icon

Ako zvládnuť búšenie srdca počas menopauzy?

zuzinka888
6. jan 2025

Ahojte, tak asi to pomalicky a nenapadne začína. Dnes v noci som sa zobudila na busenie srdca. Trvalo to sice len chvilu, ale priznam sa, trochu ma to nalakalo/ vydesilo. Samozrejme, ze mam nieco nastudovane- no skor ma zaujima ako casto a kedy a ako dlho ste mali busenie srdca a navaly. Boli to minuty ci sekundy? Raz za den viackrat.....podelte sa prosim - nech sa viem psychicky pripravit. Dakujem

adri266
6. jan 2025

@zuzinka888 Busenie som mala zatial iba 2x, raz v lete a raz niekedy na jesen. Navaly zatial nemam.

stellarstar
6. jan 2025

Som v perimenopauze a búšenie srdca som mala viac razy do týždňa a návaly každý deň. Teraz mam trochu od toho pokoj, búšenie max 1x do týždňa

deti95060810
6. jan 2025

na mk je aj skupina ohľadom tejto témy..
nemala si len blbý sen? aj vtedy sa rozbúcha srdce...

zobaka
6. jan 2025

ja to zatial nemam, ale mam skrateny cyklus na cca 25-26 dni, nemozes mat to nocne busenie srdca od niecoho ineho?

slavomira236
6. jan 2025

@zuzinka888 jaam 47 a zatial vsetko ok. Cyklus ok ako vzdy ziadne priznaky

andrea78
6. jan 2025

@zuzinka888 krvny obraz, hodnoty zeleza ok? Na vysoky krvny tlak sa neliecis, lieky neberies?

grof_monte_christo
7. jan 2025

Ja som už tiež v perimenopauze, cyklus mám skrátený, ale bez príznakov. Môže to byť aj z niečoho iného.

amazonka13
Autor odpoveď zmazal
zuzinka888
autor
10. jan 2025

Dakujem pekne za rozsiahlu opoved(ani to nebudem citat), ale pytala som sa na nieco ine.

sofia1979
10. jan 2025

@zuzinka888 toto je od ženy čo buď neznáša ženy, alebo je ešte mladá a vytesuje sa nám po 40tke 😁😁😁no neboj aj teba to dostane 🫶😁reagujem na to vysvetlenie na tvoju otázku aj keď teda pýtala di sa iné. Búšenie srdca nemusíš mať preto, že menopauza možno blbne štítna žľaza, alebo len psychika ešte totiž vôbec nemusíš mať menopauzu od sleduj si pripadne si daj spraviť hormóny a budeš vedieť, držím palce