icon

Ako sa zbavím genitálnych bradavíc?

nana156
3. mar 2021

Ahojte, je tu nejaká žienka čo ma genitálne bradavice alebo taká co sa ich zbavila? Chodim ku kožnej na tekutý dusík, ale nepomáha to.. Vraj kremy atď. niesú na to žiadne.. Dost mi to vadí.. Nebolí to, nesvrbi to len mi to vadi z estetickeho hladiska, ze viem ze to tam je.. Ako vam to odstranili? Alebo ste boli na nejakej klinike na laser? Co by ste odporučili 🙏🙏

Strana
z2
ivanaa346
Autor odpoveď zmazal
kukuc1234
30. máj 2022

@nana156 ahoj, chcela by som sa objednať do Prievidze, ako prosím ťa rátali cenu tých bradaviciek, keď si písala, že si ich mala veľa, mám ich isto viac ako 50, takých maličkých, ďakujem za odpoveď

ivanaa346
27. sep 2025
@jajka3

Odporucam jablcny ocot mam to odskusane

@jajka3 Ako ste si tam ten jablčný ocot nanášali,iba potretie alebo nejako prilepiť na ne .Dakujem

ivanaa346
27. sep 2025
@kukuc1234

@nana156 ahoj, chcela by som sa objednať do Prievidze, ako prosím ťa rátali cenu tých bradaviciek, keď si písala, že si ich mala veľa, mám ich isto viac ako 50, takých maličkých, ďakujem za odpoveď

@kukuc1234 Boli ste nakoniec na tom laseri? Pomohlo vam nieco ,ešte ich mate ci už nie ?

jajka3
28. sep 2025
@ivanaa346

@jajka3 Ako ste si tam ten jablčný ocot nanášali,iba potretie alebo nejako prilepiť na ne .Dakujem

@ivanaa346 namočiť vatičku malinký kúsok a prilepiť na noc

Strana
z2