Ako si počítate začiatok menštruácie?
Doevcata ak dostane kramy poobede pocitate to ze ste dostali v ten den,alebo az od nasledujuceho dna?
Preco by som to ratala az ako dalsi den?
v ten den a je jedno ci zacali o pol piatej rano alebo o jedenastej vecer
Wtf, je to jeden deň, jedine keby začnem v noci, tak niekedy rátam ďalší deň
Poobedie je podľa mňa stále ten istý deň 😀 Alebo sa niečo zmenilo?
V ten deň, ďalší jedine ak je prvý len pár kvapiek. Ale mne je to jedno nepotrebujem úplne presne merať.
@anonym_autor ak pride po 16tej ratam prvy den ako ten dalsi. Tak bolo v pokynoch z car ked sme riesili ivf,tak podla toho teraz pocitam
Ja užívam progesterón 10 dní v mesiaci a nebola som si istá, ak mám napr. 1. deň len špinenie. TAk dr. povedala, že to nemám rátať ako 1. deň menštruácie, až ozajstné krvácanie.
@anonym_65f01b Mne bolo zase povedané, aby aj toto som si rátala ako prvý deň. Tak ja potom neviem.
prvy den ked pride normalne krvacanie, ale ked som zacala chodit do caru, a mala som ms az poobede, tak oni povedali, ze prvy den je az ten druhy.
@anonym_autor ak pride po 16tej ratam prvy den ako ten dalsi. Tak bolo v pokynoch z car ked sme riesili ivf,tak podla toho teraz pocitam
@babushkaem
@anonym_51a662 dakujem za normalne odpovede,pocula som o tom,ale nebola som si ista
Do 16 sa počíta v ten deň, po až nasledujuci
Ked som dostala vecer, tak som ratala az nasledujuci, do kalendara som si sice poznacila ten datum, kedy som dostala, ale vedela som, ze zrejme trvanie bude kalendarovo o den dlhsie, neriesila som to kvoli Car, ale len kvoli dovolenke.
spinenie som neratala ako zaciatok
Spinenie neratam ako zaciatok, takze az ked sa spusti krvacanie... a je jedno, ci rano, na obed, vecer, proste ten den...
Ja užívam progesterón 10 dní v mesiaci a nebola som si istá, ak mám napr. 1. deň len špinenie. TAk dr. povedala, že to nemám rátať ako 1. deň menštruácie, až ozajstné krvácanie.
@anonym_65f01b az ozajstne sa rata ako prvy den,spinenie nie je prvym dnom.

Poobede je stale ten isty den🙄