icon

Ako zmierniť bolesť pri močení?

neznamemeno
19. júl 2024

S.O.S Ahojte baby potrebovala by som pomôcť už vyše týždňa keď idem na malú a už to končí dostanem jak keby ránu do (nej) a aj do podbrušku bolia ma ladviny a aj obličky mala som to 4,5 dní píla som urologicky čaj a prešlo to na 2dni ale znova sa to vrátilo a boli to som odcestovaná a k lekárovi pôjdem určite ja len potrebujem zistiť ci sa to dá nejak stlmit aspoň na pár dní furt chodím a len si cvrknem a to za 15min asi 10krat stoho 5krat len cvrknuť
Ale som až na Sicílii v noci sa budím a vyskakujem z postele ja už začínam premýšľať ci si kúpim plienky lebo sem tam my cvrkne keď to držím ale držím to len keď nemám záchod poblíž BUDEM VDAČNA ZA KAŽDÚ RADU 🙏 keď som sa vicikala do sklenenej nádoby moc je taky úplne zvláštny biele škvrny v ňom sú plus som zistila ze dr ma aj dovolenku 🙏

zuzike123
19. júl 2024

Navsteva miestnej pohotovosti, ak si nechces odpalit oblicky.

niggaballs
Odpoveď bola odstránená
januska12323
19. júl 2024

Nemáš poistenie? Prečo si sa nešla aspoň na voľnopredajné lieky opýtať? Máš zrejme zápal a na to treba ATB.

apolka77
19. júl 2024

Máš zápal močového mechúra. Treba to preliečiť ATB. Ak máš poistenie choď ku dr. Predpíše ti niečo a cez bloček ti poisťovňa vráti peniaze. Nebude to veľa. Zatiaľ si vieš kúpiť nejaký urologicky čaj a piť veľmi veľa tekutín kyslých tekutín citrón atď......to pomáha aby sa baktérie nevedeli udržať na stene moč.mechura ..ďalej veľmi pomáha aj mannoza ..dostať ju napr. V DM alebo v lekárňach ..skúsiť ti pre poslať. Mňa chytil takýto zápal v Prahe a šla som k dr...normálne mi predpísal ATB a na proti bolesti Algifen kvapky...no dôležité je veľmi veľa piť..ja som sa vedela vycikať len v teplej sprche ...

neznamemeno
autor
24. júl 2024

@apolka77 ja to isté v sprche to je najlepšie pre mňa ďakujem za radu

apolka77
24. júl 2024

@neznamemeno toto je tá manoza z DM lacnejší variant ako z lekárne a pomáha na moc.cesty.