icon

Ako riešiť rybací zápach z pošvy po sexe?

8. dec 2024

Ahojte mamičy. Mam taky problém , že vždy po sexe cítim rybaci pach tam zdola 😓 Už som si kupila canesten tablety 6 dní , bolo dobre ale akonahle som mala sex s manželom znova ten istý smrad. Tak som si kupila probiotika do pošvy , bolo znova dobre a ako nahle som mala sex s manželom znova sa mi to vrátilo. Teraz som našla 6 tabletiek fluomizinu tak skusim si dať ešte to 😓 na gyndu sa mi bude dať isť v pondelok o týždeň. Prosím , čo to môže znamenať? Môže mať aj muž nejaku infekciu? Ako ho preliečim? On nechce ani slovo počuť že pôjde k urologovi a dnes sme sa teda kvôli tomu aj pekne pohadali.....

anjelicek26
8. dec 2024

Tak nech si da kondom... ty si zajdi ku gynekologovi, ked nemas problem ty, ma ho on...

koniarova
8. dec 2024

Tu by si zrejme cítila, že máš problémy. Výtoky, svrbenie ...

kittykat22
8. dec 2024

manzel nepojde k urologovi? Tak nebude sex. Uplne jednoduche. Normalne mu povedz, ci ma 12 rokov, ze robi taky cirkus. A ty chod ku gynekologovi nech ti spravi stery a kultivaciu. Ak sa ti potvrdia chlamydie tak nemusis manzela posielat k urologovi ale seba k pravnikovi.
Inak ja som takto prisla, ze ma ex podvadza 😅 Lekarka mi potvrdila chlamydie a jasne mi oznamila, ze to z bazena asi nebude ako mi tvrdil ex. Nakoniec sa ukazalo, ze ten bazen sa volal Aneta.

autor
8. dec 2024

Áno zabudla som dodať , že ja necítim žiadne svrbenie ani pálenie ani bolesť nič. Vytok mam , ale myslim že taký normálny. Skôr ma trápi ten zapach , som stoho už na nervy 😥
@kittykat22 ach, to hadam nie ..mame dve male deti 😔

anjelicek26
8. dec 2024

Infekcie su rozne, nie vsetky su hned z nevery... ejakulat muza moze paradoxne smrdiet po rybach z vela dovodov, napriklad aj zle fungujuca pecen alebo zle stravovanie... klidek... chapem nervy a myslienky ale ma to velmi vela vysvetleni - prilis vela na to, aby si hned balila kufre s detmi...

kittykat22
8. dec 2024

takze ty si po 2 porodoch a nenapadne ta nic lepsie, len so seba sypat nejake veci, miesto toho aby si isla na gynekologiu? 🙄 Nemyslis vazne ... Zajtra zavolaj a objednaj sa.

rebi789
8. dec 2024

Problem bude mať skôr on

vikisisi
9. dec 2024

To budeš mať gardnerella vaginalis, pri kontakte so spermiami sa znásobuje ten zápach a tím, že si to z časti preliečila tak výtok nemáš. Treba ale gynekológovi, dá ti antibiotika.

simsalabim
9. dec 2024

Vakterialna infekcia sa moze prejavovat iba zapachom. Bez gyndy sa nepohnes, potom uvidis, ci treba aj chlapa liecit.

babushkaem
9. dec 2024

a nemavas to vzdy iba po sexe? ua inych okolnosti sa ti to nedeje? a pouzovate ochrnau, alebo ide vsetko do teba?