icon

Ako zjemniť a liečiť pokožku v intímnych častiach?

jonda7
Dnes o 11:42

Ahoj,

mám delší čas určité potíže na kůži v intimní části. Kdysi jsem se ptal, jak předejít opakujícím se zánětům na jemné kůži, která je mírně užší. Trochu mi pomohl Triamcinolom, který kůžičku mírně roztáhl. Bohužel na kůžičce jsou patrné drobné staré jizvičky ( zahojené ). V místě miniaturních jizviček je kůže bělavá a hrubší. Věděl by zde někdo o něčem, co tak jemnou kůži může pomoci rozvolnit a případně ji regenerovat, aby se problém vracel co nejméně? Omlouvám se, do detailu zde nechci psát, je mi to docela nepříjemné. Doktorů se velmi bojím, proto chci zkusit alternativní cestu.
Děkuji za případné rady.

anonym_b927a1
•
Dnes o 11:55

Jedine obriezka, takto sa budeš len trápiť a trápiť..
Mal to moj ex, obriezka mu vyriešila absolútne všetky problémy, starosti, bolesť..

patrike
•
Dnes o 12:01

Obriezka. Domace pouzivanie kortikoidov je rizikove. Lekarovi sa nevyhnes.

jonda7
autor
•
Dnes o 12:10
@anonym_b927a1

Jedine obriezka, takto sa budeš len trápiť a trápiť..
Mal to moj ex, obriezka mu vyriešila absolútne všetky problémy, starosti, bolesť..

@anonym_b927a1 Rád bych se tomuto vyhl. Nedovedu si představit, že by to tam nebylo. Přece nějaká mast musí být účinná.

jonda7
autor
•
Dnes o 12:11
@patrike

Obriezka. Domace pouzivanie kortikoidov je rizikove. Lekarovi sa nevyhnes.

@patrike Ano, to máš pravdu, už jsem na to byl upozorněný, že kortikoidy nejsou to pravé.

sissy27
•
Dnes o 12:15

prosím ťa, choď normálne ako dospelý človek k lekárovi. Lekára sa bojíš, ale pred ženou nemáš problém sa vyzliecť? Nekvalitný sex ti tiež nevadí?
A nie, nemusia existovať žiadne zázračné mastičky.

anonym_61991f
•
Dnes o 12:23

@jonda7 a teraz si uvedom, čo všetko musia ženy ukazovať v intímnych partiách u lekárov a nebuď srab.

jonda7
autor
•
Dnes o 12:25
@anonym_61991f

@jonda7 a teraz si uvedom, čo všetko musia ženy ukazovať v intímnych partiách u lekárov a nebuď srab.

@anonym_61991f Vím, že to ženy mají velmi těžké, ale víš jak. Toto je mi velmi nepříjemné. Aspoň, kdybych věděl, že existuje nějaká mastička, která by pomohla.

patrike
•
Dnes o 12:39
@jonda7

@anonym_61991f Vím, že to ženy mají velmi těžké, ale víš jak. Toto je mi velmi nepříjemné. Aspoň, kdybych věděl, že existuje nějaká mastička, která by pomohla.

@jonda7 Bez lekara sa dalej nepohnes, on posudi, ake su moznosti liecby. Samoliecbou sa dopracujes len k akutnej operacii, inak ti odumrie zalud + vazna infekcia, bez ATB aj smrtelna. Ak mas taketo stavy, tak potom zacni psychiatrom, ten ta da do poriadku a potom urolog urobi operaciu.

anonym_c6934b
•
Dnes o 13:52

@jonda7 u mna toto bol lichen.

jonda7
autor
•
Dnes o 14:46
@patrike

@jonda7 Bez lekara sa dalej nepohnes, on posudi, ake su moznosti liecby. Samoliecbou sa dopracujes len k akutnej operacii, inak ti odumrie zalud + vazna infekcia, bez ATB aj smrtelna. Ak mas taketo stavy, tak potom zacni psychiatrom, ten ta da do poriadku a potom urolog urobi operaciu.

