icon

Ako sa zbaviť vaginálnej mykózy

gabriela198
23. júl 2018

Ahojte vie mi niekto poradit dostala som mykozu palenie a svrbenie nasadila som si capiky gyno-pevaryl 150poradil by mi niekto co by som si wste mohla kupit nejaky krem alebo nieco podobne k lekarovi sa nemam teraz jak dostat poradte nieco. A este pouzivam aj krem multy-gyn actigel poradte prosim budem vdacna ze sa toho zbavim vopred dakujem

Strana
z2
zuzkamargit
25. júl 2018

@tinuska11111 jaaaj aha, tam je pes zakopany 😂. Pekny den prajem. Prepac, uz ti nebudem kazit biznis pozitivnymi vyjadreniami o Juste.

saxana000
25. júl 2018

@zuzkamargit nemam od jusyu vsetko ale co som vyskusala to zabralo malu som vyliecila zo zaparenin aj z horucok a soplov iba ich kremi.sebe naozaj skaredu popaleninu iba cistym olejom. Ja som velmi spokojna s nimi. V dnesnej dobe ke vsetko predrazene ale pokial vidim vysledky radsej zainvestujem.. Lebo ozaj staci malinko a krem dllllllho vydrzi..

saxana000
25. júl 2018

@zuzkamargit ale konkretne cajovnikovy olej som nasla na jarmoku v stanku s vonnymi olejcekmi za necele 4/eura je to prirodna silica a efekt je uplne rovnaky.. Takze na mykozu mam tento a na ostatne rany Just. 😊

saxana000
25. júl 2018

Tento to je.

marinka70
25. júl 2018

@gabriela198 stacia probiotika si kupit....mme vzdy pomozu ale take silnejsie kde je viac kmenov...ja som si probiofix kupila a po par dnoch bolo po mykoze.

gnipka
25. júl 2018

Ja som v 22 tyzdni tehotenstva a mam takisto vaginalne problemy...mam zapal.uzivala som vsetko mozne od lekarov ale ziadna zmena.tal som nasadila prirodnu bazu aloe vera vyrobky s ktorymi uz pracujem a podavam o nich info dalej.nepoznam nic lepsie ako aloe vera.ak mas zaujem napis mi poriesime problem🙂

tinuska11111
25. júl 2018

@gnipka aloe vera sa nesmie vnutorne pit v tehotenstve.tiez robim s aloe vera a tehotenstvo je pozor kontrahndikacia k uzivaniu pitiu aloe vera ! V tehotenstve len zvonka osetrovat aloe vera kozmetikou a probiotika.poradim.napiste spravicku

eliska13
26. júl 2018

@gabriela198 hlavne nosiť bavlnenú spodnú bielizeň, nezostavat v mokrých plavkách, a s tými vyplachmi Rosalgin veľmi opatrne, lebo síce pomôžu, ale narušia ph, ktoré tam máš mať a tým zase si náchylná na mykozu a zapal
Najlepšie je tabletka Mycomax jednorazová mne pomáha Canesten krém plus tbl
Žiadne sladkosti ani jogurt sladký ona žije so sladkého.Este dobrá rada bol ten výplach so sódou bikarbonou

katulienkaja
26. júl 2018

Fungicidin- je aj bez predpisu a obmedziť sladkosti a pečivo. Stačí si dávať popri tom probiotika tie upravia aj crevnu aj vaginalnu floru ☺

marus33
26. júl 2018

@gabriela198 ja používam jenamazol, vždy zabral.

gnipka
1. aug 2018

@tinuska11111 mne to poradila moja nadriadena od lekarov.a teraz nepijem aloe beriem len mineraly a zospodu gelly gel a dobrala som vnutorne zospodu probiotika

kattibi
1. aug 2018

Dobrý deň,dámy. Kedysi som chodievala s týmto problémom ku gynekológovi ako na klavír. Aj 6x do roka, možno aj viac. Stále mi predpisoval nejaké iné tablety, masti, no vždy to pomohlo len na chvíľu. Vyzeralo to asi takto... Objavila sa myk, objednala som sa na gyn, kým prišiel termín, prešiel týždeň. Ďalší týždeň som si vkladala tablety a ďalší menzes. Takže som mala pokoj akože "týždeň" za mesiac :D. Toto trvalo asi tak dva roky. Nakoniec som to vyriešila po svojom: Na polroka som sa vzdala VŠETKÝCH sacharidov (sladkosti, pečivo, ryža len natural, zemiaky, čokoľvek). Ako prílohy som jedla pohánku, quinou, pšeno. Veľa zeleniny, ovocie len kyslé. Veľa kyslomliečnych výrobkov. Každé ráno na lačno 2 polievkové lyžice kokosového oleja. Dávala som si cykly s čajom lapacho a cez deň si sem tam namiešala vodu so 100% sirupom aloe vera. Nedám vám konkrétne linky na produkty, nerobím reklamu, len popisujem, ako som sa z toho dostala ja. Výsledok: Hoci som výrazne schudla, myk som sa zbavila a už mám od nej pokoj 6 rokov. Samozrejme, že teraz jem všetko, aj sa vrátila polka zbavených kíl, no na myk som si odvtedy ani nespomenula, kým som dnes nenašla túto tému. 🙂

Strana
z2