Ako riešiť zavádzanie predávajúcej a nesprávny tovar?
Dá sa nejako riešiť ak predavajuca na MK zavadza a dodala mi uplne iny tovar?
Môžeš to napísať v hodnotení predávajúcej. Najskôr si to skús však s ňou vykomunikovať. Možno len prišlo k omylu, nepochopeniu sa. Možno bude ochotná uznať si chybu a dohodnúť sa.
@katica06 vsetko vyskusane okrem kontaktovania mk
@bloger nie bez uspechu , hodnotenie napisane
Ludia si svine, nech sa vyzerie s tymi mojimi peniazmi ✌🏻
Tak napíš adminovi
Tak skús potom toho admina kontaktovať. Neviem si však predstaviť ako by to mal riešiť. Pokiaľ sa dotyčná nechce dohodnúť. V každom prípade držím palce a mrzí ma to. Možno je to aj trochu poučenie do budúcnosti. Prečítať si vždy hodnotenia. Tak ako aj pri internetových obchodoch. Veľa šťastia.
@bloger vsetky hodnotenia boli dobre
A este aj tovar je poskodeny
Napisala som jej svoje do spravy
Ten istý problém som riešila aj ja pred cca 2 týždňami. S predávajúcou sa nedalo dohodnúť na vrátení tovaru, "veľkoryso" mi ponúkla odškodné 7,-, čo vzhľadom na sumu 74,- bol doslova pľuvanec. Preto som sa rozhodla riešiť to s MK, no usudzujem, že moju sťažnosť si ani poriadne neprečítali, keďže fotky poškodených miest z komunikácie pripísali predávajúcej ako jej upozornenie na vady. Kôň nemá záujem riešiť problémy. Biznis beží, peniaze sa sypú, Ty môžeš akurát tak napísať negatívne hodnotenie a niekde si zapísať nick, aby si si od dotyčnej už nikdy v budúcnosti nič nekúpila.
@kvieta bohuzial podobna skusenost
Sice menej penazi ale predsa..
@kvieta bohuzial predavajuca mala dobre recenzie ale ze mi posle uplne iny tovar a odmietne hoc aj psotovne zaolatit zato aby som jej to poslala spat kedze urobila chybu je vrchol
Nech sa tymi peniazmi zadusi
Aj ja som si tak nakoniec povedala. Čo už...
Ale tým pádom by mal MK vymazať bod č.7. a 8. z Pravidiel medzi kupujúcim a predávajúcim.
https://www.modrykonik.sk/ine/pravidla-medzi-kupujucim-a-predavajucim/
@nikaeli nech sa tymi peniazmi zadrhne
Islo o malu sumu

Príliš málo info . Kontaktovať predávajúcu, žiadať o nápravu,napísať zle hodnotenie. Kontaktovať admina.