Ako skrátiť menštruáciu?
Ahojte zeny.
Môj menzes je neskutočný 8 9 dní krvácania. Neskutočne cize sex s manzelom mame skutočne malinko. Čaká. 10 dní kvôli blbemu krvácaniu.
Manzel mi vraví ze to snad nie je možné že každá žena má 3 4 dni krvácanie a potom sexuje už normálne. My sme zvyknutí na každý deň sex a keď manžel čaká 10 dní kvôli blbemu menzesu tak je to fakt veľa je už nervozbejsi. Deti nechceme a ani mat nebudeme v budúcnosti. Nič hormonálne neberiem. Gyndos mi odporučil iba antiku a ja ju nechcem. Ako to mam urobiť aby som mala menzes ako každá normalna zena aby mi skončil co najskôr aspoň 5 dní a dosť. Lebo 9 dní. Je fakt veľa a červená krv stále aj na ôsmy deň... 9 deň konci hnedou a pod strasne sa to ťahá v ovulácii niekedy dokonca mam ružovú krv. Je to katastrofa menzes mi vždy trval 6 7 dní posledné roky 8 9 dní. Manzel a aj ja sme zúfalí. Manzel na červenú ísť do nechce.
@z_petra a to mi urobia len tak na požiadanie hormonálny profil z rkvi.. Za to sa platí nie?
@nadijaeren je to štandardné krvné vyšetrenie u gynekológa, na ktoré máme nárok myslím 1x do roka. Z mojej skúsenosti, treba povedať, že chceš spraviť kompletný hormonálny screening. Pretože okrem progesterónu a estrogénu sa tam dávajú aj hormóny štítnej žľazy a iné.

@anonym_084a13 preejakulat neobsahuje spermie 🙂 zijeme s manzelom tak 9 rokov
@nadijaeren ano tak ako je ascorutin na predpis 🙂 pozri autorka ja nemam cas ani chut ta presviedcat. Ked nemas informacie aspon sa nehadaj. Preejakulat moze obsahovat spermie a uz vela zien tak otehotnelo. Mne to je jedno, no svet nepotrebuje dalsie nechcene dieta kvoli hluposti a nezodpovednosti rodicov 🙂 kazdopadne drzim palce s vyriesenim vasho problemu