icon

Ako zvládnuť ťažkosti počas menopauzy?

dedincanka131
27. jún 2024

Žienky moje. Bol už niekto v takej situácii ako som ja, co sa týka menopauzy? Mne už nepomaha ani miestnosť, ktorá je klimatizovaná na 23 stupňov. Strašne návaly ako keby som mala 50 stupnove horúčky, potím sa neskutočne, som normálne obmedzovana ísť vonku, ísť ku niekomu na návštevu. Mam 54 rokov, poslednú menštruáciu som mala 2 roky dozadu, ako tak sa to dalo zvládnuť. V septembri som mala polyp na maternici, takže musel byť zákrok, no odvtedy niečo neskutočné. Pijem čaj na menopauzu a kvapky. Chcem vedieť či má niektorá z Vás taky istý priebeh. VRAJ VYDRŽAŤ 🫣🫣🫣.

Strana
z2
canany
29. jún 2024

Ja mam.44 rokov a minuly rok mi potvrdili menopauzu. Nechce do mna nic pchat, ze mam vyskusat preparaty na trhu, ktory mi sadne. Menzes som mala raz za pol roka, nespavost, potenie a neskutocne teplo, podrazdenost. Brala som Menoxin a pupalkovy olej od Jamiesonu, vybrala som jednu kuru, aj sa mi vratil menzes na 3 mesiace, aj potenie ustalo. Potom prestal menzes aj potenie sa vratilo, tak opat skusam, len mam pupalku od inej znacky a nemam z nej dobry pocit. Uvidim co bude. Bylinkovych je vela na trhu. Odporucam precitat aj knizky, ja som tam nasla vela info aj k tomu ake bylinky pri tom ktorom chybajucom hormone. Estrogen, progesteron, testosteron, ktory dominuje, ktory je nedostatkovy, je toho vela co clovek nevie a potom zbytocne vyhadzuje na preparaty, ktore si mysli, ze potrebuje a len sa cuduje, ze nezaberaju.

dedincanka131
autor
16. júl 2024

@gaaaa - ved ja len čo urobím nejaký pohyb, nehovorím o nejakej práci a tecie zo mňa ako keby ma obliali vedrom vody. V noci s uterákom všetko mokré.

gaaaa
16. júl 2024

@dedincanka131 Podobne aj ja.Ja už ani neviem čo znamená mať na sebe suché oblečenie.

Strana
z2