Ako zmierniť bolesť pri močení?
S.O.S Ahojte baby potrebovala by som pomôcť už vyše týždňa keď idem na malú a už to končí dostanem jak keby ránu do (nej) a aj do podbrušku bolia ma ladviny a aj obličky mala som to 4,5 dní píla som urologicky čaj a prešlo to na 2dni ale znova sa to vrátilo a boli to som odcestovaná a k lekárovi pôjdem určite ja len potrebujem zistiť ci sa to dá nejak stlmit aspoň na pár dní furt chodím a len si cvrknem a to za 15min asi 10krat stoho 5krat len cvrknuť
Ale som až na Sicílii v noci sa budím a vyskakujem z postele ja už začínam premýšľať ci si kúpim plienky lebo sem tam my cvrkne keď to držím ale držím to len keď nemám záchod poblíž BUDEM VDAČNA ZA KAŽDÚ RADU 🙏 keď som sa vicikala do sklenenej nádoby moc je taky úplne zvláštny biele škvrny v ňom sú plus som zistila ze dr ma aj dovolenku 🙏
Nemáš poistenie? Prečo si sa nešla aspoň na voľnopredajné lieky opýtať? Máš zrejme zápal a na to treba ATB.
Máš zápal močového mechúra. Treba to preliečiť ATB. Ak máš poistenie choď ku dr. Predpíše ti niečo a cez bloček ti poisťovňa vráti peniaze. Nebude to veľa. Zatiaľ si vieš kúpiť nejaký urologicky čaj a piť veľmi veľa tekutín kyslých tekutín citrón atď......to pomáha aby sa baktérie nevedeli udržať na stene moč.mechura ..ďalej veľmi pomáha aj mannoza ..dostať ju napr. V DM alebo v lekárňach ..skúsiť ti pre poslať. Mňa chytil takýto zápal v Prahe a šla som k dr...normálne mi predpísal ATB a na proti bolesti Algifen kvapky...no dôležité je veľmi veľa piť..ja som sa vedela vycikať len v teplej sprche ...
@apolka77 ja to isté v sprche to je najlepšie pre mňa ďakujem za radu
@neznamemeno toto je tá manoza z DM lacnejší variant ako z lekárne a pomáha na moc.cesty.

Navsteva miestnej pohotovosti, ak si nechces odpalit oblicky.