Ako zmierniť bolesti po ožarovaní močového mechúra?
Prosím Vás moja sestra je po 30 ožiaroch pošvy má veľké bolesti močového mechúra poraďte čím by sme mohli zmierniť bolesti. Vďaka
Lekára odmieta keďže bola mesiac na onkologií a bojí sa že by opäť bola hospitalizovaná
@milusa293 ale ked ma mala rakovinu a ma nejaké potiaže tak či tak musi riešiť s dr
Toto volnopredajne lieky na tlmenie bolesti nevyriešia, proste musí ísť k onkológovi.
Ako píšu v príspevkoch iné baby, hospitalizáciu môže odmietnuť
Nema ani onkologickeho lekara je momentalne na bode zufalstva
Ved musi niekde patrit, skus oslovit lekarov pre onkologiu a paliativnu medicinu v okoli. Staci googlit. Tam treba trosku ine lieky na tie bolesti a to bezne lekar nenapise.
@milusa293
@milusa293 ako nema onkologickeho lekara
Ak absolvovala liecbu v onko ustave pacientov si nechavaju v sledovani na ambulanciach ktore tam maju! V tvojom pribehu nieco nesedi
A ak nema lekara ako tvrdis tak treba hladat onkologicku ambulancii v tvojom okoli- onkogynekologa! Ten ju ma mat na starosti a sledovat ju
Zbytocne straca cas, nikto ju nemoze donutit hospitalizovat
ďakujem za rady viete asi by som tu nepísala keby som si nevedela dať rady dokonca som zdravotník sestra po ožiaroch by mala chodiť do ústavu kde ju ožarovali ale tam ide až 30 septembra dovtedy nič obvodný lekár povedal že nie je to jeho záležitosť zašla za gynekologičkou dala jej lieky od ktorých sa osypala ja robím 38 rokov v zdravotníctve a asi mnohí tu nemajú potuchy čo sa deje až keď ochoriete prídete na to že nie všetko tak ako sa rozpráva vám sa vidí, že si vymýšľam ale toto je krutá realita.
Práve ústav kde chodila na ožiare nepíše v správe kam sa pohnúť v prípade problémov snáď by mi poradil človek ,ktorý absolvoval takéto ožiare a čo mu pomohlo, Vďaka za rady
Pohotovosť v meste nie je

@milusa293 a dr jej čo na to?