Ako sa vyrovnať s príznakmi PMDD?
Ahojte ženy.
Mám 30 .
Posledné týždne mesiace mam extrémne ťažké obdobie pred menzesom. A už skôr tipujem na Pmdd. Minulý mesiac bol extrém jeden deň som mala chuť sa zabiť keď som stála na balkóne a druhý deň som si užívala život a bola krotká ako baránok. 💁🏾💁🏾💁🏾💁🏾Veď to je choré predsa takéto skoky hormónov ? Prosím vaše rady a nejake tipy ???
@miskotrnavsky ja napriklad tak 5 az 6 dni placem ked pozeram videa na tiktoku...napriklad ako prisw vojak domov a privita ho psik 🤣alebo ozaj nad vsetkym...predtym este tyzden zas sa smejem ako blazon....po ms zas som nervak(divne ze nie pred) a potom jojj chut na sex zruba tyzden vkuse
Mám to aj ja, Taký minimálne jeden deň mám emočný prepad, plačem, myslím na najhoršie, hlboká depresia, Pár dní pred sú to aj úzkosti, nervozita, vnútorný tras tela,...
@anonym_68d25f áno . U mňa sa to strieda jeden mesiac môže byť ok ako-tak a potom ale ďalší mesiac neskutočný brutus. Existuje toľko veľa strašne veľa produktov ale netuším či začať niečo dopĺňať alebo piť týžden pred alchemiku +( čítala som o Tom ) 💁🏾🫡 l

Mám to aj ja, Taký minimálne jeden deň mám emočný prepad, plačem, myslím na najhoršie, hlboká depresia, Pár dní pred sú to aj úzkosti, nervozita, vnútorný tras tela,...