icon

Ako sa vyrovnať s príznakmi PMDD?

miskotrnavsky
Včera o 19:23

Ahojte ženy.
Mám 30 .
Posledné týždne mesiace mam extrémne ťažké obdobie pred menzesom. A už skôr tipujem na Pmdd. Minulý mesiac bol extrém jeden deň som mala chuť sa zabiť keď som stála na balkóne a druhý deň som si užívala život a bola krotká ako baránok. 💁🏾💁🏾💁🏾💁🏾Veď to je choré predsa takéto skoky hormónov ? Prosím vaše rady a nejake tipy ???

anonym_68d25f
Včera o 19:42

Mám to aj ja, Taký minimálne jeden deň mám emočný prepad, plačem, myslím na najhoršie, hlboká depresia, Pár dní pred sú to aj úzkosti, nervozita, vnútorný tras tela,...

anonym_bc6cc3
Včera o 19:45

@miskotrnavsky ja napriklad tak 5 az 6 dni placem ked pozeram videa na tiktoku...napriklad ako prisw vojak domov a privita ho psik 🤣alebo ozaj nad vsetkym...predtym este tyzden zas sa smejem ako blazon....po ms zas som nervak(divne ze nie pred) a potom jojj chut na sex zruba tyzden vkuse

miskotrnavsky
autor
Včera o 19:46
@anonym_68d25f

Mám to aj ja, Taký minimálne jeden deň mám emočný prepad, plačem, myslím na najhoršie, hlboká depresia, Pár dní pred sú to aj úzkosti, nervozita, vnútorný tras tela,...

@anonym_68d25f áno . U mňa sa to strieda jeden mesiac môže byť ok ako-tak a potom ale ďalší mesiac neskutočný brutus. Existuje toľko veľa strašne veľa produktov ale netuším či začať niečo dopĺňať alebo piť týžden pred alchemiku +( čítala som o Tom ) 💁🏾🫡 l

domkakvet
Včera o 20:02

@miskotrnavsky skus zdravsiu stravu a sport.