Ako rýchlo vám prišla menštruácia po vyvolávačke?
Ahojte baby.Chcem sa opýtať že ako rýchlo ste dostali menštruáciu po pichnutý vyvolávačky.Lebo dneska som 44 DC a na 4O DC mi gynekologička pichla vyvolávačku,lebo na tehotenskom teste čo mi robila našla len / čiarku a povedala že do 10 dní by mala zaučinkovať.Lenže ja mám aj tehu príznaky ako bolestivé žilnaté prsia,časté močenie,závrate a zápchu 😒 Tak teraz neviem či mám ešte čakať že vyvolávačka zaberie a ja dostanem alebo už sa mám tešiť že nepríde 9 mesiacov 🙂
Dobry den, ja by som sa chcela opytat ake mate skusenosti s vyvolavackou. Ja som dostala vyvolavacku a po 3 dnoch som dostala menstr.... Trvala 5 dni ale taka slabasia je tam moznost tehotenstva aj napriek tomu ze som dostala men. ? Dakujem
Prosím vás mohla by som sa spýtať včera som dostala u gynekológa vyvolávaciu iniekciju aj som včera fakt trošku krvácala skôr také spinenie môžem byť tehotná?
kikuska567 neviem ako vy,ale ja mam dosť problemy z menstruaciou,a na vyvolavacku som isla vydz jkd mi ms meskala aspon 6-7 dni,a vzdy pred tym,ako mi vyvolavacku dr. pichla mi brala krv aby vylucila tehotenstvo...tak neviem,ked tu pozeram ci je to bezny postup 😒
Ahojte maminky prosim vam mam pravidelnu menstrulaciu ale yeraz my 7dni meska a chcem ist k doktorke ale priznaly mam ako ked ju mam dostat boli ma podbrusie a este ltomu aj krize ale to neskutocne moze my meskat ak preto ze som prechladla predtym sa my to nestalo a tehu bu som nemala byt dakujem 🙂
Ahojte prosím Vás lekár mi pichol vyvolavacku týždeň pred MS, nemeškal a chodí pravidelne no dôvod mi akosi nepovedal, no aj tak môže mi prísť MS normálne či môže mať nejaký výkyv ? 🙂
@stanca22 mohla by som sa stebou spojiť niečo sa spitat
@facemum ahoj ja som to malá podobné 12. 4.2021 mi pichly vyvolavacku. Bola len slabá menštruácia veľmi slabá 2 dní hnedý výtok. A teraz čakám na menštruáciu.. Neviem teda prečo len 3 dní a veľmi slabunka menštruácie??
Ahojte chcem sa opýtať, mali ste po vyvolavačke nejaké vedľajšie problémy ako nadbytok váhy alebo silnú zápchu? Ďakujem

Ahojte kocky chcem sa opytat bola som na vyvolavacku dnes je jedenasty den ale mrska nikde :( Ale boli ma vsetko rovnako ako ked mam dostat mrsku tak mam este pockat alebo zajst k doktorovi? Beriem aj anti tak neviem ci ma na to nejaky vplyv? Dakujem