Ako zastaviť menštruáciu rýchlo a efektívne?
Ahojte, prepáčte že vás ruším ale potrebujem súrne vašu pomoc...no mám ms už 5 deň (čo je väčšinou môj posledný )no mrcha nechce odísť a už som zúfala a potrebujem sa jej dnes už zbaviť prosím pomôžte ďakujem
@bufalinka nijako, uz sa to zastavit nevie
Take ze citrony a neviem co povacsine nefunguje ani ascorutin ze zoberies ci zjes lusknes prstami a ziadna ms
Nezrobis nic cakaj kym skonci
@taktotedanie fuuu no ja som už skúšala plno vecí pila citrónovu štavu.. aj vodu s citrónom... želatinu s vodou... a stále... jednu chvíľu je že už skončila a prejde 1h a zas .... popritom včera tak isto... len o niečo lepšie
Nuž…bohužiaľ, musíš na to ísť oldschoolovo. Vata, toaleťák možno
@bufalinka 😅 si v lese? To je veľmi milá výhovorka. Dnes odchádza frajer? Dá sa ísť aj na červenú keď už ide o to. Inak raz mi jed a babka bylinkarka povedala, že keď sa žena vyspi s mužom počas menštruácie, omota si ho okolo prsta na cely zivot 😅
...ale k téme... v prípade núdze poslúžia aj rôzne ine materialy, veľa vreckoviek, ...čokoľvek 🫣
Ale verím ze nie si niekde v panamskej dzungli
Prebiehajuca menstruacia sa uz naozaj ziadnym sposobom zastavit neda 🤷♀️ neviem, kde si, ze sa tam hygienicke potreby kupit nedaju, tak potom len oldschool - vata, odlicovacie tampony, toaletny papier naskladat, pripadne si tam tricko zloz a preper neviem
@simona20201309 tu nejde o spanie s fr... 😂 to je to najmänej čo ma momentálne žere
Čo si na opustenom ostrove ?
80 km široko ďaleko nič 😁
Nevymýšlaj si hlúposti všade sa dajú kúpiť hygienické potreby ak ovšem nie si na safari 500km od civilizácie.
@januska12323 no ak je to malo obchod čo vlastní dáka stará pani... čo to skor ako obchod vyzera ako tržnica ...
Kde si na chate ?
My sme prešli po chatách po Sk kadečo, a všade , všade mali hygienické potreby.
A neboli 80 km ďaleko ani nápad, ako si písala, čo si zmazala.
Nezbavíš sa ms nijak.
Môže ti pomôcť" pozastaviť " ju alkohol, citrón.
Len či ....
No zastaviť sa proste nedá. Bohužiaľ. Budeš sa musieť vynájsť.
Popros mamku nech ti ide kupit vlozky a nevymyslaj kraviny. Menstruacia sa neda zastavit, prestane sama az v momente, kedy sa telo zbavi vsetkeho coho sa zbavit potrebuje.
@bufalinka ty sa hanbis povedať mame ze potrebujes vložky? Možno ich bude mať niekto kto tam s vami je. Neboj, táto téma bola aj u nás tabu a ak je to tak, že si na chate a rodinou a pre vložky treba ísť autom, viem sa do teba vžiť.

Prečo sa jej potrebuješ zbaviť? S prírodou sa neoplatí bojovať. Zastaviť ms nie je možné.