icon

Ako sa dá nakaziť ureaplazmou a mycoplazmou?

lydia1995
19. máj 2021

Dobrý deň prajem, dnes som sa dozvedela dôvod prečo som nemohla otehotnieť. Ureaplazma - mycoplazma ak to poznáte viete mi povedať ako som to REÁLNE MOHLA DOSTAŤ. Na internete som si našla všetko ale nejšom si istá ako sa to dá dostať okrem pohlavného styku je aj iná možnosť napr. Verejne toalety, v bazéne alebo ako inač? Keď som sa pýtala gynekológycky povedala ze na 99% pohlavným stykom ostatné je veľmi mala pravdepodobnosť.

Strana
z2
marshmallow
24. sep 2024

@majkaaa318 co s tým ma progesteron?

annaxx28
4. jan 2025

@lydia1995 no.. Tak som dopadla aj ja a to mame tri deti a ja s nim ureoplazmu. Zatlkal zatlkal az sa nakoniec priznal uz je zbaleny a odstahovany

lanka999
Autor odpoveď zmazal
monika_ma
8. apr 2025

@lanka999 ahojte no je to na 99% z pohlavneho styku. Ja som brala 3 antibiotika a 4 mi zabrali ( doxyhexal) pred tym nic nezabralo tieto zabrali . Je to pliaga 2 mesiace som sa s tym trapila. Vkuse som chodila na záchod na malú svrbenie no des. neverila som ale tieto zabrali aj co som komunikovala s iným babami čo si tým prešli

lanka999
8. apr 2025

@monika_ma doxyhexal som brala 20 dni stale mam priznaky prisla z gynekologie sms ze po ich dobrati o 6 tyzdnov kontrolny ster ale co dovtedy..........

monika_ma
8. apr 2025

@lanka999 tak neviem nemala si medzitým styk? Ja som vsetko vyprala uteraky plachty mne len tie zabrali

lanka999
8. apr 2025

@monika_ma samozrejme ze nie ved niesme blbi, cakame teraz na vysledky z urologie, nahodou ked mu vyjde negativne tak ma asi drbne :D :D

katicaguban
10. jún 2025
@lydia1995

Ďakujem vám len sa ho na to opýtam troska za tlačím a keď povie nie tak nie.... Len ma to sere keďže sa snažíme 3roky o babetko

@lydia1995 pekny den,mozem.sa spytat ci po prelieceni sa vam podarilo otehotniet?dakujem

Strana
z2