icon

Ako riešiť vysokú hrúbku sliznice maternice?

16. jan 2024

Zienky ktora z vas mala rovnaky problem,kedy ste mala vyssiu hrubku maternice kvoli comu nasledne pocas menstruacie velmi krvacala?ako ste to riesili?
Mne lekar navrhol antikoncepciu,vnutromaternicove teliesko alebo cistenie.

lenka098123
•
16. jan 2024

Ja mám to isté, nič, iba trpím každý mesiac 😀 čistenie nechcem zatiaľ, antikoncepciu vôbec a teliesko nemôžem lebo som ešte nerodila

majamat
•
16. jan 2024

mne dr nasiel nedostatocne cistenie maternice pri ms. dr mi dal Noretisteron. chcel mi ho dat opakovane, lebo este to nebolo ono.

autor
•
16. jan 2024

@lenka098123
@majamat a kolko mm sliznicu ste mali po menstruacii?
@majamat a upravilo sa ti to po liekoch?

majamat
•
16. jan 2024

neviem, dr mi to nikdy nepovedal

autor
•
16. jan 2024

@majamat tiez si mavala silnu ms a zistil ti to pri preventivke zo sona?aj sa ti to zlepsilo tymito liekmi?

laura164
•
17. jan 2024

Ja tiež trpím každý mesiac, chcela mi dať antiku, ale to nechcem. Pijem sypanu alchemilku a cítim, že pomáha, keď mám úplne silnú MS dám si ascorutin na noc hlavne

autor
•
17. jan 2024

@laura164 a mas aj zo sona potvrdenu zhrubnutu sliznicu?

laura164
•
17. jan 2024

Áno, ale zatiaľ že je do 1 cm

kaja01
•
17. jan 2024

Ka som mala pred ms 1,5 cm, po ms niečo pod cm. Msla som aj norehisterol nasadený 3 mesiace a nič. Nakoľko mi operovali endometriózi, tak mi zároveň spravili aj kyretáž. Po operácii beriem hormóny, takže ms už nemám.

autor
•
17. jan 2024

@kaja01 pooperacii si uz dlhsie?kvoli comu musis brat este hormony?

kaja01
•
17. jan 2024

Na operácii som bola v 9/22, a keďže mi vyberali endometriózu a tá sa nedá odstrániť 100%, tak aby znova nenarástla tak musí byť stopnutá MS a to jedine hormónmi.