Ako skrátiť menštruáciu?
Ahojte zeny.
Môj menzes je neskutočný 8 9 dní krvácania. Neskutočne cize sex s manzelom mame skutočne malinko. Čaká. 10 dní kvôli blbemu krvácaniu.
Manzel mi vraví ze to snad nie je možné že každá žena má 3 4 dni krvácanie a potom sexuje už normálne. My sme zvyknutí na každý deň sex a keď manžel čaká 10 dní kvôli blbemu menzesu tak je to fakt veľa je už nervozbejsi. Deti nechceme a ani mat nebudeme v budúcnosti. Nič hormonálne neberiem. Gyndos mi odporučil iba antiku a ja ju nechcem. Ako to mam urobiť aby som mala menzes ako každá normalna zena aby mi skončil co najskôr aspoň 5 dní a dosť. Lebo 9 dní. Je fakt veľa a červená krv stále aj na ôsmy deň... 9 deň konci hnedou a pod strasne sa to ťahá v ovulácii niekedy dokonca mam ružovú krv. Je to katastrofa menzes mi vždy trval 6 7 dní posledné roky 8 9 dní. Manzel a aj ja sme zúfalí. Manzel na červenú ísť do nechce.
@nadijaeren keby mi muž vyčíta ze mala bývala kramy kratšie ako ja kopla by som ho do riti a poslala za nou. Ked chce manžel tak velmi sexovat ako vravíš menstruacia by mu nevadila. Pravda ak by bol normalny.
@anonym_084a13 tak nie ze vycita.. Spomenul to a vidím ze mu ide na nervy keď 10 dní nemá nič...
ešte pre doplnenie, nerovnováhu medzi pohlavnými hormónmi zapríčiňujú iné hormóny (+ ďalších xy faktorov), preto je na mieste dať si spraviť vyšetrenie krvi - hormonálny profil, ktorý môže veľa vecí objasniť, rovnako tak vyšetrenie ultrazvukom, či ovulácia prebieha tak ako má.
@z_petra a to mi urobia len tak na požiadanie hormonálny profil z rkvi.. Za to sa platí nie?
@mondolina nie. Je na predpis.. Mýliš sa. Nechceli mi ho pred rokom dat v lekárni keď som ho chcela kúpiť
@nadijaeren ty sa mýliš. Nie je na predpis. ASCORUTIN tbl flm (blis.PVC/Al) 1x50 ks
ADC Interakcie
ASCORUTIN
Výdaj
F, Nie je viazaný na lekársky predpis
@anonym_084a13 tak nie ze vycita.. Spomenul to a vidím ze mu ide na nervy keď 10 dní nemá nič...
@nadijaeren tak nech si vyhoni ked si mu nechutná s kramami a nevie vydržať jak male dieta. Co ti na to povedat?
@mondolina nie. Je na predpis.. Mýliš sa. Nechceli mi ho pred rokom dat v lekárni keď som ho chcela kúpiť
@nadijaeren
ja sa mýlim?? veď som si ho pred týždňom kupovala! v lekárni. bez predpisu.
@nadijaeren
čítať vieš. a nie nebol ani pred rokom a ani nikdy na predpis.
@nadijaeren
čítať vieš. a nie nebol ani pred rokom a ani nikdy na predpis.
@mondolina tak prečo mi magistra v lekárni povedala ze mi ho nepredá a ze nech gynekológ mi to napíše na recept? To bola taka blba ci?
@nadijaeren tak nech si vyhoni ked si mu nechutná s kramami a nevie vydržať jak male dieta. Co ti na to povedat?
@anonym_084a13 to mu nepostačuje. Nebude si honit každý deň dvakrat 10dni...
@anonym_084a13 ale ved aj mne ten sex chyba prirodzene nie som nejaká skala vedľa neho co leží.
@mondolina tak prečo mi magistra v lekárni povedala ze mi ho nepredá a ze nech gynekológ mi to napíše na recept? To bola taka blba ci?
@nadijaeren to uz ja neviem. Bežne mi ho predali. Ale ľudia su všelijakí mne tiez nechceli predať helicid ked som bola tehotna ale nemali ma vyber keďže je voľnopredajný. Keby nechcela idem do inej lekárne.
@anonym_084a13 to mu nepostačuje. Nebude si honit každý deň dvakrat 10dni...
@nadijaeren keby naozaj chcel menstruacia mu nevadi. Tak ja neviem bud si to vykomunikujte vy dvaja alebo chod k lekarovi. Alebo sa preňho obetuj a ber HAK. Mozete sulozit ako králici
@anonym_084a13 ale ved aj mne ten sex chyba prirodzene nie som nejaká skala vedľa neho co leží.
@nadijaeren chcela by som mať tvoje starosti.. a čo ste králiky že musíte každý deň? Vidno že nemáte poriadne starosti keď jediné čo vám rozbíja hlavu je sex.. zasnem.. to už mi hranici s nejakou úchylkou toto.. že musíte vkuse sexovať a neviete sa trochu zdržat a mať v hlave aj niečo iné ako skákanie po partnerovi.. ubohe
@nadijaeren
podľa mňa si to mýliš s Norethisteronom....
@nadijaeren a to celých desať dní máš silné krvácanie? Ja keď mám už také slabšie a mám chuť tak ideme normálne na červenú. Nedá sa ti, či pánko je citlivý?
Daj si zaviest teliesko. To skracuje menstruaciu, nieledy dokonca celkom vymizne. Ak nechcete deti ani neplanujete, chranite sa vobec nejak? Lebo pri castom nechranenom styku... staci jedna uspesna spermia...
