icon

Ako sa efektívne zbaviť opakujúcej sa gardenelky?

Dnes o 16:55

Ma niekto skusenost ako sa zbavit gardenelky? Mam uz 4 mesiace vybraty macmiror, entizol a teraz dalacin. Laktobacily ziadne aj ked uzivam oralne aj vaginalne. Bol prelieceny aj muz. Uz som z toho zufala. Nemozem ziadne pripravky na baze mlieka kvoli alergii. Snazime sa o dieta no takto sa to nema ako podarit. Ale mimo toho je to otravne obtazujuce. Muzovi urolog odmietol stery aj napriek pritomnym leukocytom v spermiograme. Takze neviem ci to mam stale od neho alebo je to moja imunita. Vsetky rezimove opatrenia dodrziavam. Avivaz nepouzivam, pradlo dezinfikujem a susim v susicke. Neviem co este sa da s tym urobit. Dakujem za kazdu radu. Prosim len k veci.

anonym_12092c
Dnes o 16:58

@anonym_autor pouzivat kondomy

autor
Dnes o 16:59
@anonym_12092c

@anonym_autor pouzivat kondomy

@anonym_12092c pri snahe otehotniet? 🤔 pocas liecby sme abstinovali. Tvoja rada dost odveci.

anonym_12092c
Dnes o 17:08
@anonym_autor

@anonym_12092c pri snahe otehotniet? 🤔 pocas liecby sme abstinovali. Tvoja rada dost odveci.

@anonym_autor to bolo co mi vyhodilo AI.

Samozrejme, aby som si naprv dala dokopy zdravie. Predtym nez planovala dieta. Imunita testy boli? Vyhybala by som sa sladkemu a preco lekar odmietol muza vysetrit? Mozno je chyba v nom, darmo ty sa preliecujes, on ta vzdy nakazi...

chocolatebox
Dnes o 17:18

Skus oreganovy olej a muž nech zmení lekára :/

autor
Dnes o 17:21
@anonym_12092c

@anonym_autor to bolo co mi vyhodilo AI.

Samozrejme, aby som si naprv dala dokopy zdravie. Predtym nez planovala dieta. Imunita testy boli? Vyhybala by som sa sladkemu a preco lekar odmietol muza vysetrit? Mozno je chyba v nom, darmo ty sa preliecujes, on ta vzdy nakazi...

@anonym_12092c ja sladke skoro nejem, mam dietu podla alergii a intolerancii, ktore mi vysli. To ze urolog odmietol muza vysetrit nechapem. A nevieme najst ineho ochotneho. Samozrejme ze sa chcem dat doporiadku nikdy som.nemala styk s muzom ked som mala problem. Ano napadlo ma to ze sa od neho nakazim ale odpoved gynekologa je ze to je vec zeny a chlapi to udajne nemaju. Som z toho na nervy a zufala. Pred tym gynekologovia automaticky davali liecbu aj partnerom teraz to maju riesit cez urologov. Len tam to zas riesit nechcu. Zacarovany kruh. Cele zle.

autor
Dnes o 17:28
@chocolatebox

Skus oreganovy olej a muž nech zmení lekára :/

@chocolatebox meni ale ma teemin az na september a dve a pol hodiny autom od nas. Oreganovy skusim mam ten som brala pri kvasinke.

anonym_12092c
Dnes o 17:31
@anonym_autor

@anonym_12092c ja sladke skoro nejem, mam dietu podla alergii a intolerancii, ktore mi vysli. To ze urolog odmietol muza vysetrit nechapem. A nevieme najst ineho ochotneho. Samozrejme ze sa chcem dat doporiadku nikdy som.nemala styk s muzom ked som mala problem. Ano napadlo ma to ze sa od neho nakazim ale odpoved gynekologa je ze to je vec zeny a chlapi to udajne nemaju. Som z toho na nervy a zufala. Pred tym gynekologovia automaticky davali liecbu aj partnerom teraz to maju riesit cez urologov. Len tam to zas riesit nechcu. Zacarovany kruh. Cele zle.

@anonym_autor to mas pravdu, cele zle. Ani sukromne neviete najst?

autor
Dnes o 18:10
@anonym_12092c

@anonym_12092c nie

autor
Dnes o 18:12
@anonym_12092c

@anonym_12092c na sukromnej sme boli a moja gyn povedala ze urologovia neradi robia stery na kultivaciu naco sa mam potom ja liecit

anonym_2b52ab
Dnes o 18:49

U nas tiez doktor povedal, ze je to zbytocne, ked muz nema priznaky, pokial nejde o mycoplazmy, chlamydie a ine pohlavne prenosne choroby, ze inak je to o imunite zeny. Ja mam napriklad cele roky problem s obycajnym streptokokom, mykozy nemavam vobec, ani ako tehotna...a ze netreba. Este ho urolog zhukal, ze naco tam chodi, ked nema problemy. Pricom moja kozna ma lutovala, ze ci by sa im pacilo mat premnozenu bakteriu a stale keby ich stipal pipik, tych urologov, no tak predpisala mu aspon mast, lenze po case sa to zase vratilo. Urolog ho sice vysetril a vyslo vsetko negativne, tak sme boli za debilov...Pokoj som mala asi pol roka po infuzii s ATB, ktoru som dostala pred porodom, ti som zistila, co je to super sex bez stipania...a potom zas kolecko. Pricom, imunitu mam ok.