Ako zistím, že koľkodňový mám menštruačný cyklus?
Baby ako zistim ze kolko dnovy cyklus mam??? dakujem
@malinovka333
@jemena baby a to mam pocitat aj tie dni ked mam menstruaciu??aj ked nemam?
@natal12 stiahni si do mobilu nejaku aplikaciu pre menstruacny kalendar a tam si to znac-potom budes vidiet statistiky. Mozes si znacit i dalsie symptomy -hlien,krcok maternice,krce,uzivanie liekov -a na zaklade toho potom zistit i kedy si mala ovulaciu,mozes otehotniet,al kedy mas ocakavat dalsiu menstruaciu, ako to ovplyvnuje tvoje nalady,...
Baby a ako je to s ovulkou, ,ako mám vedieť kedy ju mam,,bo mám strašne nepravidelny cyklus
@lady511
zhodou okolnosti toto momentalne riesime tu
😀
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-dlho-trva-ovulacia-3/
@lady511 Sleduj krčok maternice, plodný hlien, ako sa správa bazálna teplota, počas ovu rastie libido, skús aj ovu testy...
ano máš pravdu. takže som nechtiac informovala nepresne a celý život si to rátam o jeden deň nesprávne, ale našťastie to neovplynilo nijak negatívne moj život, ani reprodučkný systém 😅 kočky pekný deň a sorry
baby a keď ja mávam menzes rôzne.... mala som 3.5.2016 a ďalší 1.6.2016 ako to mám rátať???

od prveho dna menstruacie, do dna kedy sa dostaví nová menstruacia - kolko dni ubehlo? Ak sa to pravidelne opakuje, tolko dnovy je tvoj MC, ak sa pocet dni meni, tak sa jedna o nepravidelny MC. Spravidla býva 28 dnovy, ale môže byť aj iný.