@nadijaeren
podľa mňa si to mýliš s Norethisteronom....
@mondolina nemýlim vazne
Daj si zaviest teliesko. To skracuje menstruaciu, nieledy dokonca celkom vymizne. Ak nechcete deti ani neplanujete, chranite sa vobec nejak? Lebo pri castom nechranenom styku... staci jedna uspesna spermia...
@anonym_84ee26 teliesko nechcem
@nadijaeren a to celých desať dní máš silné krvácanie? Ja keď mám už také slabšie a mám chuť tak ideme normálne na červenú. Nedá sa ti, či pánko je citlivý?
@svokrinjazykmonika vieš čo... Nie.. Nechceme cez menzes.. Raz sme to robili a dostala som infekciu
@svokrinjazykmonika 10 dní nie silné... 5 dni silné.. A 5 dní slabé
@mondolina nemýlim vazne
@nadijaeren
prepáč, ale neverím, že ti nepredali v lekárni Ascorutin. teraz už vieš že nie je na predpis tak si ho kúp. ja si ho nasadím na 4 deň a potom mám na 5 deň len špinenie. a tým to končí
@svokrinjazykmonika vieš čo... Nie.. Nechceme cez menzes.. Raz sme to robili a dostala som infekciu
@nadijaeren Nechcete byť bez sexu 10 dní nechcete sex cez menštruáciu nechceš antikoncepciu nechceš teliesko nechcete deti. Tak ja neviem uz🤷🏼♀️ Kamoška pila silnú citrónovú šťavu. Ale ja by som vymenila muža🙈 inak ak som dobre pochopila tak nepoužívate kondóm, ako sa potom chránite pred otehotnením?
@mondolina ale ascorutin zial iba na predpis neviem ako prírodné to všetko skrátiť. Je to blbé takto krvácať 9 dní vkuse :(
@nadijaeren to si naozaj myslis, ze bratie Ccka a trochu rutinu ti skrati menstraciu z 9 dni na 4? No neskrati ti ju ani na 8... Kiezby vsetko bolo take lahke...
Hormony brat nechces no sexovat chces kazdy den. Tak jedine ti zostava sexovat pocas tej menstruacie alebo skus namiesto gynekologa vyhladat kuzelnika...
@nadijaeren to si naozaj myslis, ze bratie Ccka a trochu rutinu ti skrati menstraciu z 9 dni na 4? No neskrati ti ju ani na 8... Kiezby vsetko bolo take lahke...
Hormony brat nechces no sexovat chces kazdy den. Tak jedine ti zostava sexovat pocas tej menstruacie alebo skus namiesto gynekologa vyhladat kuzelnika...
@abdn16
vieš čo, tiež som tomu neverila. dokonca mi lekár predpísal norethisteron kvôli silnému krvácaniu....z toho mi však nebolo dobre po psychickej stránke.
skúsila som teda ascorutin s už mám 3 mesiace s nadmerným krvácaním pokoj.
@abdn16
vieš čo, tiež som tomu neverila. dokonca mi lekár predpísal norethisteron kvôli silnému krvácaniu....z toho mi však nebolo dobre po psychickej stránke.
skúsila som teda ascorutin s už mám 3 mesiace s nadmerným krvácaním pokoj.
@mondolina Mne predpisala ascorutin gynekologicka, vobec to nepomahalo. Ked som zmenila gynekologicku, tak sa z toho smiala. Ale tak vsetci mame iny problem, mne nadmierne rastie endometrium a na to mi zabiera jedine progesteron. Tak drzim palce, nech ti to naozaj pomaha a nie je to len nahoda.
@abdn16 aj mne ccko pomohlo. Vedecky to nema silne základy. Teoreticky ked vitamin c posilňuje steny ciev a zlepšuje mikrocirkulaciu nieco mozno dopomôže ale zázrak to nebude. A asi tiez nie o polovicu. Niektoré malé štúdie naznačili, že vitamín C môže mierne znížiť množstvo straty krvi, nie však trvanie cyklu.
@nadijaeren Nechcete byť bez sexu 10 dní nechcete sex cez menštruáciu nechceš antikoncepciu nechceš teliesko nechcete deti. Tak ja neviem uz🤷🏼♀️ Kamoška pila silnú citrónovú šťavu. Ale ja by som vymenila muža🙈 inak ak som dobre pochopila tak nepoužívate kondóm, ako sa potom chránite pred otehotnením?
@anonym_084a13 nijako. Manzel sa spraví mimo vždy alebo vôbec
@mondolina Mne predpisala ascorutin gynekologicka, vobec to nepomahalo. Ked som zmenila gynekologicku, tak sa z toho smiala. Ale tak vsetci mame iny problem, mne nadmierne rastie endometrium a na to mi zabiera jedine progesteron. Tak drzim palce, nech ti to naozaj pomaha a nie je to len nahoda.
@abdn16 ascorutin mi moc nepomaha akoze parkrat mi ho teta dala ale absolútne nič. Pokiaľ asi neberieš konské dávky tak nič nepomáha
@anonym_084a13 nijako. Manzel sa spraví mimo vždy alebo vôbec
@nadijaeren tak sa poinformuj co znamena preejakulat. Ked ste si isti, ze dieta nechcete prerusovana suloz nie je ochrana.
@nadijaeren tak sa poinformuj co znamena preejakulat. Ked ste si isti, ze dieta nechcete prerusovana suloz nie je ochrana.
@anonym_084a13 preejakulat neobsahuje spermie 🙂 zijeme s manzelom tak 9 rokov

@nadijaeren
ascorutin nie je na predpis.