Ako riešiť problémy s veľkými prsiami?
Ahojte veľmi má trápia moje prsia
Vždy som ich mala väčšie C-D
Po pôrode som si myslela že sa mi splasnu a konečne ostanú menšie ale opak momentálne mám E-F
Pri mojej výške 160 cm a váhe 60 kil vyzerám strašne
Neznášam ich nič na mne nevyzerá dobre podprsenky nosím iba nevystuzene pretože z vystužených mi vytekaju von.obtiahnuté tricko alebo saty s výstrihom nepripadá do úvahy pretože všetky oči na mna 😥
Športovaním a chudnutím som nedocielila to čo som chcela schudla som zo zadkua bokou teda teraz vyzerám úplne že zle ako gitara naopak🤦♀️🤦♀️
Keďže som nikdy nebola na operácii bojím sa podstúpiť niečo take ako zmenšenie pŕs
Existuje aj niečo take ako liposukcia ale na prsia ?
@majamat zistim ako sa to vola a napisem...
@angelous1991 ked som bola na vybratie mandli an sukromnej klinike, mali tam spojene oddelenia ORL a plasticku chirurgiu,
boli tam so mnou na izbe 2 zeink. jedna bola na zvacseni, druha na zmenseni.
a teda ta co bola na zmenseni bola ok, akurat jej viac poklesol tlak z liekov na bolest.
ta druha toznasala horsie, udajne zvacsovanie prs clekom boli.
Ja mam pri 152 cm 80F-G - no som jedna gula a kedze mam nadvahu, vazim 65 kg, tak ma tie prsia este viav zvacsuju 😪. Dojcim 4.dieta. Ale ked dodojcim a neschudnem, tak viem, ze mne to takto ostane. Na operaciu nemam peniaze a aj sa bojim. Do narkozy, len ked to bude fakt nevyhnutne.
@zuzuliennka1 viem, ze to nie sú iba cipkove, nosila som aj mimimizer (pred schudnutim), no v tenkých tričkách stačilo trochu chladu a bolo 🙈
@julia_romeo ok, diky
@anjelicek26 juj, mne rastli aj po 20-ke...len mne sa to zacalo totalne zhorsovat pred 30-kou, ako som pribrala a potom otehotnela. Je to strasne, ako tie prsia vadia, nic normalne neobleciem, 80G, pri schudnuti som sla na 75F.
Nebudete sa bat ale, ze dcera bude mat potom provlem s dojcenim? Lebo to zmensenie je vraj horsie na toto ako zvascovanie. Tam sa vraj aj nanovo modeluje bradavka, presuva uplne inde...Mas nastudovane o tom? Ak budes mat cas, napis mi, ja to zvazujem, hoci teraz peniaze nie su na toto, raz si mozno doprajem tu zmenu.
@julia_romeo toto nie je pravda. Musis mat sobry strih a velkost. Vela zien nosi zlu velkost. Mne sa uz stalo, ze rovnaka znacka aj velkost, ale jedna mi nesedi a prsia vytekaju a druha sedi ako uliata.
@banalu ale vies, este v podprsenke je to ako tak, ale kolkokrat ju mam tak pevnu (obvod), ze ma selne v hrudnej chrbtici. Ale bez podprdy pohodlne ani doma, visia, hojdaju sa, este potim sa pod nimi desne a kedze som mala, tak este davat pozor, aby som si ich na sporaku nepripiekla, kedsa natahujem dozadu. Uff.
@nevenka co nie je pravda? ved to je logicke ze rovnaka znacka a rovnaka velkost nebude vzdy sediet kedze je rozdielny typ 🙂
@julia_romeo ze na velke prsia sa nehodi vystuzena. Mne lepsie sedi taka, nie tie sprostosti vypchavky, ale jemna normalna tenka vystuz.
