Ako sa ospravedlniť za opakované zrušenie prehliadky?
Ahojte je mi to blbe.. už druhy krát musím preložiť prehliadku.. prvýkrát som ochorela a teraz máme pohreb.. na pečeňové testy som bola.. akurát ta prehliadka
Myslite že to zoberú zle? Že znovu volám že neprídem
@anjelicek26 je.. ja som bola v tom že v stredu.. som celkom v strese posledné dni.. a dnes pozerám kalendár a je to zajtfa o 13:40…
Stáva sa. Ja som mala ísť v piatok k zubárke s drobcom, čakali sme tri mesiace. Moja zubárka vždy deň predtým volá, že máme termín, či prídeme. Potvrdila som ho. A syn prišiel z družiny s teplotou a celú noc ťahal ku 40. Tak som ráno zavolala a ospravedlnila sa, že neprídeme.
Alebo jej ani nezavolám… a keď mi ona zavolá tak jej poviem že som si zle zaznačila termín.. že na budúci mesiac až… či myslite že je to hlúposť?
Už aj tak ten termín nikomu nedá a budem za kravu.. takto to bude nedorozumenie
Zavolaj tam hned rano a povedz ze neprides. Oni si nevedu statistiku kolko krat si sa ohlasila. Ale ked ta budu cakat a ty neprides tak si to skor zapamataju
Normalne povedz, ze ste mali umrtie v rodine a ides na pohreb, nevymyslaj si nejake chobotiny...
Za kravu budes, ak tam nezavolas. Niektori lekari za nezrusenie terminu a nedostavenie sa nan vyraduju z evidencie. Spravaj sa ako dospela…
za kravu budeš keď zo seba budeš robiť neschopnú zapísať si termín 😉 správaj sa ako dospelá žena a zavolaj tam
Jasne ze zavolaj, kludne ten termin mozu niekomu dat, kto tiez zavola rano s nejakym urgentnym problemom
Áno, je to hlúposť. Nevymýšľaj si somariny. Keď im cinkneš ráno, vedia tam šupnúť niekoho iného. Aj moja spomínaná zubárka to tak robí. Aj mne už raz volala, že sa jej uvoľnil termín, či viem prísť.
môže ťa aj vyradiť.
Pohreb nie je nic, co si vedela naplanovat come on... toto je dovod, ktory kazdy rozumny clovek pochopi, nevyradi ju... len fakt to uz 100% vedela piatok a bolo by "vhodne" volat vtedy...
@alickapusinka vlastne rozmýšľam až tak mi to nevadí… kúsok od jej je výborný dr ďalší
Ale takto sa to nerobí. Keď chceš ísť inde, urob to normálnou cestou ako dospelá zodpovedná žena.
@nikaeli no ja som si to nenaplanovala… zavolám jej ráno je to už 2x čo jej volám kvôli tomu.. ak mi vynada tak pôjdem aj sama odtiaľ preč.
Nehovorím o tom, že si si to naplánovala 🤦🏻♀️
Hovorím o tom, že jej máš zavolať, vysvetliť situáciu a nerobiť zo seba hlupáka, že si si to zle poznačila.
Hneď ráno volaj.urcite ho bude mať komu dať.ved to je 13:30.v pohode posunie inemu
Žiadna dráma sa nekoná, normálne zavolaj ze prídeš inokedy. Ja som na prehliadky na gyndu chodila len keď som bola tehotná inak by ma tam nikto nedoatal
@misslilac13 Fakt veľmi zodpovedné 🙄 To sa nebojíš, že sa na niečo príde neskoro?

Ak to nie je zajtra, tak mau dost casu dat ten termin niekomu inemu