icon

Ako sa zbaviť streptocoka agalacties a e-coli v pošve?

24. feb 2021

Zienky,prosim poradte mi,ako sa toho zbavit, uz som vybrala aj antibiotika,aj rozne cipky a nic nepomaha.

lulula1990
24. feb 2021

Skúste Lactofeel gél na vkladanie do pošvy, stojí asi 16€ v lekárni bez predpisu, je veľmi dobrý. A po doužívaní tohto gélu probiotiká na vkladanie do pošvy, tiež dostať v lekárni, mne to takto poradil moj gynekolog a zabralo.

autor
24. feb 2021

@lulula1990 Ahoj,mala si aj streptokoka aj ecoli? Ake si mala priznaky? Ja mam bielo zlte vytoky,ine priznaky nemam.

lulula1990
24. feb 2021

Ecoli som mala v moci. Mne povedal dr. že toto je na všetky baktérie, teda posilní imunoflóru v pošve a škodlivé baktérie sa potom nemôžu zachytiť. Mala som palenie, štípanie v pošve.

michaelka_
25. feb 2021

Urixín a Gynolact

vuvina
3. mar 2021

Na e coli Blokurima akut. jednoznačne!! A hned bude po probleme 🙂 Na tu pliagu nič nezaberá ma dlhé chápadlá, ktorými sa drží ako kliešt. Ked sa beru antibiotika zašije sa a prečka liečbu. Jediné čo na ňu zaberá je D manoza, ale čistá. Účinkuje tak, že obali tie chapadla akoby sadrou a odíde vlastne prúdom moču. Odporúčam si o tom prečítať, aby si niekto nemyslel, že tu robím reklamu. Ja som bola na pokraji zúfalstva, ale natrafila som tu na jednu babu, ktora mi to odporučila. Dakujem za ňu 🙏 doteraz by som sa asi trápila.Moj priateľ, ktorý mi tu baktériu podaroval, sa taktiež vyliečil. Ani nevedel že ju má, u mužského pohlavia tie príznaky baktérie niesu také, ako u žien. On mal len časté nutkanie na vecko. Teraz je spokojny, preslo to 🙂 držím všetkým zienkam palce, aby sa zbavili tej pliagy.

vuvina
3. mar 2021
autor
6. mar 2021

@vuvina Ahoj,ale ja mam v posve,mysli,ze to bude fungovat?

vuvina
13. mar 2021

Aj ja som to tam mala a teraz mám pokoj. Vyskúšaj, nič za to nedáš, Potom mi daj vedieť či zabralo...kúp si tú zelenú akut a pi ju asi každých 6 hodin...ja mám doma ešte načaté 2 balenia čo už užívať nemusím. 🙂 držím prsty

autor
13. mar 2021

@vuvina Ahoj, das mi prosim link.

vuvina
14. mar 2021

Ešte si môžeš kúpiť vaginalne čipky

autor
14. mar 2021

@vuvina Dakujem a ty si tie bakterie mala v moci,alebo v posve?

autor
14. mar 2021

@vuvina Davala si si aj tie cipky? Ja uz som vyskusala vsetko mozne a nepomohlo. Ale toto som neskusala . Ty si predtym co vyskusala?Ako dlho si mala streptokoka agalacties a ecoli.

vuvina
14. mar 2021

Napíš mi súkromnú správu, tam podebatime o tom

kejt1
22. okt 2021

@vuvina Aj mne by rada pomohla, píšem vám správu.

michaelas19
22. aug 2023

@kejt1 ako ste sa z toho dostali ? Konkrétne agalacties?

kejt1
27. aug 2023

@michaelas19
@michaelas19 Vysoké dávky vitamínu C

cindy22
4. apr 2024

@vuvina síce po dlhej dobe, sku skúsim sa spýtať. Blokurimu si užívala aj v kombinácií s antibiotikami alebo nejakými inými liekmi?

kejt1
3. máj 2024

@michaelas19 ano, ale treba vynechat muku, sladkosti, kavu a vtedy zaberie aj obycajny celaskon