Ako váš gynekológ riešil komplikácie s myómom?
Ako váš gynekológ riešil vaše komplikácie a to že máte myóm. Prípadne napíšte ako ste si problémy riešili vy alrternatívne ak vám niečo pomohlo.
mozem sa opytat ake mate potiaze, to videli na sone?
Moja sestra ma myom okolo 10 cm v stene maternice. Neodporucali jej ani operaciu, lebo by jej velmi zjazvili maternicu, je obrovsky, ale skusit otehotniet. Podarilo sa, ale prve dieta potratila v 14tt., dalsie 2 donosila, aj rodila prirodzene. Co bude dalej robit, netusim, ale vidim to na operaciu. Problemy mala riadne, krvacanie pomedzi cykly, dlhe a bolave MD krvacanie, podbruskotake opuchnute, no proste to bolo vidiet aj navonok, ako keby bola v dakom 4.mesiaci tehotentsva stale.
@anonym_autor ak si ešte vo veku kedy chceš mat dieťa tak neviem či sa to vôbec rieši? Hlavne kvôli tomu zjazveniu maternice. Moja mama mala myomi ale už sme boli celkom veľký. Museli jej vyoperovať maternicu. Strašne krvacala v čase menzesu a absolútne od bolesti nevedela fungovať.
mám myomi cca od 20 , vždy sa vstrebali samé , pomerali na sone a zapisali ak by rastli alebo ich bolo viac, treba chodit pravidelne na gyn prehliadky
okrem toho že boli nemala som žiadne ine problemy
určity čas som mala jeden väčší tak to riešila dupastonom a zmenšil sa
jeden mi raz praskol ale to som dala v pohode - silnejši menzes , jeden den mierne bolesti
operacia sa robi len od určitej velkosti , ja osobne by som sa jej najradšej vyhla , zatial sa to upravilo vždy same
neviem ako si predstavuješ čo by mala gyn robiť
mám myomi cca od 20 , vždy sa vstrebali samé , pomerali na sone a zapisali ak by rastli alebo ich bolo viac, treba chodit pravidelne na gyn prehliadky
okrem toho že boli nemala som žiadne ine problemy
určity čas som mala jeden väčší tak to riešila dupastonom a zmenšil sa
jeden mi raz praskol ale to som dala v pohode - silnejši menzes , jeden den mierne bolesti
operacia sa robi len od určitej velkosti , ja osobne by som sa jej najradšej vyhla , zatial sa to upravilo vždy same
neviem ako si predstavuješ čo by mala gyn robiť
@anonym_472c82 myom praskol? Nemyslíš si to s cestou? Myom je pevný útvar, neviem si prestaviť že praskol 😳😳😳
@anonym_472c82 myom praskol? Nemyslíš si to s cestou? Myom je pevný útvar, neviem si prestaviť že praskol 😳😳😳
@anonym_70f59f aj ja si myslím, že myóm nepraskne. To asi cysta. Mne sa jeden tiež vstrebal. Ďalšie sú von aj dnu v maternici..počula som aj o čistení maternice a niekomu to vraj pomohlo. Mám rôzne problémy už dlho. Akoby čakal ďalej až bude operácia nutná a neodvratná. Preto sa pýtam, či niekomu niečo pomohlo a ako sa to rieši.
@anonym_70f59f aj ja si myslím, že myóm nepraskne. To asi cysta. Mne sa jeden tiež vstrebal. Ďalšie sú von aj dnu v maternici..počula som aj o čistení maternice a niekomu to vraj pomohlo. Mám rôzne problémy už dlho. Akoby čakal ďalej až bude operácia nutná a neodvratná. Preto sa pýtam, či niekomu niečo pomohlo a ako sa to rieši.
@anonym_autor myslím, že kocka si to mýli s cystou. Nerozmyslas, že by si šla na konzultáciu k inej gyn.? Vypocut si iný názor?
@anonym_autor myslím, že kocka si to mýli s cystou. Nerozmyslas, že by si šla na konzultáciu k inej gyn.? Vypocut si iný názor?
@anonym_70f59f chcela by som, ale to sa len tak objednám a môžem ísť, keď za mňa iný gynekológ berie peniaze od poisťovní?
@anonym_autor zistila som to tak, že mi meškal menzes. A keď som ho dostala, tak to bolo divoké. Gynekologička mi dala progesteron. Po 5mesiacoch ho už nemám.
@anonym_70f59f chcela by som, ale to sa len tak objednám a môžem ísť, keď za mňa iný gynekológ berie peniaze od poisťovní?
@anonym_autor nie, budeš tu konzultáciu platít. Lebo toto nie je zmluvný gyn.

Mám asi dva tri, sú malé nerobia mi ťažkosti preto zatiaľ gynekologická nerieši, sú v sledovaní.