@nevenka na vacsie prsia je vzdy nevystuzena podprsenka lepsia volba. Vystuzena ich robi totiz este vacsie. A pokial do vystuzenej nezapadne prso presne podla toho, ako je vystuz modelovana, nie je to esteticke. Samozrejme, ak tebe na velke prsia vystuzene sedia a mas ich rada, je to ok. Ale vseobecne plati ze vystuzena na mensie a nevystuzena na vacsie. Vynimky potvrdzuju pravidlo 🙂
@julia_romeo nerobi ich vacsie, ked sa bavime o takej tenkej vystuzi.
@majamat som raz posielala fotku, ako vyzeram v jednej bez tricka a s trickom a ze by vobec nepovedala, ze mam taku velkost...A nebola zmensovacia.
Ono tie prsia tam treba vediet trosku "ulozit" 🤭.
Ale tak kazdemu sadne nieco ine a treba skusat.
Len to pohodlie "bez" si nedokazem uzit...
@nevenka vo vacsine pripadov robi. kazdopadne, ako som pisala, ked ty si s nou ok, nie je co riesit 🙂
@dadis joj, zacni po doktoroch 🤣. Mam dost, co mi ostalo po tehotenstvach, endokrino, kardio,...no ja nemam pomaly cas ani naaaa...ale tak deti podrastu a pojdem. Mozno tiez budem to riesit tak o 10 rokov, ked budem mat 50...🤭. Ako sa poznam.
Este aj tak dojcim, takze to ma cas...
@julia_romeo prepac,ja som omylom klikla na teba.lebo koment predtym bol a tam bola chyba..
@nevenka ja bez podprdy ani na krok. Mne to vadi, byt bez. Uz som sa naucila spat bez, ale niekey som v nej aj spavala 😂 🤷♀️
Inak uplne najhorsie su na tom po behu nad 8 km, ked nedam hrubu vrstvu vazeliny, tak tie odreniny su katastrofa 🫣 a to mam pevnu sportovu podprsenku, a aj tak je tam suchanie...
A teraz som bola u neurologicky s krizami a ked som sa vyzliekla, prve co sa ma spytala, ci s tymi prsiami nechcem nieco robit, ze za chvilu budem mat problem s krcnou chrbticou... reku, ja uz mam, len to zatial riesim kde tu masazou, cvicenim... ale ide to pomaly do pecka, sama to vidim 😆
Naposledy aj predavacka v Triumphe nadomnou zlomila palicu 😂 a poradila, ze najskor mi preplatia zmensenie ak budem mat dobry posudok od psychiatra (jej vlastna skusenost) 😆 takze mozno ani ortho ani neuro v poistovni tak nezavazi ako psycho 🤣
@banalu ak ta podprsenka odiera, nie je spravna velkost. aj ked mas velke prsia a sportovku, ktora je naozajstna sportovka, tak to robit nemoze.. Tiez ti odporucam fitting..
@julia_romeo mna neodiera podprsenka, mne sa oderie koza o kozu pod prsom o hrud a len pri dlhych behoch.
ak už neplánuješ rodiť a dojčiť, nabrala by som odvahu a šla do operácie. Kamoška šla a nevie si to vynachváliť, stále má veľké prsia, ale je to neporovnateľná úľava oproti tomu, čo to bolo... medicína je tu pre to, aby nám pomáhala a ty máš ešte veľa akčných rokov pred sebou a je škoda ich prežiť v obmedzení, keď je spôsob ako ti pomôcť.
Som presne na tom tak isto ako ty, pred porodom mala 48kil, pri vyske 165cm. Prsia som mala E/F a nosila som obvod 65/70. Teraz kojim mam 70H aj to mi nesedi spravne. Som nestastna lebo podprsenku si kupit neviem, v astratexe som vymienala uz 4x a ze vacsiu velkost uz nemaju. Najradsej by som nosila sportove, ale ani tie neviem kupit 😢
@asdfka urcite chod do Attractivu na brafitting. Tam ti pomozu...

@julia_romeo aky specialny prostriedok? porad neico.