icon

Ako riešiť problémy s veľkými prsiami?

11. feb 2024

Ahojte veľmi má trápia moje prsia
Vždy som ich mala väčšie C-D
Po pôrode som si myslela že sa mi splasnu a konečne ostanú menšie ale opak momentálne mám E-F
Pri mojej výške 160 cm a váhe 60 kil vyzerám strašne
Neznášam ich nič na mne nevyzerá dobre podprsenky nosím iba nevystuzene pretože z vystužených mi vytekaju von.obtiahnuté tricko alebo saty s výstrihom nepripadá do úvahy pretože všetky oči na mna 😥
Športovaním a chudnutím som nedocielila to čo som chcela schudla som zo zadkua bokou teda teraz vyzerám úplne že zle ako gitara naopak🤦‍♀️🤦‍♀️
Keďže som nikdy nebola na operácii bojím sa podstúpiť niečo take ako zmenšenie pŕs
Existuje aj niečo take ako liposukcia ale na prsia ?

majamat
11. feb 2024

@julia_romeo aky specialny prostriedok? porad neico.

julia_romeo
11. feb 2024

@majamat zistim ako sa to vola a napisem...

majamat
11. feb 2024

@angelous1991 ked som bola na vybratie mandli an sukromnej klinike, mali tam spojene oddelenia ORL a plasticku chirurgiu,
boli tam so mnou na izbe 2 zeink. jedna bola na zvacseni, druha na zmenseni.
a teda ta co bola na zmenseni bola ok, akurat jej viac poklesol tlak z liekov na bolest.
ta druha toznasala horsie, udajne zvacsovanie prs clekom boli.

nevenka
11. feb 2024

Ja mam pri 152 cm 80F-G - no som jedna gula a kedze mam nadvahu, vazim 65 kg, tak ma tie prsia este viav zvacsuju 😪. Dojcim 4.dieta. Ale ked dodojcim a neschudnem, tak viem, ze mne to takto ostane. Na operaciu nemam peniaze a aj sa bojim. Do narkozy, len ked to bude fakt nevyhnutne.

blabla195
11. feb 2024

@zuzuliennka1 viem, ze to nie sú iba cipkove, nosila som aj mimimizer (pred schudnutim), no v tenkých tričkách stačilo trochu chladu a bolo 🙈

dadis
11. feb 2024

@nevenka Tento zakrak preplaca aj zdravotna poistovna, mojej mame to odporucal neurolog aj ortoped - ako zataz na chrbticu. Neplatila nic, iba specialnu podprsenku po zakroku si na klinike zakupila..

majamat
11. feb 2024

@julia_romeo ok, diky

nevenka
11. feb 2024

@anjelicek26 juj, mne rastli aj po 20-ke...len mne sa to zacalo totalne zhorsovat pred 30-kou, ako som pribrala a potom otehotnela. Je to strasne, ako tie prsia vadia, nic normalne neobleciem, 80G, pri schudnuti som sla na 75F.
Nebudete sa bat ale, ze dcera bude mat potom provlem s dojcenim? Lebo to zmensenie je vraj horsie na toto ako zvascovanie. Tam sa vraj aj nanovo modeluje bradavka, presuva uplne inde...Mas nastudovane o tom? Ak budes mat cas, napis mi, ja to zvazujem, hoci teraz peniaze nie su na toto, raz si mozno doprajem tu zmenu.

nevenka
11. feb 2024

@julia_romeo toto nie je pravda. Musis mat sobry strih a velkost. Vela zien nosi zlu velkost. Mne sa uz stalo, ze rovnaka znacka aj velkost, ale jedna mi nesedi a prsia vytekaju a druha sedi ako uliata.

nevenka
11. feb 2024

@banalu ale vies, este v podprsenke je to ako tak, ale kolkokrat ju mam tak pevnu (obvod), ze ma selne v hrudnej chrbtici. Ale bez podprdy pohodlne ani doma, visia, hojdaju sa, este potim sa pod nimi desne a kedze som mala, tak este davat pozor, aby som si ich na sporaku nepripiekla, kedsa natahujem dozadu. Uff.

julia_romeo
11. feb 2024

@nevenka co nie je pravda? ved to je logicke ze rovnaka znacka a rovnaka velkost nebude vzdy sediet kedze je rozdielny typ 🙂

nevenka
11. feb 2024

@majamat ani ja nie...

nevenka
11. feb 2024

@julia_romeo ze na velke prsia sa nehodi vystuzena. Mne lepsie sedi taka, nie tie sprostosti vypchavky, ale jemna normalna tenka vystuz.

nevenka
11. feb 2024

@dadis ktora poistovna? Nevies? Lebo ja som narazila na xy diskusii, ze to nechceli preplacat. A nechodim po doktoroch s tou chrbticpu, mam hrb, snazim sa nanovo zacat cvicit. Ale su tazkeeee.

