebo keď to máš na sucho a dáš si nohavičky,pokožku ti dráždia nohavičky ktoré sa pri pohybe opierajú o ranu.
Tie maste používame pri omnoho horších ranách.
Nemusíš k žiadnej doktorke chodiť. Urob to ako som ti povedala a za týždeň tam nebude nič len si tam už preboha nepichaj žiadnou ihlou

luccija
13. apr 2025

Znova napichnut s vydezinfikovanou ihlou a potierať ichtyolovou masťou.Mala som to zarastený chlpok znova sa ti to naplnilo hnisom.Treba ten chlpok nájsť a vytiahnuť bude uvoľnený to pôjde lahko

autor
13. apr 2025

@luccija
@modrykolibrik dobre dakujem

ivanka349
16. apr 2025

zrejme ako pisu zienky zarasteny chlpok a to vyzera ako nejaky pupacik nevytlacaj to same to postupne zmizne

Strana
z2