@patrike Ta samoléčba kortikoidy není úplně vhodná, slyšel jsem o tom. Já ten Triamcinolom nemažu pořád, jen jsem to zkusil.

jonda7
autor
•
Dnes o 14:47
@anonym_c6934b

@jonda7 u mna toto bol lichen.

@anonym_c6934b O lichenu jsem četl a viděl jsem obrázky. Já tam mám bělavé skvrnky, ale myslím si, že je to vlivem právě těch zahojených jizviček.

patrike
•
Dnes o 14:51
@jonda7

@anonym_c6934b O lichenu jsem četl a viděl jsem obrázky. Já tam mám bělavé skvrnky, ale myslím si, že je to vlivem právě těch zahojených jizviček.

@jonda7 Bez lekara sa nic nevyriesi. Urolog alebo kozny videli uz tisice penisov, tak si pozru aj tvoj.

anonym_ed299a
•
Dnes o 17:02

Ked si zlomis ruku, tiez si ju budes liecit podomacky? Nepochopim ako sa moze dospely clovek vyhybat lekarovi ked ma problem. Najdi si urologa ked myslis, ze by si to u zeny neustal alebo si najdi urologicku, ked mas vyhrady k chlapovi, ktory ti bude chatat penis a zacni to konecne riesit. Skor ako tam budes mat zrasty a riesenie uz nebude jednoduche. Fimozu ma kopa chlapov, ale len ti skutocni chlapi to riesia s lekarom, ti ostani su len poseroutky

jonda7
autor
•
Dnes o 17:12
@anonym_ed299a

Ked si zlomis ruku, tiez si ju budes liecit podomacky? Nepochopim ako sa moze dospely clovek vyhybat lekarovi ked ma problem. Najdi si urologa ked myslis, ze by si to u zeny neustal alebo si najdi urologicku, ked mas vyhrady k chlapovi, ktory ti bude chatat penis a zacni to konecne riesit. Skor ako tam budes mat zrasty a riesenie uz nebude jednoduche. Fimozu ma kopa chlapov, ale len ti skutocni chlapi to riesia s lekarom, ti ostani su len poseroutky

@anonym_ed299a No, ruka a toto je přece jenom velký rozdíl. Kde bereš takovou jistotu, že tento problém má kupa mužů?

anonym_ed299a
•
Dnes o 17:32
@jonda7

@anonym_ed299a No, ruka a toto je přece jenom velký rozdíl. Kde bereš takovou jistotu, že tento problém má kupa mužů?

@jonda7 statistiky. Neboj sa, nie si jediny s fimozou, na MK ich je viacero, niektori uz maju aj odstranenu predkozku a uzivaju si spokojny zivot, ti ostatni sa trapia a este stale naberaju odvahu. Zrovna tento tyzden tu pisal jeden, co absolvoval obriezku.
Ozaj, tak mi napadlo: Tvoj sexualny zivot vyzera ako? Co na to partnerka? Teda ak nejaka je. Nemusis odpovedat, fakt ma to nezaujima, ale mozno by si si mohol uvedomit, ze bez toho kuska koze by bol ovela lepsi.

jonda7
autor
•
Dnes o 17:56
@anonym_ed299a

@jonda7 statistiky. Neboj sa, nie si jediny s fimozou, na MK ich je viacero, niektori uz maju aj odstranenu predkozku a uzivaju si spokojny zivot, ti ostatni sa trapia a este stale naberaju odvahu. Zrovna tento tyzden tu pisal jeden, co absolvoval obriezku.
Ozaj, tak mi napadlo: Tvoj sexualny zivot vyzera ako? Co na to partnerka? Teda ak nejaka je. Nemusis odpovedat, fakt ma to nezaujima, ale mozno by si si mohol uvedomit, ze bez toho kuska koze by bol ovela lepsi.

@anonym_ed299a Odpovím Ti. Partnerku delší čas nemám, ale nespojuj to s tímto. Já bych návštěvu urologie možná nějak překonal, ale chtěl bych, aby se to léčilo mastí. A ta záruka tam není. Toto je velmi nepříjemný problém a prostě z toho mám špatný pocit.