julia_romeo
11. feb 2024

@nevenka na vacsie prsia je vzdy nevystuzena podprsenka lepsia volba. Vystuzena ich robi totiz este vacsie. A pokial do vystuzenej nezapadne prso presne podla toho, ako je vystuz modelovana, nie je to esteticke. Samozrejme, ak tebe na velke prsia vystuzene sedia a mas ich rada, je to ok. Ale vseobecne plati ze vystuzena na mensie a nevystuzena na vacsie. Vynimky potvrdzuju pravidlo 🙂

dadis
11. feb 2024

@nevenka Myslim, ze vseobecnu vtedy mala, cca 15r dozadu..tak zacni po doktoroch chodit, aj tie rehabky si daj podpisat..mamina vtedy hovorila, ze aj mladym babam to odporucali (ona mala cca 50)

majamat
11. feb 2024

@nevenka 😀 ze na sporaku nepripiekla 😀 och,a le tvrda realita, aj ked to znie vtipne.

nevenka
11. feb 2024

@julia_romeo nerobi ich vacsie, ked sa bavime o takej tenkej vystuzi.

@majamat som raz posielala fotku, ako vyzeram v jednej bez tricka a s trickom a ze by vobec nepovedala, ze mam taku velkost...A nebola zmensovacia.
Ono tie prsia tam treba vediet trosku "ulozit" 🤭.
Ale tak kazdemu sadne nieco ine a treba skusat.
Len to pohodlie "bez" si nedokazem uzit...

julia_romeo
11. feb 2024

@nevenka vo vacsine pripadov robi. kazdopadne, ako som pisala, ked ty si s nou ok, nie je co riesit 🙂

nevenka
11. feb 2024

@dadis joj, zacni po doktoroch 🤣. Mam dost, co mi ostalo po tehotenstvach, endokrino, kardio,...no ja nemam pomaly cas ani naaaa...ale tak deti podrastu a pojdem. Mozno tiez budem to riesit tak o 10 rokov, ked budem mat 50...🤭. Ako sa poznam.
Este aj tak dojcim, takze to ma cas...

nevenka
11. feb 2024

@majamat no ved mam 152 cm, prsia na bruchu 😖
Sesterka mala pekne male a po tehotenstvach nosila pocas kojenia 75I, teraz ma ako ja cca tych 80F-G. To sa tak vie zmeniiiit...

majamat
11. feb 2024

@nevenka ja mam tiez 80G, ale teda som vyssia, cize sporak nehrozi 😀 mam 164cm

nevenka
11. feb 2024

@majamat 🤣

osky
11. feb 2024

@julia_romeo prepac,ja som omylom klikla na teba.lebo koment predtym bol a tam bola chyba..

banalu
11. feb 2024

@nevenka ja bez podprdy ani na krok. Mne to vadi, byt bez. Uz som sa naucila spat bez, ale niekey som v nej aj spavala 😂 🤷‍♀️
Inak uplne najhorsie su na tom po behu nad 8 km, ked nedam hrubu vrstvu vazeliny, tak tie odreniny su katastrofa 🫣 a to mam pevnu sportovu podprsenku, a aj tak je tam suchanie...
A teraz som bola u neurologicky s krizami a ked som sa vyzliekla, prve co sa ma spytala, ci s tymi prsiami nechcem nieco robit, ze za chvilu budem mat problem s krcnou chrbticou... reku, ja uz mam, len to zatial riesim kde tu masazou, cvicenim... ale ide to pomaly do pecka, sama to vidim 😆
Naposledy aj predavacka v Triumphe nadomnou zlomila palicu 😂 a poradila, ze najskor mi preplatia zmensenie ak budem mat dobry posudok od psychiatra (jej vlastna skusenost) 😆 takze mozno ani ortho ani neuro v poistovni tak nezavazi ako psycho 🤣

julia_romeo
11. feb 2024

@banalu ak ta podprsenka odiera, nie je spravna velkost. aj ked mas velke prsia a sportovku, ktora je naozajstna sportovka, tak to robit nemoze.. Tiez ti odporucam fitting..

banalu
11. feb 2024

@julia_romeo mna neodiera podprsenka, mne sa oderie koza o kozu pod prsom o hrud a len pri dlhych behoch.

leniel
17. feb 2024

ak už neplánuješ rodiť a dojčiť, nabrala by som odvahu a šla do operácie. Kamoška šla a nevie si to vynachváliť, stále má veľké prsia, ale je to neporovnateľná úľava oproti tomu, čo to bolo... medicína je tu pre to, aby nám pomáhala a ty máš ešte veľa akčných rokov pred sebou a je škoda ich prežiť v obmedzení, keď je spôsob ako ti pomôcť.

asdfka
17. feb 2024

Som presne na tom tak isto ako ty, pred porodom mala 48kil, pri vyske 165cm. Prsia som mala E/F a nosila som obvod 65/70. Teraz kojim mam 70H aj to mi nesedi spravne. Som nestastna lebo podprsenku si kupit neviem, v astratexe som vymienala uz 4x a ze vacsiu velkost uz nemaju. Najradsej by som nosila sportove, ale ani tie neviem kupit 😢

julia_romeo
17. feb 2024

@asdfka urcite chod do Attractivu na brafitting. Tam ti pomozu...