icon

Ako sa zmieriť s veľkosťou pŕs?

26. okt 2025

Viem, že som nevďačná, že čo by za to dali iné ženy, byť zdravé a tak...
Ale jednoducho ma to veľmi trápi. Ani sex som si kvôli tomu nikdy neužívala, i keď partneri tvrdili, že sa im páčia, nikdy som im neverila, keď každý mal byvalky s veľkými. Viem, že prsia nie sú všetko, ale v sexuálnom živote je to dôležité. Aj tam to musí klapať.
Zvažovala som plastiku, ale jednak je to drahé, čo by si človek našetril, no o desať rokov ísť znova pod nôž, zase jazvy a nesmierne peniaze za to dať. Alebo mať cudzí predmet v tele a čakať si sa u mňa prejavia nejaké komplikácie. Veľmi sa mi páčia umelé prsia, ale mám z toho strach.
Je tu niekto, koho veľmi trápili malé prsia a zmieril sa s tým, a ako sa vám to podarilo? Ja už kvôli tomu nechcem ani sexuálne žiť

Strana
z3
chestnut
27. okt 2025

@anonym_autor premyslam preco sa vzdy zvrhne diskusia, ze vacsie prsia su hnusne, stetkovske…male prsia su tiez krasne, ale rovnako krasne a zenske su aj tie vacsie, dokonca im pristanu aj tie braletky co tu niektora uzivatelka urcila len pre mini prsia…vzdy zalezi od pomeru postavy;)

procrastique
27. okt 2025
@madeincssr

@ivik4 a po rokoch to vacsina z tych "kazdych druhych" mozno olutuje (komplikacie).

@madeincssr Komplikácie pri silikónových prsiach sú v podstate mizivé. Odhovárať môžeš ľudí niečím iným a nie takýmto bludom.

Strana
z3