icon

Ako sa vyrovnať s neplánovaným tehotenstvom?

Dnes o 18:51

Ahojte vopred upozorňujem že tento článok môže byt pre niekoho zvláštny alebo nepochopiteľný tak tie by som chcela pekne poprosit nech to radšej nekomentujú 🤍
Som v situacii že mám skoro 2 ročnú dcéru s exmanželom o ktorom som si myslela že s ním zostanem navzdy no žiaľ osud to zariadil inak a rozviedla som sa s ním keď mala malinka 6 mesiacov a bolo to naozaj extrémne narocne obdobie, ktoré neprajem zazit žiadnej maminke 🥺
Odvtedy si dávam odstup od chlapov aj celkovo si nepúšťam do zivota nikoho cudzieho ale ozval sa mi po dlhej dobe môj známy, ktorý ma zavolal na kávu, takto to pokračovalo pár mesiacov až padla prva pusa a tak pomaly získava moju dôveru a ukazal mi že existujú aj ti normálni chlapi a aj malú lubi… samozrejme už nemám ružové okuliare a všetko si preverujem.
Po pár mesiacoch sa však stala pre mna nečakaná vec a otehotnela som povedala by som však že je to dosť rychlo ale tešíme sa z toho veľmi obaja 🌸 len stále mám v sebe to ako sa môj exmanžel po narodení dcérky zmenil a ako som bola na všetko sama a veľmi mi je luto že som si to jej najkrajšie obdobie neužívala ale som sa trápila a rozmyslala som čo s nami bude.
Prejde niekedy ta myšlienka že čo ak to bude rovnako? Čo ak budem sama na dve deti? Miesto toho aby som sa tesila z tehotenstva a užívala som si ho tak mám v hlave obavy

anonym_711deb
Dnes o 18:53

Mala by si sa chrániť a hotovo

anonym_34c94e
Dnes o 18:54

@anonym_autor no si v nepríjemnej situácii :/ aký bude tvoj partner sa dozvieš po narodení, rovnako ako pri EX

7miriam77
Dnes o 18:55

Sú aj dobrí chlapi, a tak treba veriť, že tento je jeden z nich. Prajem ti to. Zbytočne sa netráp a užívaj si tehotenstvo.

dajna8
Dnes o 19:07

@anonym_autor myslim si, ze by si mala zacat mysliet pozitivne, ze tento druhy chlap nebude taky isty, nie su vsetci rovnaki a existuju aj dobry chlapi, ktory sa vedia postarat. Ak sa teraz aj o tvoju prvu dceru, tak je dost vysoka sanca, ze sa nezmeni a bude taky isty aj k vasmu spolocnemu babatku. Takze hore hlava a mysli len pozitivne! Drzim palce

autor
Dnes o 19:18
@dajna8

@anonym_autor myslim si, ze by si mala zacat mysliet pozitivne, ze tento druhy chlap nebude taky isty, nie su vsetci rovnaki a existuju aj dobry chlapi, ktory sa vedia postarat. Ak sa teraz aj o tvoju prvu dceru, tak je dost vysoka sanca, ze sa nezmeni a bude taky isty aj k vasmu spolocnemu babatku. Takze hore hlava a mysli len pozitivne! Drzim palce

@7miriam77
@dajna8
Ďakujem za pozitívne komentáre 🤍 zbytocne si lámať hlavu nad tým aké to bude

anonym_2d8e88
Dnes o 19:20

a ako na tehotenstvo pozerá buduci otec?

anonym_c34c5e
Dnes o 19:32

Asi si veľmi nedávala odstup. Ochrana nič nehovorí ?

anonym_4bba40
Dnes o 20:14

"Stala sa pre mna necakana vec a otehotnela som"🙄🙄
Raz sa popalit nestacilo?

anonym_e2976e
Dnes o 20:31

Nechapem zeny, ktore sa nechrania a dovolia muzom ist naplno . 🙉