icon

Ako riešiť opakujúci sa problém?

11. apr 2025

Ahojte, objavila sa mi taka divna "vyrážka" alebo uz neviem co to je. Je to take dost vydute, no na dotyk neboli, ked stlacim alebo prepichnem ihlou ide bud hnis a potom cira tekutina, raz som to cele vypucila, no ale objavilo sa to znovu. Co to moze byt? Nachadza sa to na intimnom mieste

Strana
z2
babushkaem
11. apr 2025

Zarastený chlp?

autor
11. apr 2025

@babushkaem co mam na to pouzit? Stale sa to dookola opakuje, žiadny chlp keď som sa tam "sparkala" som nevidela

babushkaem
11. apr 2025

Tak potom asi na kožné…

autor
11. apr 2025

@babushkaem co to podla vas moze byt?

stellarstar
11. apr 2025

Autorka treba ist ku gyn aby sa na to pozrel on alebo kožné

autor
11. apr 2025

@stellarstar je to nieco vazne? Co si o tom myslite?

autor
11. apr 2025

Mozno to moze byt zla technika (holila som sa iným smerom a zostali mi také hnede bodky niekde cervene miesta)

stellarstar
11. apr 2025

Neviem. Odpoveď tu nedostaneš a nik ti tu Odpoveď ani nedá. Chod hneď v pondelok ku dr. A prosím fotky sem nedávaj. A keď to máš už dlhšie mala som to už dávno riešit

autor
11. apr 2025

@stellarstar fotku sem rozhodne nebudem davat, nebojte. Len co mam spravit ked som este ani raz nebola u gynekologa a este nemam 18? Moze to byt nejaka infekcia?

stellarstar
11. apr 2025

Tak chod ku pediatričke alebo kam chodíš. Ešte raz a naposledy neviem co to môže byť. Pre to treba ist ku dr, chápeš??

stellariaaquatica
11. apr 2025

Gynekológ není vyslovene od 18.... Ach bože dievčatá je to lekár ako každý iný. Opýtaj sa mamky a nie na modrom koníkovi. Môže to byť od vyrážky po chorobu čokoľvek

moz
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
12. apr 2025

Bartoliniho zlaza? Vygoogli ci je to ono

autor
12. apr 2025

@0silvia0 neviem to takto posudit, lebo ma to neboli a ani nič podobné, teplotu nemam. A ked sa hanbim ist ku gynekologovi tak co?

stellarstar
12. apr 2025

Nemáš sa za čo hanbiť raz k tomu gyn musíš ist

autor
12. apr 2025

@stellarstar no ano ale nie teraz.

autor
12. apr 2025

@0silvia0 no hladala som a nemyslim si, lebo to tam ukazuje ze na pyskoch je ta vyrazka, lenze ja ju nemam tam

autor
12. apr 2025

Na tomto mieste sa to približne nachádza, tam kde rastu chlpky

stellarstar
12. apr 2025

Tak pôjdeš v pondelok k svojej obvodnej ci detskej. Co riešiš stále?

autor
12. apr 2025

@stellarstar ale ja proste neviem co to môže aspon priblizne byt

lenkakravcova
12. apr 2025

Môžeš mať hocičo. Napr pohlavné genitálne bradavice. Môže to byť nejaká pohlavia choroba ak si s niekým sexuálne bola a preniesol to na teba. Môžeš z toho mať väčšie problémy ak to nebudeš riešiť. Alebo to môže byť len pubertálne vyrážka.
Choď k Dr. Nič iné ti nepomôže.

stellarstar
12. apr 2025

Nevieme ani my čo to môže byť, furunkel, zapal, zarastajúci sa chlp, vred... môže to byť hoc čo. Práve preto musis ist ku lekárovi

autor
12. apr 2025

@lenkakravcova pohlavný styk som nemala

autor
12. apr 2025

@stellarstar a keď pojdem ku gynekology tak co mi bude robit? Bojim sa hlavne toho vaginalneho ultrazvuku, vraj to velmi boli

stellarstar
12. apr 2025

Keď si este panna tak vag usg robiť nebude len zvonka ale to musíš oznámiť ze si panna

bielasovicka
12. apr 2025

Vôbec to nebude bolieť prosím ta, to máš odkiaľ? 🙈Dr sa nato pozrie a povie ti co to je, neboj sa.

autor
12. apr 2025

@bielasovicka nemôžem mat HPV alebo HIV virus?

autor
12. apr 2025

@stellarstar nemôžem mať HPV alebo HIV virus?

bielasovicka
12. apr 2025

Nie nemôžeš.

autor
12. apr 2025

@bielasovicka preco nie? Ja sa v tom nevyznam

Strana
z2