icon

Ako sa zbaviť infekcie klebsiella v pošve?

sadika
3. dec 2025

Ahojte, prosim skusenosti ci je to mozne a ako...nikde som nenasla diskusiu s dobrym koncom. Ide mi konkretne o Klebsiellu pn. v posve.
Po prekonanej IMC - preliecena Axetinom mi zostali neprijemne pocity v okoli m. trubice- zaciatok februara...moc vychadzal vzdy sterilny aj u urologa v maji (cievkovany) a gynekolog ma odpinkal ze to nie je k nemu...mavala som stavy ako ked zacina IMC a neprijemne pocity nad lonovou kostou. V auguste som zmenila gynekologicku a bum,ta spravila vyter a vysla klebsiela - masivne, dala mi Polygynax,ktory nezabral - klebsa- stredne masivne, nasledne ampicilinove globule a od urologa nutrofurantoin - vyter Ok ale candida. Pol roka beriem probiotika,mam za sebou 2mesiace Wobenzymu, Urorilu, Urowaxomu,dracia krv,kapucinka, milgamuN. Zostalo svrbenie v posve a ster zase ukazal Klebsiellu- stredne masivne,takze nasadeny podla citlivosti Ciprofloxacin...tazkosti sa len zmiernili,beriem 6. z 10. dni a som zufala. Mam pocit ze nie je dna bez problemu...Dakujem

anonym_ad415d
3. dec 2025

@sadika Biseptol 3 tyzdne.

sadika
autor
3. dec 2025
@anonym_ad415d

@sadika Biseptol 3 tyzdne.

@anonym_ad415d no ja mam momentalne Ciprofloxacin na 10 dni. Ten Biseptol.zabral? V akych davkach? A nevratilo sa to?

teddustok
3. dec 2025

@sadika
@sadika ja som mala a mne zobrali stery a robili rozbor citlivosti. A vyslo im, ze u mna zaberie zinat. Tak som dva tyzdne brala zinat. Sice potom mi nabehla candida... Ale klebsielu to dalo dole

kiki68
4. dec 2025

Na toto ozaj biseptol

moniks13
22. dec 2025

Ahoj, tiež mi vyšla v testoch táto baktéria, pred testami som mala biseptol lebo mi vyšiel aj zápal močových ciest, teraz mám nasadený polygynax ktorý mi absolutne nezaberá. Ale po dobratí biseptolu moč bol už v poriadku ale tie ťažkosti/príznaky som mala stále rovnaké ako pred.

sadika
autor
23. dec 2025
@moniks13

Ahoj, tiež mi vyšla v testoch táto baktéria, pred testami som mala biseptol lebo mi vyšiel aj zápal močových ciest, teraz mám nasadený polygynax ktorý mi absolutne nezaberá. Ale po dobratí biseptolu moč bol už v poriadku ale tie ťažkosti/príznaky som mala stále rovnaké ako pred.

@moniks13 ja som Polygynax mala ako prve, nezabrali, nasledne ampicilinive cipky- po nich bez Klebsy cca mesiac avsak s kandidou a nasledne nasadeny Ciprifloxacin a tiez bez vysledku...dalsie ATB mi uz doktorka dat nechce.